Reklama

Reklama

Grand Hotel

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Historický
Španělsko, (2011–2013), 43 h 9 min (Minutáž: 60–85 min)

Hudba:

Lucio Godoy

Hrají:

Adriana Ozores, Amaia Salamanca, Yon González, Eloy Azorín, Fele Martínez, Pep Anton Muñoz, Pedro Alonso, Luz Valdenebro, Llorenç González, Marta Larralde (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Píše se rok 1906 a svět je ještě opředený tajemstvím. Mladík prostého původu Julio Olmedo (Yon González) přijíždí do luxusního Grand Hotelu, zasazeného do prostředí idylického venkova. Zavedlo ho sem pátrání po ztracené sestře, která byla těsně před zmizením povýšena. Julio se dozvídá, že jeho sestru vyhodili, protože kradla. Ale vůbec tomu nevěří. Má podezření, že se v hotelu něco stalo, jeho sestra byla u toho a historka má zakrýt pravdu. Proto se nechá zaměstnat jako číšník. Seznamuje se s půvabnou Alicií Alarcónovou (Amaia Salamanca), která je jednou z dcer bohaté majitelky hotelu doni Teresy (Adriana Ozoresová). Alicia se nechce smířit s tím, že ji nutí provdat se za vlivného hotelového manažera Diega Murquía (Pedro Alonso). Stejně jako Julio má podezření, že v prostorách hotelu se děje něco nekalého. Rozhodnou se společně odhalit, jaká tajemství a záhady se ukrývají v Grand Hotelu – na místě, kde se láska setkává s žárlivostí, zradou, vraždou a intrikami, do kterých jsou zapleteni zaměstnanci, hosté, ale i vyšetřující detektivové. (TV Prima)

(více)

Diskuze

vilicek77

vilicek77 (hodnocení, recenze)

Musím říct, že tohle je jeden z mála seriálů, u kterého naprosto nedokážu pochopit tak vysoké hodnocení. Respektive větší slátaninu s takovým hodnocením jsem tu asi neviděla.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Může obsahovat spoilery, co už vysílala Prima love!!!!!!   Seriál, který mě dovádí k nepříčetnosti, už tolikrát jsem poslala tu ďábelskou potvoru, co vede hotel, její jednu dceru, co napáchala nenapravitelné, i toho hajzla Diega do horoucích pekel, že tam asi dříve skončím já než samotní tvůrci :)) Jestli Dowton Abbey je něco taky takového, tak radši na to nikdy nekoukat, protože bych už to fakt nevydržela.... ale jako dobrý seriál, jenom trochu moc intrik, ani v telenovelách, které jsou často zde označovány odpadem, jsem na tolik záporných postav někdy nenarazila, poslední dobou jsem asi více přecitlivělá, než bych měla být. Je pravda, že Belén radši měla utíkat hrozně daleko, když zjistila, že je těhotná, rozhodně neměla se svými syny obchodničit, ale s ostatními postavami, co tam páchají špínu, to se prostě nedá srovnávat..... je mi jí fakt líto.

M1R3K

M1R3K (hodnocení, recenze)

V průběhu 5 měsíců zkouknuty všechny díly a výrazně zlepšeno porozumění mluvené španělštině :-)

M1R3K

M1R3K (hodnocení, recenze)

Po El Barco a El Internado jsem začal sledovat Gran Hotel. Zatím to vypadá skvěle :-)

Linky na prvné sérii zde:

http://vdownload.eu/watch/1072924-gran-hotel-cap-237-tulo-1.html

http://vdownload.eu/watch/866667-gran-hotel-1x02-en-espa-241-ol.html

http://vdownload.eu/watch/866666-gran-hotel-1x03-en-espa-241-ol.html

http://vdownload.eu/watch/866665-gran-hotel-1x04-en-espa-241-ol.html

http://vdownload.eu/watch/866664-gran-hotel-1x05-en-espa-241-ol.html

http://vdownload.eu/watch/1072919-gran-hotel-6.html

http://vdownload.eu/watch/1072918-gran-hotel-7.html

http://vdownload.eu/watch/4841900-gran-hotel-1x08-en-espa-241-ol.html

Reklama

Reklama