Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Jednotka je skvelá, dvojka o čosi slabšia, ale stále veľmi dobrá (neviem teda, čo proti nej všatci máte!). Ale trojka?!?! No hnoj, inak sa to nazvať nedá. Na jednej strane samurajský robot, na prvý pohľad nerozoznateľný od človeka (predsa len, doba a technika pokročila) a na strane druhej Robocop, ešte drevenejší a neschopnejší ako minule (a to prosím pokročila doba aj technika). Hlavne, že má na chrbte fajnový jetpack a lieta si ako lietadielko. A lieta si a lieta a lieta... no a spolu s ním niekam uletelo aj všetko to dobré, čo som na Robocopovi mal rád. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Celou dobu čekám kdy se Robocop sebere a rozestřílí ty sráče a znova rozbije pár místností v OCP. Japonce radši komentovat nebudu. No a když už myslím, že přichází Robocop, tak tam proletí jakýsi Ironman. Ještě, že aspoň hudba byla dobrá. PG13 Robocopovi vůbec, ale vůbec nesvědčí. A s porovnáním ke 2 tak ta nebyla tak hrozná jak tady do ní opět kopete. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Keď som bol na trojke v kine, ešte som chodil na základnú a pamätám si, že to bol pre mňa dokonalý film, ale s odstupom rokov musím skonštatovať: fúha. A nie v pozitívnom duchu. Na strane druhej, nostalgia je nostalgia a menej ako 2* určite nedám, predsa len je to RoboCop. Ono je ale nápad o prerobenom zmasakrovanom policajtovi lepší, než samotné filmy. Keď si to tak vezmeme, RoboCop ako postava je kult, ale pritom sa môže pochváliť len výborným Verhoevenovým filmom. všetky sequely , seriály hrané, seriály animované, ako i reboot s Garym Oldmanom, sú v lepšom prípade priemerné. V trojka Murphyho prvý raz nehrá skúsený Peter Weller. Niekoho poteší robotický súper s katanou, pre iného bude wtf. Kino Považan NMnV 1993 ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Náhodou filmek neni tak špatný, jak bych od zdejšího hodnocení čekal. Popravdě si filmek z minulosti vůbec nevybavuju, ale když jsem ho teď viděl, přijde mi to jako stará béčková sci-fi klasika, která nic velkolepého nenabídne, ale na jedno zkouknutí po dlouhý době vystačí. Děj filmu pokračuje a RoboCop má plné ruce práce s likvidací všech, co porušují zákon. Za mě 50% :) ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Moje poslední setkání s RoboCopem dopadlo opravdu špatně, bylo to pro mě velké zklamání! Atmosféra filmu na nic, děj na nic a samotný RoboCop už ztrácel svoji obvyklou formu a styl. Třetí díl je pro mě nedůstojnou tečkou za tímhle sympaťákem, co si dává k jídlu něco jako dětskou přesnídávku, viz. první díl, já jí měl rád taky, ale už jsem vyrostl, příběh o RoboCopovi bohužel ne. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Otomo (Bruce Locke), kybernetický samuraj, je pocta titulní postavě z komiksu "Ronin" Franka Millera o samuraji, jehož duše je znovu přivedena k životu pomocí futuristické technologie. Bertha Washington (CCH Pounder) odkazuje na Marthu Washington, nezávislou bojovnici z Millerova komiksu „Give Me Liberty“. (HellFire)
  • Snímek byl natáčen s cílem získat rating PG-13. Rouhání, násilí, prostituce i odkazy na nelegální drogy byly proto minimalizovány nebo úplně vyjmuty. (Terva)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 10,7 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama