Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

ahojky 

všechny recenze uživatele

To máte všichni potřebu si tu léčit komplexi?? Tady na ČSFD sem neoběvil ani jednu komedii nebo hudební či normální filmy, který by se hodnotily dobře. Tady sou v červeným a dobře hodnocený jen horory, trilery a dokumenty. Nenašel sem absolutně nic jinýho nad 70% a přitom to všude jinde ty 3 shity kritizujou a nejvíc hodnotí dobře komedie apod. Ste akorát trapný ubožáci a zmrdi zasraný ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Já tu půjdu proti proudu a dám slabší 4* (70%). Tento pořad mi vyhovuje tím, že je ideální jako podkres k jakékoli činnosti. Nemá to tu hodnotu, že si to pustíte v hlavním vysílacím čase jako primární zábavu, ale když si to pustíte do pozadí třeba k vaření, žehlení apod., tak to jako podkres funguje opravdu výborně. Budu se opakovat s tím, že Vaška Vydru nejml. mám jako osobu velmi rád a ani Michal Novotný a Ruda mi tam vyloženě nevadí. Pokud se přidá i zajímavý host, který vypráví historky ze života, tak je to opravdu poslouchatné. Vtipy jsou jak které, některé jsou omýlané už posté, některé jsou fajn. A pokud kývnete na tento koncept, pořád si myslím, že z produkce TV Barrandov se jedná o lehčí nadprůměr (v porovnání s Nebezpečnými vztahy, Soudkyní Barbarou a dalšími takovými skvosty, které jsou pro mne o  třídu níž.) ()

Reklama

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Ach boha jeho... Zašlé vtipy, které jsem slyšel už přinejmenším před deseti lety, a k tomu zašlí hosté, kteří se objevovali na televizních obrazovkách už tak před dvaceti. V momentě, kdy Petr Novotný - ta nejprofláklejší ikona zašlého vkusu - začal vyprávět o své nové divadelní hře, kde dává sexuální rady, měl jsem v hodnocení zcela jasno: jedna velká nula. Pravda, viděl jsem jen necelý jeden díl, ale víc po mně opravdu chtít nemůžete, to je hazard se zdravím. ()

pokerdragon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl sem na YT asi dva díly a to vám povím, že větší kravinu sem už dlouho neviděl trapný starý vtipy v provedení ještě trapnějších moderátoru.Docela mám Vaška Vydru rád, ale to co předváděl s kurde tužkou na oči se jen tak nevidí no a ten třetí blb to nezachránil ani v nejmenším.Absolutně nevkusné trapné a ubohé.I na Izerovi bylo vidět jak kroutí očima nad tím kam to proboha vlez.Napadá mě snad jen jedno české přísloví: Smích?Bude pláč... ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si, že každý, kdo udělil této tristní zhůvěřilosti více než kýbl sraček, si zaslouží popravit s celou rodinou až do pátého kolene a šesté holeně, je to dostatečně ftipné, ano? Hovno, holý fakt, pokud se chcete hádat, pak pošlete kilo, které ihned věnuji na konto "kdo chce zabít Rudu z Otravy" a zbytek padne na elektrický ohradník pro vydry a jinou havěť. Hnus, trapnost, nechuť se k tomu dál zvracet a vyjadřovat. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama