Reklama

Reklama

Český žurnál

(seriál)
  • angličtina Czech Journal
Trailer
Česko, (2013–2020), 30 h 50 min (Minutáž: 52–84 min)

Hrají:

Vít Klusák, Filip Remunda, Martin Dušek, Jan Keller, Václav Bělohradský, Radovan Klučka, Jana Lorencová, Jana Bobošíková st., Jiří Krytinář, Aneta Langerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Dvacet autorských dokumentárních filmů, které se kriticky vrací k důležitým událostem a tématům v rozmezí let 2012 - 2020. Autoři zprostředkovávají kauzy a fenomény z různých oblastí společenského a politického života neotřelým pohledem a odhalují i nečekané souvislosti. Režie jednotlivých se ujali výrazní čeští dokumentární režiséři a režisérky. Většina filmů podnítila polemické společenské debaty. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele kokofek k tomuto seriálu (2)

Výchova k válce (2016) (S04E02) 

Velmi mrazivé,asi se mi nebude dobře spát. ()

V nejlepším zájmu dítěte (2016) (S04E04) 

Nejdřív jsem se musela uklidnit , protože není dobré vyjadřovat své myšlenky v takovém rozpoložení.Teď už nejsem vzteklá,ale je mi smutno,moc smutno.Jsme savci a tudíž každé mládě musí mít v rámci správného vývoje jednu osobu(je to jedno kdo to bude)která tu bude jen pro něj.V přírodě takové mládě savce zahyne.Nemusí o něj pečovat jenom jeho vlastní matka,klidně i zvíře jiného druhu,ale pokud by bylo v nějakém zařízení,kde se střídá pečující osoba ,tak nepřežije. Často mládě zvířete (savce)odchová i člověk,ale opět musí vytvořit tu počáteční pevnou vazbu.U zvířat to tedy příroda zařídila nekompromisně,ale člověk,který je ze všech savců nejbezbranější vymyslel ve své zrůdnosti kojenecké ústavy. A co je nejhorší , nehodlá se jich vzdát.Ačkoliv i ministryně sociálních věcí má na věc(jak sama tvrdí) ten správný názor,tak se nic neděje.Dál budou vyrůstat jedinci,kteří budou mít v dospělosti problémy se svými vztahy k lidem i k okolí,jen proto,že někteří jedinci v tomto státě brání sobecky své posty.FUJ ()

Reklama

Reklama