Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

I kašpar může býti v jádru zajímavou osobností, ale Nova mu oblek kašpara zakázala sundat. Jak se proboha má soudný člověk dívat na něco, co "soudcují" Šeredová, Troška, Genzer a Suchánek (nebo spíše jejich estrádní alter ega)? Mareš je už vyčpělý a Banášová s Haberou to sami neutáhnou. Povinné večery pro gaučové povaleče. ()

Pepy odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofální dopad to mělo, snad na všechny kteří se na to poprvé podívali. Jak je známo Nova rádo kopíruje jiné, aby si nahrabala nějaké ty penízky do kapes. A podle mého názoru jim to teď nevyšlo a myslím, že dopadli až na dno nudného showbiznisu a moc sem jim to přál, aby to skončilo, tak jak to skončilo. ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Nechtela jsem hodnotit hned po prvnich dvou dilech, ale vcerejsi prazsky casting me natolik nastval, ze musim. Nuneze sice na Slovensku chvali, ale tady to zpackal! Ja na nataceni byla a vim, ze rozhodne nevybrali to nejlepsi a ten strih je proste priserny! Mares mi sice lezl na nervy uz nazivo (doba jeho moderatorske spice uz je davno pryc) a o porote ani nemluvim (vsichni se tvarili, jako ze tam strasne nechteji byt, a z tech jejich komentaru by jeden vrhnul), ale doufala jsem, ze tomu Nunez doda trochu glanc. Bud ho Nova drzi zkratka nebo nebude tak dobry, jak se o nem rika. Takze podtrzeno, secteno: spatna volba moderatora (o tech pipkach do dvojice nema cenu hovorit), spatna volba poroty (prekvapive me nejvic bavil Troska), spatna volba poradu! ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Všichni na to nadávají a já také nemůžu říct snad žádnou chválu na tento pořad. Jako většina komentujících si nenechám ujít srovnání s česko slovensko má talent, že je talentmania horší, s tím souhlasím, spousta lidí tady nadává na pitominky, co tam vybírají, na Mareše, na porotu a způsob hodnocení, s tím také souhlasím a beru jako negativní na talentmanii. Ale po tomto všem, co dál si budem říkat, mají to takle schválně, aby na to nalákali lidi, aby je oblbli a věřím, že to funguje, že ta hloupost má větší sledovanost než česko slovensko má talent a já se nedivím, protože ty jednoduché lidi to prostě baví. Já se k nim tedy neřadím, ale tímto také neříkám, že se na to někdy nepodívám, protože někdy tam sou opravdu perdy, kde takovy lidi vyhrabali, jen kroutim hlavou. Ale ať je to okopírované, hloupé apod. lidi to nezajímá oni po takové zábavě jdou a dokud tohle bude vydělávat, jako že bude, protože těch jednoduchým lidí je mnoho a těch filmových kritiků tady, co to odsoudí, málo, tak bude takových pořadů jedině přibývat. Jasný příklad ulice - je to na odpad, ale znám mraky, mraky lidí, co se na to dívají a žerou to každým dnem. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ukamenujte mě, ale já si myslím, že Mareš zvládá své moderátorské řemeslo velmi dobře, Habera je profík s dobrými názory ve svém oboru a Banášová vcelku sympatická porotkyně. Taky tvrdím, že pár vystoupení v semifinálových a finálových kolech bylo velmi působivých, i když jsem viděl tedy jen pár dílů (možná kdybych viděl dřívější kola, hodnotil bych níž)... Na soutěžích tohoto typu však nesnáším, že jejich účelem není ani tak odhalit talenty, jako zvýšit sledovanost a následně tam narvat reklamy. Po drtivé většině talentů v těchlo show další rok ani pes neštěkne, ale hlavně, že kasička je plná... 3/10 ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama