Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 4
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (1 007)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná bizarnost. Tak přesně nějak takto by se dal ve dvou slovech popsat snímek Movie 43, který je složen z několika šílených povídek rámovaných reklamami jdoucími až na dřeň. Kromě tohoto aspektu rovněž zaujme i velmi bohaté obsazení hereckými hvězdami, které tu se sebe zkrátka a dobře dělají úplné dementy. Občas to vyjde (Chris Pratt) a občas bohužel ne (Emma Stone), nicméně jako ucelený a neuvěřitelně ujetý povídkový "WTF" koktejl na ospalé odpoledne funguje Movie 43 překvapivě obstojně. PS: Největším tahounem celého snímku je Hugh Jackman s koulemi na bradě! No fakt! „They're not trying to take over your world, they're just trying to find a little place in your hearts. Remember, machines: they're full of kids.“ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ještě sprostší a stupidnější než jsem čekala. Zřejmě jsem si od toho slibovala víc kvůli obsazení (tolik hvězd najednou se jen tak v jednom filmu nevidí - Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry... atd atd). Jenže ve výsledku je to stejně jen další nechutný film, kterému jsem se skoro nezasmála. Pobavila mě jen scéna, kde hrála Chloë Moretz a Chris Mintz-Plasse (McLovin :D), plus byla ještě dobře ulítlá ta scéna s dětmi v automatech. Za tohle jednu hvězdičku, ale víc ani ťuk. ~(1,2)~ ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My jsme ten problém rozdělili do tří kroků. První krok: Dítě si koupí iBabe. Druhý krok: Dítě ojede iBabe. Třetí krok: Dítě má rozdrcený penis a žaluje nás." Cítím se psychicky poměrně zdráv na to, abych v souvislosti s tímto snímkem psal v superlativech, ale zároveň vlastním dostatečný počet úchylek na to, abych se při týhle povídkový hovadině nedokázal pobavit. Nicméně mne velmi potěšila hvězdná herecká sestava, která svou účastí dala jednoznačně najevo, že být normální je nuda a tudíž je potřeba vyzkoušet všechny možnosti, který život nabízí. Odcházím si tedy ulovit nějakou přirozeně šílenou slečnu, který poskytnu přísnou domácí výuku, pak ji plastickou operací zmenším na trpaslici a na závěr ji ... neposeru. Kdepak. Já ji jenom pokakám, protože si jí vážím. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Spíš série skečů než celovečerák (ta lepící linie s hledáním filmu 43 je nejslabší část)... Nicméně některé skeče jsou naprosto boží...chlap s koulema na krku, mučení irskýho trpaslíka, aby prozradil, kde má zlato, "poop on me", a rande naslepo ("zamíchej salsu kozama")... iPad tvarovaný jako žena se špatně umístěným větrákem. Go, Farelly, go. Asi jsem vymatlané primitivní fekální hovado, ale mně se to prostě líbilo. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Film hodný oscara, len škoda, že v kategórií najväčšia hlúposť roka. Veď také niečo by ma nenapadlo ani vo sne a to sakra mávam divoké sny. Všetko je vo filme zle, príbehy nemajú žiadnu spojitosť, žiadnu normálnu pointu, nič dobré neveštia, skôr naopak sú plné oplzlosti a bezcharakternosti a takmer ťažko ich chváliť za humorné prevedenie. Pri väčšine deja som prižmúril oči, ale zavesenie gulí na krk H.Jackmana bolo totálne sprosté. Čudujem sa všetkým hercom, ktorí sa zúčastnili v tomto prasačinci, ktorí si tak dali "poskákať po hlave" a rád by som vedel čo im za účasť sľúbili. Ako tak som sympatizoval s humorom v príbehu o drsných liliputánoch a extravagantnej matky, ktorú vynikajúco stvárnila N. Watts, za čom sa rozhodol dať 20%. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • V jedné části hraje Anna Faris postavu jménem Julie a Chris Pratt je Doug. V závěrečných titulcích se ale postavy jmenují Vanessa a Jason. (Cheeker)
  • Film nebyl promítán pro kritiky. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno