Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu pátý díl Step Up. Proč jsem na to šla do kina? Protože mám zkrátka ráda tanec a hudbu na filmovém plátně. Žádný jiný důvod nemám. Příběh o ničem jako vždycky. Tanec naopak super, ale je škoda, že kvalit trojky už to nedosahuje, ale to jsem stejně čekala. Je fajn, že se vrátila postava ze dvojky, Andie (Briana Evigan), její mužský protějšek mi ale nějak zvlášť sympatický nebyl, ostatně stejně tak v předchozím dílu, kde taky hrál hlavní postavu. Vše ale dokonale vyvažuje Moose jako moje nejoblíbenější postava celé téhle Step Up série. Bez něho to zkrátka nějak není ono. Takže ať už to jinak krom toho tance nebylo nic extra, dokud tam byl Moose, byla jsem spokojená. Pěkný byl ještě konec, který nám vyjevil onu "zásadní" myšlenku - nejde o výhru ale o tanec, a tanec dokáže všechny sjednotit (ano ano, je to hrozné klišé, ale naštěstí to na konci působilo docela pěkně - lepší než klasický konec, že prostě vyhrála ta taneční skupina, do které patří hlavní postavy). ~(3,3)~ ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Máme tu nejslabší díl série. Celá série Lets dance to má těžký. Nikdo od ní nečeká nic jinýho, než efektní taneční scény. Možná ještě nějakou romantiku a řeči o rodině, osudu a záchraně duší. Jednička byla romantika (nedivim se Tatumovi, že si jí nakonec vzal), dvojka byla o rodině, trojka o skvělých tanečnících a čtyřka víc dělala do umění. A pětka nemá skoro nic. Návrat starých známých je fajn, ale působí tu dost jako pěst na oko. Postava Sevaniho je sice s přehledem nejsympatičtější z celé série, ale tady vůbec nefunguje, a co víc, Moose už prostě nemá drajv. Nemá tu šťávu, kterou měl ve trojce. Tady je hodně v pozadí a nepředvede skoro nic. O jeho pomalu mizícím charismatu nemluvim. A ještě horší to je s Brianou Evigan. Neřikám, že neumí tancovat, ale ale není tanečnice. Pokud jí srovnám s Kathryn McCormick, tak je mi Andie vyloženě líto. Emily byla skvělá, byla sexy, krásná a uměla to. Andie se snaží, ale to je tak jediný. Chemie mezi ústřední dvojkou fungovala minule, tady vůbec, škoda, že se Emily nevrátila. A co se týče tanečních čísel? Trojka byla lepší, čtyřka byla lepší a minimálně finále dvojky bylo lepší. Finále jedničky bylo hezký a ve finále fungovalo lépe. Takže výsledek? All in? Prohra a nejspíš nadobro pohřbená značka. ()

Reklama

gegina31 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo naposled, co jsem se dívala na nějaký film o taneční skupině. Opravdu mu tam řekl " pojď, rozdáme si to na parketě"??? Kdyby si tam alespoň rozbili hubu, tak bych jim možná dala tu jednu hvězdičku. Celý průběh filmu jsem se musela smát, ale bohužel ten film určený k smíchu nebyl. Na první díl se alespoň dalo koukat kvůli hudbě a taky to bylo něco jiného. Divím se, že jsem to vydržela až do konce. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Asi tady budu se svým hodnocením svítit jak monokl na oku průměrné arabské ženy, nicméně nemohu jinak. Série Step Up se mi poměrně líbí, byť mě trojka a čtyřka minula, avšak pětku jsem si nemohl odpustit z důvodu návratu talentované Briany Evigan. Street dance mám totiž velmi rád, primárně pak styly locking a popping, ale sám se moc o tanec nepokouším, lidé si mě pak pletou s Halinou Pawlowskou při epileptickém záchvatu. V rámci struktury jednotlivých choreografií si nemůžu prakticky vůbec stěžovat. Jsem choreografií nadšen dokonce tak moc, že jsem schopen Step Upu odpustit i tu naprosto otřesnou, tupou, šablonovitou dějovou výplň. Mohu vám konstrukci oné šablony, která se dnes cpe do čehokoliv, co potřebuje zoufale vyplnit stopáž, elementárně popsat. Na začátku se sejde skupinka ambiciozních lidí s vytyčenými cíli, chutí něco dokázat a někam prorazit. Dají se tedy dohromady, rozjedou svoje ušlechtilé plány a vše šlape krásně jak Isabelle Nováková, hrdá držitelka ocenění Kurva měsíce leden. Uprostřed se samozřejmě všechno kompletně posere tak moc, že smočí kapesníček i nejeden irácký militantní terorista. Všechny postihne obrovská nepřízeň osudu, zklamání se v sobě samých, štěstí odejde vdál, třpyt v očích pohasne, duha bude málo barevná a naděje zemře společně se psem, jejich nejlepším přítelem, kterého museli pod nedostavěným mostem během ukrutné vánice sníst. Zkrátka všechno v piči. No a na konci zase slunce vysvitne, motýlci křídly zatřepotají a osud nešťastné protagonisty zasype dárkovými balíčky s instantním štěstím. Za tohle by se styděli i tvůrci Esmeraldy. Bohužel však každý má pro něco slabost, nechte mě se tedy rozněžnit a nasolit tady hezké čtyři hvězdičky. Guilty pleasure. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

No, přesto, že vím, v jakém rámci se tento film pohybuje a že to je již pátý díl ze série Step Up, jsem byla překvapena, jak hrozný tento díl byl. Dějová linka je věru nejmizernější ze série (a to je co říct), o scénáři nemluvě, hlavní hrdina je krajně nesympatický, tancování zas tak skvělé není...co dodat? ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama