Reklama

Reklama

Městečko Záhad

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný / Horor
USA, (2012–2015), 15 h 18 min (Minutáž: 21–29 min)

Tvůrci:

Alex Hirsch

Hudba:

Brad Breeck

Hrají:

Jason Ritter, Alex Hirsch, Kristen Schaal, Linda Cardellini, Kevin Michael Richardson, Keith Ferguson, John DiMaggio, Will Forte, Grey Griffin, Tara Strong (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Rodiče pošlou dvojčata Dippera a Mabel na léto k prastrýčkovi Stanovi do Gravity Falls, kde děti zjistí, že se ve městě děje něco velice zvláštního. (Disney Channel)

Recenze (118)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ok. Pre mňa sklamanie roka. Nejdem si brať servítku pred ústa, pretože mi to tu teraz ukazuje 86% a ja som čakal niečo prevratné a originálne. Neuvedomil som si že je to vlastne totálne pre deti. Ale že totálne. Netvrdím že som čakal vulgárny South Park alebo úžasné Brickleberry. Ale nečakal som ani, že je to kľudne vhodné pre deti od 3 rokov. Neatraktívne postavy. Veľmi otravné. Animácia príšerná. Prostredie tiež. Jediný krát som sa nezasmial, pretože píšem, že je tam humor pre predškolákov. Neviem či to pripisovať aj tomu, že som od toho veľa očakával, ale ja som sa len a len nudil. Ale ako vždy som splnil svoj sľub, že keď niečo začnem, tak to aj dopozerám. ()

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Gravity Falls je určite jeden z lepších seriálov na Disney Channel. Záhady a paranormálne javy ma bavia, takže tento seriál ma baví tiež. Páči sa mi ako obidve hlavne postavy- inteligentný Dipper a veselá Mabel- sú úplne rozdielní, ale obidvaja sympatickí a majú realistický súrodenecký vzťah ( ano- súrodenci sa možu škádliť, ale stále sa možu mať radi a baviť sa spolu ). Seriál velmi vtipný nieje, ale keď už je vtipný, tak je to super. :D Prekvapivo, tento seriál má aj morálky- jedna epizoda bola o vysporiadavaní sa s nevšímavými rodičmi. Oh, ano, sú tu aj dospelé témy ( aj humorným sposobom, aj vážnym sposobom ), takže toto nieje iba pre deti. Určite tento seriál odporúčam. ()

Reklama

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Komentár píše 28 ročný fanúšik hororu, čierneho humoru a odporca komédii. Nepoznám lepší animovaný seriál, ktorý by v sebe zlučoval inteligentný humor a záhady. Postavy prejdú od prvej epizódy vývojom, aký by ste pri Simpsonovcoch čakali márne. Humor funguje niekde na hranici absurdna a detskej roztomilosti. Niektoré epizódy sú viac menej pre deti nevhodné svojou temnnou zápletkou no o to viac sa baví dospelý divák bez predsudkov voči veciam od Disneyho, pretože Gravity Falls sú u Disneyho kategória sama pre seba. Milujem tento seriál a teším sa ako si ho so svojimi deťmi pozriem ešte mnohokrát. 10 z 10 ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Ale jako jooo, šlo to. Sice nijak nehledím na to,jakému publiku je to konkrétně mířené, ale mě tu prostě vadil ten náš český dabing..  Vadil mi tak moc, že jsem si neužila ani tu pohodu určenou pro ty, kteří si chtějí oddechnout a na chvíli vypnout. Pavlína Kostková Dytrtová umí ze všech postav které dabuje udělat opravdu lidi, které máte po 5ti minutách chuť zabít.... škoda no ()

Myath 

všechny recenze uživatele

Předně, pokud to jen trochu jde, vyhněte se dabingu obrovským obloukem! Genialita vtipů, jako u spousty podobných seriálů, je ve slovních hříčkách, narážkách a lstivých dvojsmyslech, které nevinným dítkům snadno uniknou. Navíc to, co Kristen Schaal, co by Mabel předvádí, český dabing spolehlivě pohřbívá. Zbytek obsazení podává také velmi kvalitní výkony a postavy jsou zábavné a snadno si je zamilujete. Animace je perfektní a seriál po celou dobu udržuje správný mix komedie a záhadné atmosféry. Je opravdová škoda, že vznikly pouze dvě série, na druhou stranu možná o to více silnější je finále ve chvíli, kdy Gravity Falls ještě neztrácí dech a dojemně zakončuje dobrodružství Dippera a Mabel. Do I love Gravity falls? [✓ ] Yes, [✓ ] Definitely, [✓ ] Absolutely!!! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (34)

  • Bezprostredne po zobrazení názvu seriálu na konci úvodnej znelky sa názov objaví ešte raz, avšak hore nohami. (unclejack)
  • Značka televizoru Worell odkazuje na uměleckého režiséra seriálu Iana Worella. (Petsuchos)

Reklama

Reklama