Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (179)

coscarelli 

všechny recenze uživatele

POdruhe to uz nevyšlo.. Opakovany vtip neni vtipom, vsetci sa zblaznili, posadol ich demon a natocili dost nezazivne ,nevtipne a trapnejsie pokracovanie skoro paradnej jednicky. Jediné, prečo nesplachnem ten trash do kanala , su sceny s Abigail, pri nich smiech sa dostavil samovolne. Wayans je vtipny, neberiem, tu ale prišiel s prazdnymi rukami a tentokrat ma nenadchol. Som sklamany. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ozbrojený černý kněz a rasistické narážky mezi černochem a hispáncem mne bavily. S Malcolmovou rodinou, vymítači i žárlivým výrobkem to bylo podstatně horší. Sice oceňuji kadenci deseti vtipů za minutu, ale s politováním musím tvůrcům vzkázat, že jsem se skutečně zasmál asi pětkrát a ten zbytek pokusů o fór spadl pod stůl. Očekávám do týdne nějakou partičku sexy mexických služebných, aby mi pod stolem uklidily. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma celom bavila, dalo sa na nej trochu nasmiať keď už nič iné. Netvrdím, aj tu sa nájde pár svetlejších humorných momentov, zvyšok je však len trápny pokus o zábavu. Ide o nudnú paródiu pár hororov ako napr. Sinister, Kliatba z temnôt, V zajatí démonov... Celkový dojem nič moc, snímok už začína zaváňať strateným časom. 40/100 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sledovanie pokračovaní tejto série sa pomaly, ale isto začína stávať stratou času. Dva krát som sa zasmial, dva krát potešil solídny hororový efekt. Úboho chudobný, nič neriešiaci, nič neponúkajúci, nijak originalitou chrliaci snímok, ktorý väčšina z Vás, rovnako ako Ja, odsleduje len zo zvedavosti a nudy - 40%. ()

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Akukolvek parodiu na film si vzdy rad pozriem. Duplom, ak sa jedna o parodiu na horor. Da sa tak pri oddychovej komedii premyslat, o aku scenu z povodneho filmu sa jedna. Tuto vsak s niektorymi prehnali, zbytocne ich natahovali a prechadzalo to az do nudy a trapnosti. Pozitivne vnimam absolutnu politicku nekorektnost (najma top hlasky Mexicana :) ). ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama