Reklama

Reklama

Městečko Záhad

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný / Horor
USA, (2012–2015), 15 h 18 min (Minutáž: 21–29 min)

Tvůrci:

Alex Hirsch

Hudba:

Brad Breeck

Hrají:

Jason Ritter, Alex Hirsch, Kristen Schaal, Linda Cardellini, Kevin Michael Richardson, Keith Ferguson, John DiMaggio, Will Forte, Grey Griffin, Tara Strong (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Rodiče pošlou dvojčata Dippera a Mabel na léto k prastrýčkovi Stanovi do Gravity Falls, kde děti zjistí, že se ve městě děje něco velice zvláštního. (Disney Channel)

Recenze (118)

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipný seriál, na který se mohou dívat nejen děti, ale i rodiče! Ajaj, teď dělám reklamu. No, zpět k věci: velmi vtipné a misteriózní. Souhlasím zde s ComicGuyem: je to něco, jako Stranger Things, akorát že animovaný a méně drastický. A proto jestli se moc bojíte, doporučuji tento seriál. Postavy originální. Hudba mrazivá. Příběh...zajímavý. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Možno si pri zhliadnutí tohto seriálu poviete, aká je to totálna kravina. Ja som si povedal presný opak. Aj keď si zrovna nemyslím, že som cieľovou kategóriou pre tento seriál. Ako už možno viete, tento seriál je od Disney. Podľa môjho názoru väčšina animákov od Disney nie je vydarených. V tomto prípade to isto nie je pravda. Seriál má výborné prvky hororu a nezabudnuteľného humoru. Celé dve série čakáte na konečné rozuzlenie. Takmer celý seriál ostávate v pocite, že ste niečo prehliadli. Premýšľate čo tu vlastne nesedí. Pri samotnom závere si poviete, aká to je škoda, že už som došiel až sem. Postavy sa počas seriálu parádne vyvíjajú do finálnej podoby. Škoda ale ďalšiu sériu už asi nikdy nedostaneme. Na jednu stranu to je škoda, pretože mi tento animák prirástol k srdcu. A áno, plakal som keď sa seriál skončil (záverečné titulky boli veľmi ťažké, taktiež posledný súboj bol dobrý - potreboval som si dokonca pripraviť vreckovky). Seriál mi pripomína moje detstvo (6 až 11 rokov), pretože práve tento seriál mi zlepšil náladu, keď bežal na Disney channel. Pre mňa je Mestečko Záhad skvelý seriál, ktorý neomrzí aj po druhý krát. ()

Reklama

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

S01-S02: Fakt nechápu, jak mohlo Městečko záhad přes cenzory u Disneyho projít. Jasně, splňuje to základní parametry seriálu pro děti. Je to barvené, hodně se to hýbe a animace je roztomilá. ALE! Celou řadu fórů, ne-li přímo většinu, nemůžou děcka pod 15 pochopit, postupně rozvíjející se mytologie by taky vydala na menší encyklopedii a po úvodních a relativně neškodných dílech najedou tvůrci na skoro až hororovou vlnu, monstra začnou být řádně creepy a zápletky vlastně taky. Nebudu lhát. Naprosto to zbožňuju! 9/10 ()

Listyx 

všechny recenze uživatele

Vtipnej, dětskej, veselej, pěkně kreslenej seriál. Začla to sledovat dcera a mě to hned chytlo taky. Všechny postavy se za mě povedly, stejně tak i nosný příběh a většinou i příběhy, které naplňují jednotlivé dily. Extra povedený je hlavní záporák, za toho dávám soukromou 6*. Rozhodně jeden z nej v kategorii dětský animovaný seriál. Nějak mi vůbec nevadilo, že to už děcka shlídly asi 20x a jestě to asi párkát uvidim :) ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení to mělo být super, ale bylo to meh. Stačilo pár dílů a končím. Prostředí je moc hezké, ale všechno ostatní je cílené spíš pro děti. Netuším, jak to někdo z dospělých může sledovat, vždyť se to nedalo.  Zápletky, chování postav, prostě mám dost a můj čas je momentálně drahý. Být tak o deset až patnáct let mladší, tak bych to asi dal s klidem, ale takto fakt ne. 2-* ()

Galerie (31)

Zajímavosti (34)

  • Bill Cipher je nejoblíbenější postavou Alexe Hirsche, hlavního tvůrce a „otce“ celého Městečka záhad. (lil7minmin)
  • Zlejda Stan kontroluje sílu portálu, který mu do sebe díky jeho zesílení vtáhne poznámkový blok, propisku a hrnek na kafe. Všechny tyto předměty vypadnou z portálu v epizodě Close Rick-counters of the Rick Kind (2014). (lil7minmin)

Reklama

Reklama