Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Vazeni pratele, ano! Jednak takto znie nazov filmu Dusana Kleina z roku 1989, a jednak takto zacinam aj ja svoj komentar. Absolutne dno ceskej kinematografie -presne to totiz predstavuje Kamenak 4 - a je tuna v plnej nadhere a krase. Tam, kde skoncil treti diel Kamenaka Zdenka Trosku, tam zacina 4 -ka. A ono je to fakt utrpenie, a nie film. Vtipy na seba absolutne nenadvazuju, su stare asi 10 rokov, no a sceny uz toboz nie, prehliadka starych tvari /pre mna sereblity/ je tiez viac na skodu nez na uzitok. Rezia je katastrofalna, scenar deravy ako reseto : absolutne dno kinematografie. 0 % ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA - Nejhorší film, co jsem za posledních x let viděl a to mám pro české filmy slabost. Nehorázná blbost. Neuvěřitelná nuda. Trapnost. Režisérův smysl pro humor na bodu nula. Poupravený soundtrack z předchozích dílů - ubohost. Velké množství školních scén s mladými herci - proboha, to jsou kecy. Tak asi tak nějak bych v heslech vystihl poslední Kameňák, který však s kameňáky (známými či méně známými vtipy) neměl nic společného a jen parazitoval na názvu. Bylo jednoznačně vidět, že pan Troška se tohoto projektu nikterak nezúčastnil. Jedna hvězdička pouze za velké množství známých herců. Ti však díky dementnímu scénáři film vůbec nezachránili. 20% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jako divák mám občas nutkání zhlédnout nějaký film, který na první pohled vypadá jako solidní "Kinderscheiße", přičemž bych takový "skvost" rád ocenil hodnocením odpad!. A právě čtvrtý Kameňák se zdál být vhodným kandidátem. Nicméně musím uznat, že jsem se párkrát opravdu zasmál, takže nemohu ohodnotit stejně jako třetí díl, u kterého k zasmání nebylo vůbec nic, snad jen k pláči. S jakýmkoli dějem jsem nepočítal, ostatně ten nebyl ani u předešlých dílů, herecké výkony nejsou povšimnutíhodné, ale jako komedie (popř. parodie) to na mě zafungovalo, takže jednu hvězdičku si tento "film" ode mě zaslouží, byť je to póvl. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Když mi v restauraci nechutná oběd a dělá se mi z něj zle už po pár soustech, nespolykám ho celý s tím, že to kuchaři vytmavím až pak. Ne, ne. Hned přestanu jíst a děkujícímu žaludku říkám, že nemá zač. A stejně to je s Kameňákem 4, který je snad ještě stupidnější než předchozí tři dohromady. A to je co říct. Přes půlhodinu filmu jsem se zkrátka nedostal. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale většina zdejšího hodnotitelstva je šíleně zaujatá. Vůbec to není tak špatné, jak se lze v několika zdejších zvratcích dočíst. Nemyslím si, že bych byl nějak extrémně příjemně naladěn, ale nasmál jsem se snad ze všech Kameňáků nejvíc. Vtípky byly zvoleny naprosto vhodně. Každý soudek měl moc pěkné zastoupení. Nejvíce jsem se samozřejmě nasmál dvojici cikánů. Do stopáže se podařilo vecpat i spousty narážek na českou společnost. Zajímavá je i hudba, kterou mám v orginální verzi naposlouchanou z PC hry Assassin's Creed 4 Black Flags. Ve filmu se na ni bez zábran paří v čajovně. Příběh je ze všech Kameňáků nejprimitivnější, ale co na tom sejde. Příběh tu nezastává až tak silnou roli. Má pouze nějakým způsobem pospojovat jednotlivé vtipy, což se mu vydařilo. Další dvě pokračování bych s klidem snesl. Dlouho jsem neviděl nic tak vtipného, co by bylo zároveň české výroby. Nechystám se býti dalším z řady nepřemýšlejících debilů a dokonce i tento film hodnotím dle SVÉHO nejlepšího vědomí. 4* ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Natáčelo se také v těchto lokalitách: Liběchov, Věznice Ruzyň, zámek Bon Repos u Lysé nad Labem, domov důchodců Praha - Smíchov Na Hřebenkách, kostel Nejsvětější Trojice Mělník - Chloumek, střelnice SSK FOX Mělník. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama