Reklama

Reklama

Když ve městě Derry ve státě Maine začnou mizet děti, musí skupina mladých chlapců a děvčat čelit svým největším obavám v boji proti zlému klaunovi jménem Pennywise, jehož vražedná a násilnická historie se táhne napříč staletími. (Vertical Entertainment)

Diskuze

PetrPan

PetrPan (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Rozhodně to ale zase není špatný film. Když, tak patří k solidnímu průměru Kingových adaptací, navíc jde o TV film, a to ho pochopitelně dost silně limituje.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, Pítrs85

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Ohledně "dobové" muziky ve Stranger Things: Taky jsem z toho byl nesvůj. Shodou okolností mám docela dobré povědomí o tom, co poslouchali (nejen) mladí Američané té doby, a je jisté, že některé věci, které ve Stranger Things přímo uctívají, v té době buďto a) ani poslouchat nemohli, nebo za b) obvykle si vybírali poněkud jiný druh hudby, než je zde preferován. Odehrávat se Stranger Things o několik let později v Anglii, byl by tamní výběr muziky přece jen přesvědčivější.

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

No pojďme si říct, že to staré TO je všechno možné, jen ne dokonalé :-) Dokonalý je maximálně tak Tim Curry, ale i ten už dnes působí spíš legračně než děsivě. Ale když jsem to viděl v deseti, tak jsem z něj sral strachy, to zas jo :-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Mr.Apache, PetrPan

PetrPan

PetrPan (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ale tohle To přece není remake Toho z roku 1990. To je to samý, jako bys řekl, že první Frankenstein z roku 1910 je původní a všechny verze po něm už byly jen jeho remaky...

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ani ne Jirko.
Wáca: To tak vůbec nesmíš brát a bereš to hodně špatně, hodně špatně si to napsal. Jde o remaky, někdy jde o nepřímé remaky, což znamená, že režisér (tvůrce) se nechal původním snímkem inspirovat.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

jo, ale co pak takový divák chce, když  A je špatně, C je taky špatně a ten kompromis B je logicky taky špatně, tak to se pak raději nedivím na ty horory, když celá abeceda je prostě špatná a tvrdý si buď. 

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nebuď hysterickej :-)

 

Gladiator15: Příběh kopírka sto jiných filmů (prej pocta, haha), pseudoatmosféra osmdesátých let (vytvářena jen pomocí The Clash a dalších kapel té doby), dětští herci tragičtí, ještě tragičtější Winona Ryder, o hororu nemůže být ani řeč. Ale uznávám, že to asi bude spíš můj problém, no já jim na ten hype fakt neskočil. Proto doufám, že TOhle dopadne lépe :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Mr.Apache

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nemám pocit, že ve Wanových filmech se furt děsí. Nelíbí se mi jen styl, jakým je natočeno to (dnes už samozřejmě nejen) jeho "děsení". A notně mě vyděsilo, když jsem tohle objevil už v prvním traileru, který do té doby vypadal vcelku solidně. A jelikož v druhém traileru bylo téhož ještě víc, nezdá se mi mé zděšení nijak zvlášť neoprávněné.

 (hodnocení, recenze)

Pilda17

U vás v Příbrami to nejde? Hele, já se rozmýšlel a nakonec nepůjdu. Knihu jsem nečetl a film z roku 1990 jsem taky neviděl (to by stejně nemělo nic znamenat) a nějak mne to nezaujalo. Já se na It podívám, až to pak bude ke stáhnutí a pak teprve budu vědět, jestli jsem udělal chybu nebo ne. Film může být dobrý, ale nejdu na něho.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

To je furt, ty vole v těch Wanových filmech se furt děsí, a neni tam žádný prostor pro příběh, furt samé lekačky.  Když se objeví To, tak to zase čtu, ty vole v tomhle filmu se neděsí tak intenzivně jako v jiných filmech, furt je tady nějaký příběh, vůbec sem se nebál. 

 

 

 

takže abych to zkrátil, vadí vám filmy, ve kterých se furt děsí a chcete filmy, kde se vypráví i příběh, pak když takový film dostanete, tak si stěžujete, že se tady moc neděsí a je tady furt příběh. A pak logicky sou tady lidi, kteří mají jasno hned z traileru, navíc ve filmu hraje černoch, takže je to špatný film.  

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Wacoslav1, Mr.Apache, Pítrs85, Abes

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

No Psychor je buzík, sám to přiznal. Proto se mu nelíbí. Příští víkend pojedu do Plzně, už se těším. Co ty?

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

"Vlastní soudy si ale nechám až po zhlédnutí." - No nevím, já mám pocit, že ten film jsi odsoudil už velmi, velmi dávno. Ale tak, obelhávej se dál :)

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Tož i když člověk není buzerant, tak se mu nemusí líbit - ale to po tom už musí být člověk divný. Jdeš na film do kina?

na příspěvěk reagoval Pilda17

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Horor To se dočká seriálového prequelu

Horor To se dočká seriálového prequelu

30.03.2022

Streamovací služba HBO Max oznámila, že chystá seriálový prequel kultovního hororu Stephena Kinga To. Projekt se momentální jmenuje Welcome to Derry a odkazuje tak na ikonické městečko, ve kterém… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

Reklama

Reklama