Reklama

Reklama

Vincentův svět

Trailer 2
USA, 2015, 104 min

Režie:

Doug Ellin

Scénář:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrají:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. (Freeman Ent.)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (210)

rarak 

všechny recenze uživatele

Jako poslední díl seriálu tento film funguje skvěle - má děj, na který jsou fanoušci zvyklí (párty, camea filmových hvězd, sem tam nějaká ta nahota...), a určitým způsobem uzavírá osudy některých hlavních postav. Kdybych ale seriál neznal, asi bych byl docela rozpačitý - zápletka je docela jednoduchá, některé vedlejší postavy jsou pro hrdiny z nějakého důvodu důležité, ale z filmu není patrné proč, spousta věcí je zde asi jen pro parádu. Ale takový je asi osud většiny filmů vztahujícím se k nějakému seriálu - fanoušek ocení, 'neználek' jen kroutí hlavou... ()

Džany 

všechny recenze uživatele

Několik let jsem čekal a končně se dočkal. Kdybych nebyl tak sentimántální k seriálu, asi (no určitě) bych si to tak neužil, ale jelikož jsem, tak si nemůžu představit lepší poctu a větší jízdu než je tohle. Hvězdy, hlášky, baby, filmy, Jeremy Piven (!!!) všechno do sebe zapadá a když vypnete mozek užijete si to jako nikdy předtím. Miluju to a nestydím se to přiznat. Ano, je to volovina, ano je to hrozně předvídatelné, ale sakra je to perfektně přepálený a nepochybně boží. Díky, díky, díky. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Mrknout se dá, ale mně to přišlo jako ztráta drahocenné hodiny a třičtvrtě. Potěší spousta známých tváří a nějaká ta hláška, ale bez znalosti seriálu tento film nemám proč ocenit. Hlavní herci mě strašně srali, především Kevin Dillon, kterej vypadá jak Ethan Hawke po pádu z motorky xichtem přímo na kameň. Záležitost spíše pro mrhače časem. 49% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Prý pro "filmové fajnšmekry", říkal Náčelník. Aha. Holt se asi budu muset vypořádat s tím, že jsem obyčejný buran, protože já viděl jenom kamerou zachycenou povrchnost, kýč a snobství, to všechno ve formě zajímavé tak, že šachový mistrák je proti tomu akční blockbuster. Kluci, natočili jste si sami co jste chtěli, tak se na to teď laskavě i sami koukejte. Já budu zatím doufat, že do další hollywoodské novinky zapomenu, z jakého že doupěte bordelů všeho druhu se sem dostala. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $32,363,404Tržby Celosvetovo $46,225,326Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ len taká trošku zbytočná trapošina, nie /20%/ ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • Po titulcích je možné zhlédnout další scénu. (Will_X)
  • Natáčení probíhalo v Hollywood Hills, v Hollywoodu, Los Angeles, West Hollywood, Beverly Hills, Villa Sophia a v Miami v USA. (willy1)
  • V cameo roli se představil jeden z nejlepších fotbalistů poslední dekády Thierry Henry, který je vzhledem ke svému působení v týmu NY Red Bulls populární i na americkém kontinentu. (hendrich6)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama