Reklama

Reklama

Druhá šance

(seriál)
  • USA Second Chance (více)
Trailer
USA, 2016, 8 h 1 min (Minutáž: 42–46 min)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Robert Kazinsky, Adhir Kalyan, Tim DeKay, Dilshad Vadsaria, Philip Baker Hall, Ciara Bravo, Jeff Caperton, Vanessa Lengies, Adan Canto, Amanda Detmer (více)
(další profese)

Epizody(11)

Bývalého šerifa Jimmyho Pritcharda zavraždili zkorumpovaní agenti FBI. Geniálním dvojčatům se ho díky nejnovější technologii nakonec podařilo znovu oživit. Jimmy tak dostal druhou šanci. A v mladším těle... (TV Prima)

Recenze uživatele JohnCZ k tomuto seriálu (1)

Druhá šance (2016) 

I když jsem to čekal dopředu, Second Chance je především promarněný potenciál. Sympatické obsazení a supr čupr námět, který se tradičně zvrhl do epizodického "case-of-the-week" konceptu. Nechci říct vyloženě kriminálky, protože se o čistou krimi nejedná. Jednotlivé zápletky se víceméně točí okolo minulosti hlavního hrdiny, který byl... no šerifem. Takže už z principu se tam přeci jen musí něco takového objevit. Ale ani jednotlivé zápletky nejsou kdovíjak zajímavé. Je tam málo humoru, málo emocí, málo vypjatějších momentů, málo všeho. Přitom technicky to vůbec není špatné, herecky také ne a třeba speciální jazyk používaný "dvojčaty" byl super, ale ve výsledku fungoval jen jako trigger pro jeden menší twist. Strašně dlouho seriálu trvá, než najde nějaký směr a v momentě, kdy se to tradičně trochu rozjede a překlopí víc do směru sci-fi, je konec. Díky bohu, že aspoň trochu uzavřený, i když 10sekundovému cliffhangeru se tvůrci také nevyhnuli. Jako celek to nebylo špatné, ale průměrné a nenápadité. ()

Reklama

Reklama