Reklama

Reklama

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (590)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych býval teď o víkendu chytil v Jizeře kouzelnou rybku, padlo by první přání na to, aby byla Blake moje věčně mladá a druhým přáním bych zařídil, aby to nevadilo dalším. Trojku bych pak prodal a koupil za to Blake letenku. Nemůžu psát nic o filmu, protože pokaždé, když se usmála a já se jí podíval do očí zapomněl jsem, že sedím v kině a přede mnou je jenom plátno. Sice se časem budu muset smířit s tím, že spíš někdy sbalím to plátno než Blake, teda pokud nechytím kouzelnou rybku číslo dvě ovšem. Zážitek mi ale zůstane napořád, a to nejen z pohledu na Adaline, ale i díky vkusné romantice, vyvedenému humoru a - světe div se - dobrému Fordovi, přičemž nemám na mysli auto. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborný, hoci nie úplne nový námet. Podobnosť s Benjaminom Buttonom je zjavná, hoci príbehovo sa film berie trochu iným smerom. Mnoho dojímavých scén, takže za romantiku by som dal plný počet. Nižšie hodnotenie za dokonale uhádnuteľný záver, a to dokonca aj so záverečnou scénou. Ale inak bavilo. Herecky sa mi najviac pozdával Harrison Ford, ktorému šediny svedčia. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Moc, moc, moc hezký film. Inteligentní rozprávka o údělu lásky a nevyhnutelnosti v lidském životě, která chytne za srdce nejen slaďoučkým příběhem s citlivě zakomponovanou sci-fi zápletkou, ale především svou magickou atmosférou osudovosti a jednoduchým, leč působivým a autorsky silným vypravěčstvím. Ve výsledku nepřeslazené, vkusné a moc, moc, moc dojemné. Plus nádherná Blake Lively a věčný sympaťák Ford... 85% ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Kdyby Adaline sázela, tak má větší šanci být v balíku než být věčně mladá. Ale na druhou stranu, proč nepřimhouřit alespoň jedno oko. Vždyť někdy je fajn opustit své sny, ve kterých létáme, jsme neviditelní, neohrožení nebo věčně mladí jako hlavní hrdinka tady, a jen se dívat, jaké sny se zdají jiným, kteří je převádí na filmové plátno. Navíc se mi líbil Harrison Ford, kterého čas proměnil z dobrodruha Indiana Jonese do role svého prošedivělého taťky z Poslední křížové výpravy .. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Starosvětsky vypadající romance s fantastickou zápletkou je po všech stránkách příjemnou žánrovou podívanou. Je celkem zbytečné vyčítat scénáři nepravděpodobné náhody, když na nich je tento žánr postavený. Blake Lively je pro mne neznámou tváří, takže v tomto případě pozitivní překvapení. Role starých hereckých pardálů Ellen Burstyn a Harrisona Forda také potěšily. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama