Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při pátrání po novém zdroji energie, se Rusku podaří nechtěně oživit obrovského robota, pozůstatek z dob studené války, který se jmenuje Kolossus. Ve stejnou dobu se objevuje nový mega žralok, který může ohrozit celosvětovou bezpečnost. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Až tak stupidní, až je to zábavné. Dobře, že si tady nikdo na nic nehraje. Herci/čky si odříkají toporně to své a vědí, že je to brak. Tak trochu to paroduje samo sebe a i jiné snímky, a já mám pocit, že se s tím počítá, a že je to účel. Třeba mě pověste, ale je to rozdíl třeba od Pacific Rim, kde se to bere vážně až strašně moc, a přitom to je snad ještě větší hovadina než toto. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje tretie stretnutie s megažralokom. Pred tým som videl jeho duely s obriou chobotnicou (Mega Shark vs. Giant Octopus) a s krokosaurom (Mega Shark vs. Crocosaurus). No a teraz si to tento morský mega dravec rozdal s kolossusom (Mega Shark vs. Kolossus). Všeky tieto filmy majú hlúpy scénar, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. A predsa si to raz za čas rád pozriem. Začínam už byť veru zvedavý ako dopadne súboj megažraloka s mechanickým žralokom (Mega Shark vs. Mecha Shark). * ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Ať pálí!" „Pane, jsou tam civilisti!" „Ti se utopí nebo je sežere, tohle je lepší." „Cíl zničen. Po žralokovi ani stopa....uááááá!" Opět královská zábava! Mizerné efekty, otřesní herci, vtipné dialogy a humorná akce. Žralok s americkou vlajkou na hlavě? Proč ne! Ať vidí, tedy, ať nevidí. A samozřejmě zlatým hřebem je hod žralokem. Ano, tvůrci nezamýšleli natočit komedii, leč podařilo se jim to. A kdo by se chtěl dívat vážným okem, tak ať to raději ani nezkouší. Spíše 2,5*, ale vzhledem k zdejšímu hodnocení zaokrouhlím nahoru. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Náhodou, nejlepší komedie, co jsem v posledních letech viděla! Je to tak příšerně blbé a neskutečně amatérsky natočené, že se divák musí řezat po celou stopáž. Bránice dostává těžce zabrat - nonstop jedna 3,14čovina za druhou, takový scénář by člověk s IQ nad 70 nedal dohromady ani při hodně špatné kombinaci chlastu s drogami. Už podle názvu jsem očekávala veledílo a opravdu mě to v nejmenším nezklamalo. Nesnáším, když se duševně připravím na divoký surfing vlnami sraček a pak se jen vlažně kolébám v kalných vodách nudného podprůměru. Ovšem "Megažralok versus Kolossus" je ve škatulce absurdně špatných filmů hrdým vlajkonošem, divákům s úchylným smyslem pro humor vřele doporučuji! ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoduše nepopsatelné. Primivní, inteligenci normálního (i nenormálního) člověka urážející. Plýtvání penězi a lidskou práci. Scéna, kdy v závěru Kolossus vyhodí megažraloka na oběžní dráhu a zničí s ním vojenskou družici (to vše za pár sekund), to už ani nepotřebuje komentář. Rozumně uvažující člověk se nutně musí zeptat proč. Proč má někdo potřebu natočit tuto zhůvěřilost a kdo má vůli a chuť to financovat? Odpad je ještě příliš lichotivé hodnocení. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama