Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

Tessie 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry hýří optimismem a vtípky, ale jen na venek. Zemřela mu žena a ve jeho firmě jsou si jistí, že musí absolvovat skupinovou terapii pro vyrovnání. A tam se teda dějí věcí. Rozhodně vtipným okamžikem je soutěž uspořádaná právě Matthewem, když vedoucí skupiny má zpoždění. Parta lidí s různými životními osudy se předhání v tom, kdo má život horší a vytahují nejstrašnější zážitky jako esa z rukávů. Každý díl měl opravdu něco do sebe, super ukázka toho, že i na problémy jde nahlížet jinak. Hodně povedený sitcom s vážnými tématy. ()

vetsinezobri 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná. Perry se tu v roli sportovního komentátora našel a já to považuju za jeho nejlepší počin v poPřátelové době. Občas je to trochu smutný, občas hodně vtipný, ale ani v jednom směru tvůrci netlačí na pilu a všechno je to takový přirozený. Nechápu, jak je možný, že mi nevadily ty citlivý pasáže, protože jsem na ně obzvlášť v seriálech háklivej, ale je to tak. ()

Reklama

Taron 

všechny recenze uživatele

Nejenže je seriál Go On o ničem, navíc je tak příšerně obsazen, že pokud by tam nehrál Matthew Perry, byl by to snad nejhorší komediální seriál, co jsem kdy viděl. Všechny ostatní hlavní postavy jsou jsou neuvěřitelně nezajímavé a pokud si tvůrci myslí, že to co tam předvádí má být vtipné, tak je to smutné. Přestože mám Matthewa Perryho snad nejradši z celých Přátel, musím říct, že i on zde nemá příliš mnoho silných chvilek. Ostatně asi byl nakažen těmi lidmi, kteří tady hrají s ním a jestli ano, tak má asi silné protilátky, protože i tak se nad ostatními tyčí jako Burdž Chalífa v Dubai. Celkové hodnocení 50% a to jsem ještě vstřícný. ()

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Docela fajn "sitcom" který je bohužel méně vtipný než by si Matthew Perry zasloužil. V komediálním suchu mu šanci dávám ale rozhodně to není seriál u kterého bych strávil několik dílů za sebou a stále se bavil. Doufám že se po vzoru např. "Rules of engagement" ze kterých se po prvních průměrnějších sezónách vyklubal klenot, taky zvedne. Do té doby ale šedý mrňavounký nadprůměr. 3* ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Oddechovka, která by možná měla nějaký děj, kdyby to nebylo roztahané na 22 dílů (ještě je furt se od britů co učit), zato má svou skupinku hodně divných lidí. Jediné štěstí je, že mě ti divní lidé baví a Matthew Perry, ač někdy až otravně sebestředný, mě baví nejvíc. Jestli bude další série, pak tvůrce prosím - řekněte mi, že tám nebudete cpát to největší klišé podobných seriálů, vždyť děj je stejně o ničem, mi bude i nadále stačit, když to bude vtipné. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama