Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší hvězdy českého filmu se v přímém přenosu z Velkého sálu pražské Lucerny utkají o prestižní ceny. Letošní ročník je poctou filmové hudbě a není tedy náhodou, že nás galavečerem provede Lucie Bílá. (oficiální text distributora)

Recenze (135)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad dávám už teď, přibližně po 5 minutách, za Lucii Bílou, která mně bude celého lva až do konce znepříjemňovat a kazit. Podrobnější komentář bude následovat po skončení. Pokud to do té doby vydržím. EDIT(po 25 minutách): To s tou Bílou trošku netrefili. Stále se snaží být vtipná a né a né se podařit. V místech, kde se očekává smích je pouze ticho. Měli by ji v zájmu zachování důstojnosti lva v reklamě kýmkoli vystřídat. Nezvládá mluvit, neustále koktá, mluví nespisovně a ještě tomu dodává nepatřičné grimasy podpořené zvláštním smíchem. EDIT(po skončení): Závěrem už nemám moc co dodat jen k Bílé přihodím ještě zapomenutou část scénáře a velmi zvláštní zvuky, které se do daných situací prostě nehodily. Myslím, že Lucie Bílá po tomhle průseru jako moderátorka domoderátorovala. Měla by po zbytek života provozovat jedinou věc, ve které je dobrá - zpívat. ()

DJ Lonely odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, tak to bylo neředěné peklo! Tak otřesný ročník Českého lva jsem ještě nezažil. Lucie Bílá jako moderátorka zklamala na plné čáře. :( ()

iamek odpad!

všechny recenze uživatele

Jak může romská zpevěčka uvádět Českého lva nepochopím nikdy. A Vachler byl dokonce ještě spokojený. A co znamenaly taneční scény nepochopím snad nikdy. Cena pro Vencu " Bombardéra " Havla nemá ani smysl komentovat. ()

marhoul odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné. To mělo být jako co???? To mělo být to úplné dno? Abychom se příští roky potěšili něčemu méně trapnějšímu, nebo co???? Pane Wachler? No koment. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Plusy: ovace pro Jiřího Somra a taneční kreace. Mínusy: moderátorka, scénář, okázalost prolínající se se šaškovstvím. Lucie Bílá by měla projít kursem spisovné češtiny... ()

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté dno českého moderátorského pořadu. To je produkce na tom tak dementně, že jako moderátorku musí vybrat Lucii Bílou, která jak ve filmech, tak i v moderování tápe jak slepec přes silnici?? To je ještě ale sranda oproti tomu, co se dělo v následujících minutách. Milion nominací pro Odcházení, každých 30 sekund záběry na vdovu po Havlovi, nějací negři co ani tančit neumí....HNUS!! Jediným plusem bylo, že Hynek Čermák dostal Lva. Že já si radši nepustil ty Chipmunky!! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Já jsem se asi vrátila v čase, protože jinak si neumím představit fakt, že scéna a doprovodné prvky (tanec) jsou naprosto stejné jako loni.. to už vážně v čt1 není jediný kreativní člověk? :( Mě to vůbec nebavilo... Jen moje osobní poznámka se vztahuje k díky ocenění díla V. Havla! ()

prkalil

všechny recenze uživatele

Tak tedy - mně se to předávání docela líbilo - sjela jsem si ho přes "dočasnou" - Lucii Bílou totiž nemusím ani vidět ani slyšet, ale rychloposunovaná mi nevadila - byla jsem jen zvědavá, jak dopadlo Odcházení a jsem ráda, že ty dva Lvy dostalo. O trošku déle jsem se zdržela jen když se Jiří Pecha nechtěl podvakráte pustit, byl roztomilej. A vrátila jsem si i Dášu - ta je ale krásná, že jo! Pro mě to byl docela příjemný večer - vždycky jsem si četla, pak jsem popojela do "live" a zase si čtvrthodinku četla... ()

Nos 

všechny recenze uživatele

Lucie, Lucie - co to mělo být? To byla trapnost! Ale určitě Vaši nohsledové Vás vynesou do nebes...Chce to více nonšalantnosti a hlavně více u všeho zapřemýšlet, než něco trapného řeknu nebo provedu...Zdálo se mi, že i leckteří pozvaní hosté si často připadali jako "v jiném světě"...Opravdu se z Českého lva takto udělala " provinční fraška čtvrté cenové skupiny, která si v žádném případě nezaslouží ani přímý přenos v České televizi"...Moderátorka si to tedy opravdu užívala, ale divák zaplakal...O filmu "Odcházení" a vše co je s tím spojeno raději ani nemluvit... Ještě že nakonec z toho nebyla mnohem větší "fraška" než jaká byla ve skutečnosti. Takže Bílá jako zpěvačka ano, ale jako moderátorka už nikdy více...Nominační večer se opravdu nesl v daleko pohodovějším duchu.... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Lucie Bílá mi na rozdíl od magora Vachlera nikdy nevadila, její moderátorské a jazykové schopnosti (bysem? no to snad ne) byly ale docela slabé. Pobavil mě pan Somr a kluci z Nightwork, líbily se mi taneční vložky. Ze samotného předávání jsem měla dopředu strach, asi to bude znít hnusně, když znám jenom ukázky, ale byla jsem šťastná, že "Odcházení" získalo jenom dvě ceny (ten scénář si ale mohli odpustit). A při vyhlášení nejoblíbenějšího žijícího herce jsem si dokonce zavýskla radostí :). U této kategorie mi ale vadilo, že vítěz neměl prostor na proslov. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Loni 2 hvězdy, letos 1 a příští rok se dívat zřejmě nebudu. Hluchá místa, zvlášť otrávené publikum (složené ze zvláštní politicko-podnikatelské směsi s několika herci v první řadě), zmatení, nevhodně oblečení (Soukup a Renč!) a do řeči si skákající předávající. A vina padá na Vachlerovu hlavu, Lucie Bílá se snažila ze všech sil, ale kde nic není.... ()

Reklama

Reklama