Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 3
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 007)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Už po prvním příběhu, respektive spíše skeči s Jackmanem a Winsletovou mi bylo jasné, že nepůjde o korektní komedii s korektním humorem. Což se opravdu potvrdilo, protože většina skečů je buď vyloženě trapná nebo absolutně o ničem. Přiznám se, že velká koncentrace hereckých hvězd byla ale velkým lákadlem, ikdyž sledovat oblíbence v podobné slátanině bylo nakonec spíše utrpením. Bohužel jen tři skeče měli jakýsi nápad a vtip, a to právě onen první skeč s Jackmanem a Winsletovou, pak s Naomi Watts a Lievem Schreiberem a pak s Halle Berry. Zbytek byla jen přehlídka WTF momentů a fekálního humoru za hranicí snesitelnosti. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Spíš série skečů než celovečerák (ta lepící linie s hledáním filmu 43 je nejslabší část)... Nicméně některé skeče jsou naprosto boží...chlap s koulema na krku, mučení irskýho trpaslíka, aby prozradil, kde má zlato, "poop on me", a rande naslepo ("zamíchej salsu kozama")... iPad tvarovaný jako žena se špatně umístěným větrákem. Go, Farelly, go. Asi jsem vymatlané primitivní fekální hovado, ale mně se to prostě líbilo. ()

Reklama

Grran odpad!

všechny recenze uživatele

Tak špatnej film sem už dlouho neviděl, bohužel jsem se donutil ho dokoukat do konce, jestli se to náhodou nezlepší... Nezlepší... Opravdu mě překvapilo že tolik dobrých herců a hereček do tohoto odpadu šlo, zřejmě si chtěli zahrát v německém fekal pornu, ale neměli na to odvahu tak si svůj sen splnili zde.. Vřele nedoporučuju nikomu ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak mohli sehnat takovou hereckou sestavu na takovou, s prominutím, "sračku". Nějaké scénky se snést daly, ale jiné ne. Poslední scéna s negrama byla hodně slušná a také reklamy se povedly. Musím přiznat, že taková blbost, která i docela pobaví, se nevidí každý den a režiséři toto vážně snad nebrali a každý z nich stvořil nějakou "sračku" ve své hlavě a potom vše dali na plátno. Nemohu nic jiného než zatleskat .. 6/10 = 60% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tady je to jednoduché. Film přicestuje s celkem zajímavým a vtipným úvodem a pak už to jde od desíti k pěti. Střídají se více trapné a méně trapné minisnímečky a vy jste stále v očekávání, kdy se vše změní a konečně naši sympatičtí hrdinové narazí na vysněný ,,Movie 43". Co si budem nalhávat, snímečky jsou horší a horší. Přitom film sliboval mnohé už při letmém pohledu na obsazení. 4x jsem se zasmál. Slabé 2* za odvahu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • George Clooney odmítl hrát sebe samého v části, která by byla o tom, jak se mu nedaří sbalit holku. (Cheeker)
  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou značky Apple. (URBAN)

Reklama

Reklama