Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Takto - séria mala už svoj prvý štek naladený málo nad MUTE a nie na MAX , ako Final D / SAW / F 13 / HALLOW / T.C.M. / etc...čiže v tomto prípade pokúšanie HOSTEL o H-certifikát žiaden divák nemôže prosiť. Hostel bude stále HOSTELom a dúfajme , že sa dvere zabuchnú , kľúč Eli prehltne a nikomu ho nedovolí ani vykašľať. Je to žmýkanie vysušného a ak Ti neabsorbuje žiaden zo zmyslov nadsádzku, ani snímok vyfabrikovaný na gore ( bez všetkého filmárske naokolo ) tak to preskoč. Prípadne si predstav, že to takto skutočne funguje. Je nutné vidieť " oridžinál " odpad a bude svetlo. Keďže v odpadoch som sa už nahrabala dosť , tak uberám bodík len za absolútnu zbytočnosť. ( ten final fight , ktorý to celé rozvlní je oukej ) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Copak k tomu říct či napsat. Snad asi jen, že byl udělán obrovský krok jinam. Změnil se nám režisér a s tím přišly i naprosté změny v celém příběhu. Začátek byl naprosto úchvatný. Potom už však přichází pouze nuda, nuda a zase jenom nuda. Ty scénky, kdy se má nějak mučit a pak zabít jsou ubohé a hlavně jich je po čertech málo. Celý příběh dosáhl nového stupně debility. A veškeré napětí či příval strachu očekávat snad ani nelze. Docela veliké zklamání. * ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Přesunutím děje do US ztratil sice Hostel u mě trochu na atraktivitě, ale za nějak zádadní problém bych to nepovažoval... To, že se z perverzní hry vraha s obětí stala obyčejná show pro zbohatlíky, navíc bez nápaditosti, invence a celkové brutality, už ano... A když k tomu připočtu naprosto debilní postavy a zcela předvídatelný děj i pointu, je pro mě třetí Hostel, hodně velké zklamání... ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Zbytočná recyklacia minulých časti.. Nič nové.. Snáď len presun zo Slovenska do Las Vegas (čo považujem za menšiu tvorčiu zradu). Hostel je nádherna sadistická odychovačka, tu Hostel III chce byť až moc nekorektné dielo a pri závere to už vlastne nedáva vobec zmysel. I keď to vlastne zachraní celý film. Spiegel proste točíť nevie...35% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela to ušlo, kdyby film skončil o 2 minuty dřív, tak bych dal i tři hvězdičky. Určitě lepší než předchozí část, i když těžko soudit, protože Hostely byly mými prvními exploity a nebyl jsem na takovej odvar ještě připravený. Hostel III je celkem svižně odsejpající záležitost s několika fajn momenty. Jasně, že občas je to i celkem ujeté, ale ještě se to dá snýst. 45% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama