Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Recenze (200)

Sodar18 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najhoršie spravených filmov vôbec, neda sa to pozerať, nechápem ako mohol niekto natočiť taký to film, nedá sa to vôbec porovnať so starým Titanicom :( ()

pájap 

všechny recenze uživatele

ale ale.mě to tak hrozné nepřišlo...jasně je vidět na první pohled,že triky jsou dělané velmi levně na počítači .některé záběry jsou až k smíchu.ale je tam TITANIC...sice animovaný ale je tam....p.s. hodně u mě ten film získal i tím,že se v závěrečné scéně ten kluk neprobral.to bych dal jednu ani možná ne.nemám rád happyendy popírající logiku. ()

ellysium odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečně vyhozenej celuloid..Na takovou ptákovinu jsou slova zbytečná.Hlavním hrdinou je zřejmě obstarožní děda,který se svou helikoptérou ztroskotá právě u mizejícího Titanicu,obdivuhodným způsobem se dostane přes silný plášť lodě a s vestavěným GPS suveréně najde svou dceru v plechové almaře.To vše za necelou minutu...BravoooTvůrci zaslouží medailí....po hlavě ()

czerny odpad!

všechny recenze uživatele

"Každá potapěčská souprava má v sobě nouzový vysílač." "Jak to funguje?" "Vysílá to nouzový signál." ()

kecka007 odpad!

všechny recenze uživatele

Povězte mi Pane Shane.To jste si opravdu myslel,že překonáte Cameronův Titanic,nebo je jen vaše tvůrčí schopnost tak nízká ?. NIKDY,NIKDO nemůže natočit adaptaci Titanicu tak,aby předčila originál.Navíc to ani na Titanic nijak nenavazuje.Tohle je otřesné a oběti Titanicu se musejí obracet v hrobě. VŘELE NEDOPORUČUJI. 0% ()

Phoeniyx odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hrůzostrašná nesmyslná kravina, nejhorší film který jsem v posledních dnech viděl. Lituji těch minut které jsem u toho protrpěl proč se tvoří takovéhle ani ne céčka jako spíš už xéčka fakt neuvěřitelná blbost která se ničím nemůže přirovnávat jako titanic 2. Ne už nikdy víc tohle dílo bych nejradši spálil aby už další obyvatelé netrpěly tak jako já. ()

luky31 

všechny recenze uživatele

Pre tú srandu som si to pozrel a keby bolo v popise napísané že je to komédia tak by to určite malo aj lepšie hodnotenie. Polku filmu som sa normálne pri tom smial a čudoval sa ako takéto niečo sa vôbec dá natočiť. Za tú zábavu som musel dať aspoň jednu hviezdu. ()

M+M odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit děj filmu ale zpracování. Být tento film animovaný nedal bych mu tak zlé hodnocení, ale toto.... ()

endoskop odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda. Slabé efekty. Herci zlý. Nedopozeral som to. Celkovo námet je blbý - kto by staval ďalší Titanic? A aby sa zase potopil? A aby za to mohol zase ľadovec? prosím vás... ()

vodnarik odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších filmov, ktoré som doposiaľ videl. Sprasené asi po každej stránke. Miestami až nepochopiteľné dialógy, do očí bijúce digitálne efekty a neuveriteľne preťahovaný záver, pri ktorom som len čakal, kedy to utrpenie skončí. Myslím tým moje utrpenie, nie "hrdinov" tohto video filmu. Vedel som vopred, do čoho idem a moje očakávania sa žiaľ naplnili. ()

vladi3 odpad!

všechny recenze uživatele

By ma zaujimalo, kto da peniaze na natocenie takejto kraviny a tiez by ma zaujimalo, kto si moze mysliet, ze je to pokracovanie! Staci vidiet trailer, aby clovek videl, co to je zac... ()

cipokomon 

všechny recenze uživatele

Masakr. V Grónsku surfuje serfař!?! Ulomí se obrovský ledovec.... Titanic 2 vyráží na cestu.Zjevně pojede přes Grónsko... Mám pokračovat? Jo musím, jinak to nejde. Nad lodí přeletí tryskáče jak na letecké přehlídce, za lodí není žádná brázda, vyplouvají z New Yorku směr Grónsko?!? Ups ponorka co se ponoří tak, že to vezme svisle dolů, ošetřit zranění přilepením kreditky atd ()

Reklama

Reklama