Reklama

Reklama

Nebojácná a věčně optimistická Anna se vydává na velkolepou výpravu v doprovodu drsného horala Kristoffa a jeho věrného soba Svena, aby nalezla svou sestru Elsu, jejíž ledová kouzla uvěznila království Arendelle do věčné zimy. Na své pouti se Anna a Kristoff setkávají s podmínkami, které si nezadají s nejvyššími velehorami světa, mýtickými trolly a legračním sněhulákem Olafem, a navzdory drsným živlům se zoufale pokoušejí dosáhnout svého cíle dříve, než bude zcela pozdě. (Falcon)

(více)

Recenze (1 293)

lakart 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době výtečný animák se vším, co k tomu patří. Neskutečně dobře jsem se bavil. 100% (Úžasný disneyho předfilm v podání Mickeyho :D) ()

duffi 

všechny recenze uživatele

Slusne udelane, ale abych rekl pravdu, misty pro deti desive a vtipna mista by se dala spocitat na prstech dvou ruk, rozhodne slabsi a mene zapamatvatelne nez Na vlasku - tedy kdyz mluvime o filmu Na vlasku, podobnost je tedy skutecne "jen" nahodna. Jinak nejvtipnejsi byl asi snehulak, podobne jako tucnaci v Madagaskaru... ()

haroska 

všechny recenze uživatele

Negativní komentáře tu absolutně nechápu. Pro mě jedna z nejkouzelnějších nejdokonalejších pohádek co kdy Disney udělal. S perfektním soundtrackem (jak v češtině tak v originále). Aspiruje to na moji top 1 mezi animaky, maximalne bude viset maličký kousíček za Wall-e, :) ()

fichty91 

všechny recenze uživatele

Moc zpěvu na můj vkus, skvělá postava především sněhuláka, sob taky skvělej, věřím, že kdybych film zhlídl ve 3D, dám hvězdy čtyři, ale bohužel... jak jsem předpokládal od začátku - úvodní trailer se sněhulákem a sobem byl o mnoho lepší, než samotný film ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších animáků poslední doby. Nádherná hudba, dechberoucí grafika, postavy sympatické, na animák, propracovanými charaktery, zvraty, které jsem opravdu nečekala. Prostě a jednoduše pohádka nejen pro děti. Asi si to dám v kině ještě jednou, tentokrát pěkně ve 3D :) ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Výborný, vtipný, krásně udělaný animák. U ledového paláce jsem normálně mlaskala, jak krásný byl :-). Sněhulák vynikající a (pozor, spoiler!) obzvláště to, že pravá láska, která vysvobodila princeznu Annu, byla láska sesterská a ne klasická mlask pusa od nějakého toho zamilovaného, bylo na pohádku neotřelé a udělalo mi to radost. ()

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

První polovina nudná a je v ní hodně agresívních muzikálových písniček bez originality, které mně doslova iritovali, pro děti tedy nic moc. V druhé polovině je více akce i humoru, který se ale mohl použít víc, potenciál sněhuláka, trollů a nebo soba nebyl řádně nevyužit. Příběh je triviální (pro malé diváky je to plus), ale vizuál se povedl. Animáky jako také mám rád, ale tohle je pro mně zklamání. ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Tak Andersena Frozen zahlédlo z rychlíku jen velmi, velmi letmo. Nicméně, když už se tady srovnává s Na vlásku, tak já jsem naopak 100% pro tento, ne tak rozjuchaný příběh dvou sester, z nichž překvapivě ani jedna není prvoplánově zlá (počínání královny je pro mrňavého diváka solidně odůvodněno). Pěkná animace a snesitelné zpívánky, ty však v nadbytečném množství. Pro současný animák nezbytná přítomnost ukecaného tvora zastoupena rozpadavým sněhulákem Olafem a roztomilého tvora psoidním sobem. I ti nejmenší byli v kině zabaveni po celých, odvážně nastavených, 109 minut. ()

Manhatten 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Nezajímavé písničky, občas celkem otravné postavy a ke všemu spousta scén, které by jako z oka vypadly Tangled (ale Maximus může být jen jeden). Takže hodnotím hlavně zajímavé vizuální hrátky se sněhem a jeden překvapivý zvrat v závěru a přemýšlím, proč to rodiče Anny a Elsy řešili tak, jak to řešili... ()

teddinka1 

všechny recenze uživatele

Je to krásná pohádka, hlavně po visuální stránce. Příběh není nijak nabitý, ale jeden dějový zvrat tam rozhodně je. Možná dva :-) ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Animovaný film pro děti ,ale nic víc. Každá postava měla svou malebnou píseň a některá opakovaně. Co si budeme povídat už za mých dětských let mě zpívání v animáčích sralo a současnejm děckám podle reakcí v kině taky. Kdo se nechal na netu navnadit krátkým videem se sněhulákem a sobem tak byl zklamán bo se tam ta scéna ani neobjevila a ani žádná podobná. Průměr ,čekal jsem víc. ()

