Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (788)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechával jsem si tenhle film hodně dlouho v záloze s tím, že až na něj jednou přijde řada, tak na něj přijde řada. Ten moment nicméně nastal a výsledek je dle očekávání podobný, jako u prvního dílu. Parta starších ročníků tu slídí po akci a ta nejenom, že je nudná, ale nudí i celý film. Sem tam hláška, nic moc scény, prostě průměr každým coulem. Takhle Amíci dřív akční komedie netočili…ale asi už je na ně trošku doba za zenitem. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nejako som v príbehu nemohol nájsť žiadnu kladnú postavu. A najdôležitejšie medzi tým vraždením je hovoriť slušne a nepoužívať sprosté slovíčka. Trapas .. Dúfal som že sa dočkám aspoň nejakej rezkej hudby, ale nestalo sa. Absolútne bez zápalu, bez deja, bez humoru. Hodnotiť by sa tu malo len herecké obsadenie, inak je toto úplná strata času, ktorá asi mala len filmárom ešte zarobiť nejaké tie peniaze. Trápny, nudný a zbytočný film. Ešte stále pekná Catherine Zeta-Jones je jediným kladom tohto snímku. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Proč přemýšlet nad zbytečnostmi, které jen zamlžují skutečnost. Film byl vytvořen hlavně proto, aby diváka pobavil. Pro nic jiného. Je to prostě jednohubka, která je vytvořena proto aby si u něj člověk odpočinul a zapoměl na starosti spojené s životem. V mém případě se to filmu povedlo, proto nevidím žádný důvod nedat filmu 5 sluncí. Ps: J. Malkovich v jedné z jeho nej. rolí.:) Za mě 85% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Kdyby tohle byla Smrtonosná past 5, byl bych spokojen. Ale tohle není Smrtonosná past a RED 2 se před ní rozhodně dostává. Akce šlape, herecká sestava hvězdná, a příběh je předvídatelný až na úplném konci, což je rozhodně plus. Nápad to mělo a já jsem se bavil. Takže proč ne. Extrémně nebezpeční důchodci to mají za 4 hvězdy a mile překvapili. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Nic víc, než akční, prostoduchá blbinka na léto s triviální zápletkou (jako vždy a už tolikrát superbomba a přetahování o ni) to samozřejmě není. Ale do kategorie pokročilé relaxační zábavy to okamžitě posunují herci. Helen Mirren sedí role vysloužilé agentky dokonale. Žádná sexy dvacítka by se nedokázala filmem prostřílet s takovou grácií, šarmem a profesionálně cynickým výrazem jako ona. Výborná volba. Zamilovaný Willis je snad ještě roztomilejší, než štěńátko na cecíku. Malkovich byl vždycky blázen, takže ten si svoji roli vyloženě užívá a na rozdíl od Willise, kterému se obličej nepohnul už 30 let, Malkovich umí prodat celou škálu výrazových prostředků a to jeho xichtění má opravdu potenciál rozesmát. Stará Daglesová sice už má taky něco najeto, ale pořád má v sobě kus bohyně a roli záporňačky zvládla svěže. Zábavně působily strkanice o Willise s Mary Louise. Nato, že ve skutečnosti je dokonce o pět starší než Alfabeta ji i coby ženská zdatně sekunduje. Občas padne parádní hláška, film nemá výrazně hluchá a nudná místa, no a Hopkins je ozdoba jako vždy a všude, i kdyby za celý film jen jednou štěknul. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (32)

  • Scény odehrávající se v pařížském hotelu George V se natáčely na různých místech Londýna, například v hotelu Langham, na impozantních panských sídlech Hedsor House v Taplowu a Luten Hoo, kde se natáčely filmy jako Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994), Válečný kůň (2011) nebo Spalující touha (1999). Za některé další pařížské lokace pak "zaskočila" také Praha. (FFilipCZ)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama