Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by som bol sklamaný, to nie. Po chvíli som sa zmieril s tým, že všetky zákerné pasce boli nahradené štvrtým rozmerom a nedočkám sa teda žiadnej gore orgie akou bola povestná úvodná scéna jednotky. Rozhodne by som netvrdil, že dvojka vykráda svojho predchodcu, je určite iná. Keďže matematike nerozumiem, nemôžem pochybovať o teóriách nastolených vo filme a tak si len užívam tie krásne paralely. A kvôli úžasnému českému názvu (kuk na môj profil :-) som ochotný odpustiť aj ten zgurvený koniec. A ešte 1/2* za výbornú minimalistickú hudbu. ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Rada by som to ohodnotila odpadom ale "bohužiaľ" len som sem-tam načúvala a vykukla spoza PC, že čo sa tam deje. Ako v predošlom filme, samozrejme, že nič. EDIT: Nakoniec som našla tú odvahu si to pozrieť a bola to neuveriteľná sračka. Neviem čo viac k takejto kktine napísať. Tú starú kravu by som obetovala ako prvú... Ono sa to snažilo byť horor alebo psycho sračka? Ale toto určite horor nebol podľa môjho názoru. Minimálne tá sračka. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Sekula zlyháva na plnej čiare. Je to síce šikovný kameraman, ale jeho lenivosť je z plátnavolajúca. Tam kde sa Natali aj cez nízky rozpočet pohral s dialógmi, postupmi riešení, originálnymi pascami a budovaním poriadnej klaustro-psycho atmosférý, Sekula rve druhotrtiedne digitálne efekty a neuveritľne toporných hercov, ktorí akýkoľvek podoný náznak zakopávajú pod čiernu zem. Atmosféra skoro nulová. Celé je to len nastavovaná kaša (žiadny posun v deji - tupá kópia) a človek stále čaká, čaká, čaká a neverí keď príde ten otrasný koniec. Hanba. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vzali "Kostku 1", ponechali původní zápletku skoro do detailu, ale vysekali z ní všechno dobré, zvláště pak myšlenku. Spláchli do hajzlu veškerou atmosféru a nahradili ji debilními počítačovými triky, reálně vyhlížející pasti zaměnili za hyperkrávoviny ála rotující nesmyslné něco a podobně. Pro jistotu také vypustili veškerou logiku, obsadili necharismatické herce, všem místnostem dali sterilně bílou barvu, snad aby divák nevypadl ze stereotypního, nudného tempa. A ten konec - what the fuck...?!? Jak dokazuje nízkorozpočtová, leč úspěšná jednička: méně je někdy více. Velice chabé pokračování, ani nevím, proč hodnotím tak vysoko... snad, že jsem viděla i horší filmové průjmy. 39% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Hlouposti tohoto filmu už se vyrovná jen zábavnost jeho imbecilních dialogů, protože promluvy zdejších postav jsou opravdu neskutečně špatně napsané a navíc pronášené vyloženě prkennými herci. Potenciál látky je skoro nevyužit - nejsou tu prakticky skoro žádné pasti (!!!), taktéž zlé efekty hodně kazí dojem. O blbém závěru se snad ani zmiňovat nemusím. Od jedničky je to obrat o 360 stupňů do vod podprůměru. Jsem ovšem stále zvědav na další pokračování. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Když Jerry (Neil Crone) ukazuje druhé hodinky, které patří jinému jeho já, lze vidět, že mají oba kusy jiné seriové číslo. To by ale nebylo možné, pokud patřili jeho kopii z jiné reality. (Habansz)
  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)
  • Okolo 8. minuty je možné zahlédnout, že Kate (Kari Matchett) má na těle přichycen mikrofon. (Terva)

Reklama

Reklama