Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 4
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (1 007)

balone 

všechny recenze uživatele

Asi to bylo jen okolnostmi, ale vtip v některých scénkách mi přišel výborný a skvěle jsem se nasmál, bylo tam několik slabších míst, ale s tim se dá počítat, když se podíváme na některé režiséry. Celkově bych ten film hodnotil kladně, ale jen na jedno shlédnutí, víc není potřeba a ztratilo by to tu jiskru, také nedoporučuji se koukat na trailer. 65% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nebyl to jeden ucelený film, který jsem očekával, ale bylo tu hned několik různých příběhů a díky tomu se tu mohlo objevit tolik velkých hvězd a i hodně mých nej. Některé části byly fakt parádní. Dost mě pobavily. Samozřejmě že tu byly i slabší chvíle, ale zasmál jsem se několikrát, takže to nebylo tak špatný. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ujetá povídková záležitost, jejíž jednotlivé pasáže měly výrazně odlišnou kvalitu. Některé příběhy balancovaly na hraně odpadu, na jiné se dalo vcelku dívat a u Domácí výuky, Vadí- nevadí, Leprechauna, Basketbalu a Beezela jsem se dost dobře bavil. Ostatně ani úvodní povídka nebyla marná, jenže Hugh Jackman prostě není Martin Hofmann; ten by tuto roli jistě povýšil, protože v Trpaslíkovi zazářil (nebo zabimbal?). Film mě tedy nešokoval (neměl čím), výrazně mi neseděl jen příběh s Chrisem Prattem a Annou Faris, a protože jsem se i dobře bavil, ponechám své hodnocení v nadprůměru. / Poučení: Při každé činnosti si urči hranice, které nepřekročíš. 3*+ ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tady je to jednoduché. Film přicestuje s celkem zajímavým a vtipným úvodem a pak už to jde od desíti k pěti. Střídají se více trapné a méně trapné minisnímečky a vy jste stále v očekávání, kdy se vše změní a konečně naši sympatičtí hrdinové narazí na vysněný ,,Movie 43". Co si budem nalhávat, snímečky jsou horší a horší. Přitom film sliboval mnohé už při letmém pohledu na obsazení. 4x jsem se zasmál. Slabé 2* za odvahu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Je to fakt hnusnej, odpornej film, ale také sakra vtipnej! Hugh Jackman s koulema na bradě? :-D Totálně dementní výchova syna Naomi Watts a Liva Schriebera? :D Richard Gere a jeho hudební přehrávač v podobě nahý ženský? :D Chris Pratt kadící na Annu Faris? :-D Nebo když Chloe Grace Moretz dostane krámy? :-D A v neposlední řadě Sean William Scott a Johnny Knoxville okradou skřítka Gerarda Butlera o zlaťáky, aby je mohli dát víle. A proč? Protože víla "Kouří ptáky za zlaťáky" :-D No fakt hustá vtipná komedie! :-D Jediné mínus snad jen ta scénka s Batmanem a Robinem. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama