Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (86)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Believe or not, but Daredevil is our true public enemy!" Niet pochýb o tom, že finálna séria Daredevila ohromne prekonala tú prvú, ale aj napriek tomu už nedosahuje takých vysokých kvalít, ako tá druhá. Síce neskutočne narástol počet "holy shit!" momentov a tiež pribudlo aj niekoľko nových, naozaj prepracovaných postáv (špeciálny agent Nadeem a potom aj FBI agent Ben Poindexter) a dokonca aj príbeh je zo všetkých sérii práve v tejto úplne najlepší a najrealistickejší (ale výsledný dojem bol u mňa predsa len lepší v Punisherovskej sérii)... Doteraz bolo v tomto seriáli zvykom, že každá séria mala ako tak uzavretý koniec (inými slovami, nekončila "cliffhangerom") a tým pádom som to od tejto očakával dvojnásobne (keďže je posledná), ale v závere si seriál nechal mierne pootvorené dvierka, aby naň potom mohol nadviazať (dúfam, že už budúcoročný) seriál Daredevil: Born Again... Ale to v konečnom dôsledku vôbec nevadí, pretože to, čo sledujeme od začiatku až do konca mňa osobne naozaj bavilo. Máme možnosť sledovať príbeh muža, ktorý stratil všetku nádej a padol na absolútne dno, ale postupne sa snaží z tejto priepasti dostať von... Je jasné, že takáto cesta je omnoho lepšia, ako keby sme už od začiatku mali sledovať neporaziteľného machra a som rád, že aj tvorcovia si to uvedomili. Celé Daredevilovo (a vlastne aj Mattovo) znovuzrodenie je mimoriadne veľkolepé, počínajúc útekom z väznice v štvrtej epizóde až po finálnu porážku v epizóde č. 13. K tomu pridajme ešte množstvo ďalších dejových liniek (niektoré sú zaujímavejšie, iné menej), z ktorých sú niektoré naozaj mimoriadne ponuré a uveriteľné, ale aj tak všetky vedú naspäť ku Fiskovi a Daredevilovi. V skratke, tretiu sériu "Diabla z Pekelnej Kuchyne" som si naozaj vychutnal a s čistým svedomím môžem povedať, že ma ohromila... A preto ju odporúča minimálne 9 FBI agentov z 10... "In front of this God, I would rather die as the Devil than live as Matt Murdock." ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud fanda seriálu vynechá trojku, vlastně se toho moc nestane. Punisher a Elektra jsou pryč a Fisk tu opět dělá věci pro lepší zítřky stejně jako v sérii první. Vše je jen ještě víc přitáhnuté za vlasy, ještě více scénáristicky zašmodrchané a ještě víc na sílu. Snad kromě několika málo epizod, které od klasického trianglu hlavních postav odbíhají a přínáší svěží vítr do platech (například epizoda Karen), je to same old same old. Čtyřku už raději ne. Navíc ve trojce chybí nějaká ta over-the-top one cut scéna typu schodů z jedničky, nebo vězení z dvojky. A přitom tady je Bullseye, který měl tolik potenciálu. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím sériím méně akce, víc dialogů, některé epizody se trochu vlekly, ale druhá polovina série naprosto strhující, poslední dvě epizody bezchybné a celkový výsledek víc než dobrý. Zajímavě působily také nové postavy agenti Nadeem a Poindexter. Doufám, že pozrušení Iron Fista a Luka Cage se netflix nevykašle i na Daredevila, protože by to byla škoda. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria daredevila bola určite to najslabšie čo nám diabol z hell Kitxhen ponúkol. Slaby dej a nezaujimavé nové postavy, síce sa vrátil hlavný zločinec Wilson Fisk. Daredevil ale bez svojho kostýmu stratil to čo mu dali prvé dve série ktoré boli neporovnateľne. Tretiu sériu som si už pozrel z donútenia ako to celé skončí a otázka znie či je zlé alebo dobre že seriál už nebude pokračovať a skončil. Ale Ikonické postavy ako Matt,Karen či Foggy budú chýbať každému . 3* ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak já tento seriál miluji! Třetí série Daredevila je skvělé pokračování a ještě lepší ukončení seriálu. Poslední série si drží laťku stále stejně vysoko jako dvě předchozí a není pro mě nejlehčí určit, která z nich se mi líbila nejvíce a která nejméně. Zničený Matt Murdock hledající smysl života je perfektní! Foggy, Karen, Fisk a spousta dalších jsou výborně napsané postavy pozvedávající sérii a vlastně i celý seriál čím dál výš. Co se týče Dextera, měl jsem s ním chvíli problém, ale někdy po třetině série jsem si ho oblíbil a chci ho někdy vidět znovu. To samé platí i o Nadeemovi. Akce znovu perfektní, hudba znovu perfektní, scénář znovu perfektní,... prostě vše tu šlape tak, jak má. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Jedná se o úplně poslední epizodu pod hlavičkou Netflixu. Seriál byl totiž po odvysílání své třetí řady za nejasných okolností zrušen. (NiWi)
  • 11 a půl minuty dlouhá scéna bez střihu byla opravdu natočena na jeden zátah. Showrunner Erik Oleson prozradil, že tvůrci udělali pár skrytých střihů kdyby bylo potřeba, nakonec však nebyl žádný z nich potřeba. Charlie Cox a jeho dublér Chris Brewster se během scény několikrát tajně prohodily, nicméně i tak Oleson velmi ocenil výkon Coxe, který zvládnul natočit svoje akční scény, poté přejít do dramatického rozhovoru a poté opět do akční scény. (NiWi)
  • Už podruhé v seriálu se spolu utkají Daredevil (Charlie Cox) a Melvin (Matt Gerald). Melvin během souboje několikrát použije i ostré kotouče z kotoučové pily podobně jako je používá jeho komiksová předloha. (NiWi)

Reklama

Reklama