Reklama

Reklama

Prvních 100 - Série 4

(série)
Trailer
USA, 2017, 9 h 7 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Devon Bostick, Henry Ian Cusick, Paige Turco, Isaiah Washington, Lindsey Morgan, Richard Harmon (více)
(další profese)

Epizody(13)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

mirra_cze 

všechny recenze uživatele

Tato sezona je opravdu nejslabší. Tvůrci by se měli konečně oprostit od schématu "problém > nucená spolupráce s Grounders > něco na spolupráci s Grounders se podělá > souboj na život a na smrt s Grounders > cliffhanger na další sezonu". Doufám, že pátá sezona přijde s něčím novým, jinak to opravdu mohou zabalit. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K mému vlastnímu překvapení se výsledný průměr hodnocení vyšplhal na celou jednu hvězdičku, což mě docela trápí, protože závěrečná epizoda byla opravdu výblitkem těch nejhorších nelogičností a stupidit. A to už je teď jasné, že další podobná nálož na mě čeká s příchodem příští sezóny. Trochu mě mrzí, že se mi ze seriálu vytratil humor, ty totální nesmysly v ději mě ještě před nedávnem dokázaly rozesmát, ale s jejich opakováním stále dokola se staly jen otravnými. Ale nevadí, stejně jako T-700 a jeho zdejší vývojový stupeň Octavia i já hrdě prohlašuji: "I´ll be back!" ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Poté, co jsem u prvních tří sérií napětím ani nedýchal a musel je rychle sjet, tak čtvrtá mě ničím příliš neohromila, nenadchla ani nezaujala. Je to bohužel nastavovaná kaše se dvěma nebo třemi napínavými díly, ale jinak pokles kvality výrazně dolů. O to víc mě překvapuje, že byla ohlášená i pátá série. Scénáristé by si s ní měli proto dát sakra záležet. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé znatelný "znatelný ústup ze slávy". Nemám problém se scénáristickými faily a logickými chybami, když mě seriál dokáže bavit. Jsem jeden z mála, kdo si užil Ztraceni i v posledních sezónách, ale čtyřka nemá nic moc co nabídnout. Věčný boj o moc mezi klany se už pomalu zajídá a řešení apokalypsy jsem doufal, že bude mnohem zajímavější. Doufám, že pětka ukáže alespoň trochu posun v příběhu, závěr tomu nasvědčuje. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předešlým sériím se tato pořádně rozjela až ke konci a přinesla grandiózní, napínavé finále, které i přes svou klišovitost fungovalo, jak mělo. Jenže právě ten začátek a počáteční vývoj děje je to, kde ubírám hvězdu a nebýt nakonec tak nadšený, ubral bych i dvě. Pořád je to skvělý seriál, na další sérii se těším jako na žádnou předchozí, ale když ubere na občasné až zbytečné stupiditě a nelogice, budu radši. ()

Galerie (192)

Reklama

Reklama