Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (369)

heyda 

všechny recenze uživatele

Odporný product placement, dotykové mobily a počítače, do toho otravné moderní songy, "cool selfíčka" a spousta přihřátejch postaviček. Ještě, že tam byla dominantní postava Drakuly, který se celou stopáž seč může snaží bojovat za staré dobré zvyky, na které se dnes už zanevřelo. Jde jen o paralelu. Jen tím chci říct, že animák, pro nějž je nejvíc cool mít dotykový mobil, facebook, pařit na diskotékách a být hodňoučký multikulti tolerantní slaboušek, takový animák ať si Sony pictures strčí za klobouk. Mažu to a svým děckám radši pustím Terminátora. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Přehršel vtipných prvků a komediálních hlášek se opět dostavil, avšak oproti prvému jednání se nám dvojka spíše blíží k šedivému průměru. Nevím, jestli straší ve věži jen mně, ale nepochopil jsem, proč se mentalitou a muskulaturou patnáctiletý zrzek dere do sňatku s upířící a současně s ní téměř okamžitě počne upířátko, jež bude na léto jezdit k babče do San Diega. Nejlépe zrežírovanou postavou je samozřejmě Drákula, jeho sladká rakvička pokulhává a místy šeredně nudí žvatláním. 78% ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Opět vtipná pohádka navazující na předešlý film. Druhý díl stejnojmenného filmu, překvapil tím, že jeho kvalita minimálně rovná kvalitě prvního filmu, což se u mnohých pokračování nezdaří. Nemůžu si pomoct ale bavil jsem se a smál, ty vedlejší postavičky to tak hezky vyplňujou. Je to zábavné, rychlé, dost barevné vtipné a i dojemné. Prostě super odreagovací animovaná komedie pro dospělé a pohádka pro děti. Ve filmu bylo jasně vidět, kdo hlavně sponzoroval výrobu tohoto díla, Sony. Fakt hustá zábava. Nemohu nic jiného, než doporučit. Český dabing tentokrát nesklamal. BLOBÍK byl nejlepší. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Mein got! Na tohle už jsem starý!" Tam kde Hotel Transylvánie jedna skončil, tak dvojka hned navazuje. Mavis a Johnny mají dítě a tak je potřeba zjistit, zda je to taky upír, a nebo „jen“ člověk. Drákula „Drak“ tak musí opět sezvat svojí partu (Frankensteina, Vlkodlaka, Neviditelného muže a Mumii), aby mu pomohli s výukou strašení. Tohle je další důkaz, že dvojka může překonat jedničku. Moc jsem se těšil a dostalo se mi skvělého humoru v podání těch nejsympatičtějších strašidýlek! Krutopřísná animace, humorné gegy a doslova a dobře upečená dvojka se vším všudy. Staré postavy mají více prostoru a je vidět, že když necháte tuhle partu samotnou, tak že to dokáže slušně rozjet. Některé fórky neztrácejí šťávu ani po několikátém opakování (Blé, blé, blé), a naopak scénář dokáže vykřesat originální a trefný humor. Tudíž trailer nelhal a HT2 mě skutečně pobavil. Je pravda, že s titulky se mi to bude líbit ještě více, ale málokterý animák dokáže takhle bavit. Jsem zvědavý, zda další pokračování bude opět lepší. Je to bomba a chci trojku! (88 %) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Závěrečná třetina sice spadne do křečovitého a dost nepochopitelného opisování od kupy jiných rodinných animáků, ale svůj vysoký standard si film přesto bez problémů udržel. Minimálně první polovina je natolik zábavná, že hravě strčí do kapsy i takřka celý první díl, tvůrci pracují s nepřeplácaným a úderným příběhem a poslouchat Adama Sandlera coby šišlajícího oldschool upíra je pořád zážitek. Navíc i všechny vedlejší postavy jsou vyloženě skvělé, vtipy nesklouzávají k dětinskosti a o kvalitě animace je zcela zbytečné se bavit, takže další film bych uvítal s otevřenou náručí... 80% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Dennis sa narodil v piatok trinásteho. (Astonko)
  • Na začátku filmu, když se fotí svatební fotografie, není nikdo z upírů na pořízených fotografiích vidět. Vzhledem k tomu, že fotografie funguje na stejném principu jako video, by tedy upíři neměli být vidět ani na videích. Později ve filmu jsou ovšem upíři viditelní na záběrech bezpečnostních kamer a video hovorech přes mobilní telefon. (hansel97)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama