Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 3
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 007)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Jak na horské dráze- pro tenhle typ komedií už dnes standard-dolů, nahoru, dolů. Akorát těch sešupů je nějak moc. Na každý povedený frk deset bezcenných pokusů a když už se něco povede jako menstruační příhoda s Chloe nebo Annina romantická „žádost o“ z traileru, musíme se v dané fekálii máčet tak dlouho, až je to vážně o hovně. Za sfouknutí svíček, výchovně-poučné video Naomi a Lieva a afterparty s Beezelem, která by vystačila na parádní kraťas (asi dle hesla nejlepší na konec) lehce přitlačím s hodnocením..ale že jsem musel 10 minut sledovat Jackmana s koulema na bradě, ne zas tak moc. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vyměšovací antologie pro nenáročné publikum aneb tam, kde konči obzor u koulí a kadění, najdete vyčerpaného filmařského kripla Farrellyho - vsadím se, že to byl on, kdo s osmatřicítkou v ruce a ručním granátem za pasem „přemlouval“ hollywoodské celebrity a ony si teď s odstupem času říkají, že se na to měly vysrat (vzhledem k tenké hnědé linii, co se táhne Movie 43, jsem příznačnější sloveso nenašel). Půl hvězdy za kouče T.Howarda, který pochopil, o čem je basketbal a druhá půlka pro Wolverinovy vejce, že se před kamerou moc neleskly.. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Je to fakt hnusnej, odpornej film, ale také sakra vtipnej! Hugh Jackman s koulema na bradě? :-D Totálně dementní výchova syna Naomi Watts a Liva Schriebera? :D Richard Gere a jeho hudební přehrávač v podobě nahý ženský? :D Chris Pratt kadící na Annu Faris? :-D Nebo když Chloe Grace Moretz dostane krámy? :-D A v neposlední řadě Sean William Scott a Johnny Knoxville okradou skřítka Gerarda Butlera o zlaťáky, aby je mohli dát víle. A proč? Protože víla "Kouří ptáky za zlaťáky" :-D No fakt hustá vtipná komedie! :-D Jediné mínus snad jen ta scénka s Batmanem a Robinem. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že toto nemôže mať dobré hodnotenie a väčšinu ľudí to musí znechutiť. Ono to vlastne je nechutný film plný absurdného humoru za hranicou dobrého vkusu - ale odkedy si Hugh Jackman zložil šál z krku, nemohla som sa prestať smiať a pritom v šoku otvárať ústa... "toto ne!" ako sa u nás slangovo hovorí a človek sa pritom dusí smiechom. Niektoré epizódky boli slabšie ako iné, ale mňa to na tie 3* pobavilo. V humore znesiem celkom dosť a Movie 43 potvrdil, že ešte stále mám výdrž ;-) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak toto je absolútny bordel. Človek by čakal, že s takým hereckým obsadením sa pokúsia natočiť aspoň serióznu dobrú komédiu a nakoniec s toho vyliezlo toto. Niektoré príbehy sú dobré, iné zas nudné a zbytočne nechutné, takže to odporúťam sledovať hlavne s pivkom v ruke inak si budete hovoriť - kto to napísal ... kto to napísal ... dozaista dáky rasista. 60% - 3* ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Původně kolovaly úvahy, že číslo v původním názvu filmu, Movie 43, bude udávat počet herců, což se ukázalo jako omyl. Ve skutečnosti je v něm mimochodem přesně 110 herců. (Cheeker)
  • Z filmu byly vystřiženy dvě části. První byla o stydlivém nekrofilovi (Anton Yelchin) pracujícím v márnici, kde znásilňuje mrtvé ženy, přičemž jednu z nich omylem oživí. Tato část byla vystřižena poté, co sklidila velkou kritiku na testovacím promítání. Druhá část byla o rodičích (Tony Shalhoub a Julianne Moore), pátrajících s pomocí soukromého detektiva (Bob Odenkirk) po své zmizelé dceři. (Cheeker)

Reklama

Reklama