amim 

všechny recenze uživatele

"The cold never bothered me anyway." Proč u mě Frozen vybočuje z řady rádoby vtipných amerických animáků? No, předně si na nic nehraje. Přináší jednoduchý dětsky pohádkový příběh zabalený do krásného vizuálu (animace ledové magie naprostá paráda), sem tam nahodí nějaký ten vtípek a sem tam se rozhodne, že je čas dialogy zazpívat. Nikam se nehrne, nesnaží se diváka zahltit a nesnáší se mu za každou cenu podstrojovat co nejvíce vtipů, aby se divák 100 min popadal za břicho. Zkrátka a dobře je dětsky magicky krásný, ale přitom nespadá k dětinskosti, takže si film může užít vlastně kdokoliv. Proč tedy ne plný počet? Příběh je příliš jednoduchý. Dokonce i na pohádku. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

OLAAAAF jede!! Já chci taky svého mluvícího sněhuláka, někdo nějaký nápady? Animák docela povedej, zvrat zajímavej, sranda nechyběla, ale vadilo mi moc toho zpívání.. Ještě jsem nepřišel tomu na chuť no. Jinak nejlepší sob Sven, prodavač ve výprodeji a samozřejmě borec Olaf! Mohu doporučit. 7/10 ()

Ryšty 

všechny recenze uživatele

Moc mě tyhle princenzovský témata nebavěj a proto mi začátek přišel slabší. Naštěstí když se objevili další postavy, zábava se pro mě zvedla. Ten sněhulák byl ze všech asi nejlepší. Hodně příjemná postava. Postava Elzy byla dokonale udělená. A celkově je to po vizualní stránce jeden z nejlepších animáků co jsem zatím viděl. Kdyby nebylo těch zpívajících částí a slabšího začátku, tak dám plnej počet. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Super pohádka. Opět nádherná animace (hlavně se sněhem si perfektně vyhráli, klobouk dolů), krásné písničky (ne jako ty z disneyovských seriálů -_- ), humorné scénky a roztomilost na n-tou a mě osobně i ten příběh bavil, jen ten konečný "change" mě teda hodně zklamal, prostě to nedávalo smysl, ale u pohádky to tak nevadí :) Jenom jednu věc nechápu. Dvaceti a více letí chlapi chodí do kina na POHÁDKU od DISNEYho a pak to tu kritizují pomalu nadávkami, že je to nebaví? .... :DDD Hele, nic proti ale není vám trochu trapně? :D Já sice taky nejsem zrovna cílová skupina tohoto filmu ale šel jsem na to s vědomím, že je to prostě pohádka s krásnou grafikou a soundtrackem, nic víc, nic míň a pobavil jsem se, u mě tedy spokojenost veliká. A nejmenovaným kritikům - není vám trochu trapně, když sedíte v kině mezi puberťačkami a dětmi ze školky? ;) PS: mě by teda bylo, proto jsem tam šel s kámošovou mladší sestrou, samozřejmě s "nojo, tak já tam s ní teda pudu ale mám u tebe pivko!" ale z kina jsem šel zjihlej jak malej capart :D Ještě mi došlo, pokud jste to viděli v české verzi, tak věřím, že písničky to celé kazí. Nechápu, proč se je pořád snaží přezpívávat, je to fakt děs :( Takže doporučuji, vlastně je to nutné, pokud se chcete podívat na Frozen, JEDINĚ S TITULKY! Jinak by si to zasloužilo max. 2 hvězdy ()

Withree 

všechny recenze uživatele

Frozen má lepší obsazení a snad i písničky, ale Tangled je stále o něco lepší. 'Nuff Said. A mohli odstřihnout Olafa, pakoše jednoho. ()

Sophia 

všechny recenze uživatele

Hodnotím *****, Frozen mě nadchl. Krásná animace, chvílemi mě napadalo, zda-li to není skutečné. Hudba byla přímo božská! Líbil se mi příběh odcizených sester, NEvíry v samy sebe, zklamání, naděje, hledání lásky, happyend :) Více takových! ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Jediné čo na celej rozprávke bolo skvelé bol ten snehuliak so sobom a skvelá dramatičnosť, ktorú v sebe mala postava Elzy s jej schopnosťami a ich vyzualizáciou. Chýbala mi tam dobre počúvateľná hudba, nakoľko to čo bolo v tomto filme mi skôr prekážalo a tých piesní a spevu bolo až príliš veľa. Krásny kukuč sestier podobných Rapunzel však rozprávku nedokázal zachrániť. Škoda. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jistá podobnost s pohádkou Na vlásku tu je. Jinak jde o pohádku pěknou, která se nesnaží být za každou cenu vtipná, což chválím.Po shlédnutí v češtině doporučuji pustit si pohádku ještě jednou v originále. Písničky jsou nesrovnatelně lepší :) ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Reklama

Reklama