Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 3
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Hapretor k tomuto seriálu (1)

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (2010) 

Dobrá animovaná jednohubka nejen pro "malé" diváky, když není po ruce nějaký dobrý celovečerák. Ze začátku dost akční, zajímavé, pro mě poutavé, ne nudné, chytlavá úvodní znělka, postavy sympatické, animace dobrá. Ke konci mi to už ale přišlo pořád to samé. Objeví se padouši, je bitka, bitka skončí, Avengers vyhrajou (jako vždy), nakonec se dozvíme, že to nejhorší má přijít. Když to nejhorší už přišlo snad po šesté, začal jsem se nudit a říkal jsem si, že mi to trochu připomíná VKVčka, kde je vždy konec tak debilně udělán, jako aby nalákal sledovat seriál dál. Nechápal jsem taky zopakování jednoho či dvou dílů po pěti předešlých? K postavám: Hulk - největší borec, který se s ničím nesere. Nejdřív mlátí, pak se ptá. Wasp - miloučká slečinka se správnými grimasy. Ale radši bych ji píchal žihadlem já. Thor - nesmrtelný magor, který pořád poučuje o cti a statečnosti. Ten rádoby pocit válečníka mu prostě hodně leze na mozek. Iron Man - (Tony Stark) namyšlené hovado, ale technicky velmi zručný a s dobrými hláškami. Giant Man - zbytečně moralisticky smýšlející, rádoby vše urovnavač a vyjednavač a málo výrazná postava. Tedy pokud zrovna nebyl zvětšený na max. Kapitán Amerika - voják, jak má být. Přišel mi jako nejsympatičtější. HawkEye - správně sarkastický a rychle jednající. Black Panther - královský původ nezapře v jeho rozvážném přístupu k boji a taktice. Zrovna on mě nejednou překvapil, jak se vypořádal s určitejma hajzlama. ()

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama