Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Zajímavosti (22)

  • Postava Agenta Poindextera (Wilson Bethel) je seriálovou verzí komiksového Bullseye, nejnebezpečnějšího protivníka Daredevila. V celé sérii však slovo bullseye nezazní ani jednou. (NiWi)

Daredevil - Prosím (2018) (epizoda) (S03E02)

  • Otec Foggyho (Elden Henson) před vypitím svého panáka pronese slovo „Sláinte“. Jde o galské slovo znamenající „Na zdraví!“. (NiWi)

Daredevil - Za dobrotu (2018) (epizoda) (S03E03)

  • Když Matt (Charlie Cox) bojuje proti agentům FBI, projekce Wilsona Fiska řekne větu „Let the Devil Out“. Přesně tato věta je mottem celé třetí série. (NiWi)

Daredevil - Zaskočení (2018) (epizoda) (S03E04)

  • 11 a půl minuty dlouhá scéna bez střihu byla opravdu natočena na jeden zátah. Showrunner Erik Oleson prozradil, že tvůrci udělali pár skrytých střihů kdyby bylo potřeba, nakonec však nebyl žádný z nich potřeba. Charlie Cox a jeho dublér Chris Brewster se během scény několikrát tajně prohodily, nicméně i tak Oleson velmi ocenil výkon Coxe, který zvládnul natočit svoje akční scény, poté přejít do dramatického rozhovoru a poté opět do akční scény. (NiWi)

Daredevil - Zaskočení (2018) (epizoda) (S03E04)

  • Jeden z dřívějších autorů komiksů s Daredevilem, Roy Thomas, v epizodě ztvárnil jednoho z vězňů. (NiWi)

Daredevil - Následky (2018) (epizoda) (S03E07)

  • Už podruhé v seriálu se spolu utkají Daredevil (Charlie Cox) a Melvin (Matt Gerald). Melvin během souboje několikrát použije i ostré kotouče z kotoučové pily podobně jako je používá jeho komiksová předloha. (NiWi)

Daredevil - Nahoře a dole (2018) (epizoda) (S03E08)

  • Číslo bytu, ve kterém bydlí Agent Poindexter / Bullseye (Wilson Bethel), je 131. Jde o odkaz na komiks „Daredevil Issue #131“, kde se poprvé objevil právě úhlavní nepřítel Daredevila – Bullseye. (NiWi)

Daredevil - Nahoře a dole (2018) (epizoda) (S03E08)

  • Jednou ze zločineckých organizacích zmíněných ve Foggyho (Elden Henson) poznámkách je také Maggia. Tato zločinecká rodina je v komiksech velmi dobře známa, především pak patří mezi úhlavní nepřátele Punishera. (NiWi)

Daredevil - Odhalení (2018) (epizoda) (S03E09)

  • Na zdi v tělocvičně, kam se přesune Matt (Charlie Cox), je vidět plakát s nápisem „Carl Crusher Creel vs. Battlin' Jack Murdock.“ Crusher Creel je v komiksech známý jako padouch "Absorbing Man" a v hrané podobě se už objevil v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. (od r. 2013), kde ho ztvárnil Brian Patrick Wade. (NiWi)

Daredevil - Karen (2018) (epizoda) (S03E10)

  • Při souboji v kostele Bullseye (Wilson Bethel) hodí po Daredevilovi (Charlie Cox) misku. To je narážka na film Daredevil (2003), kde při dost podobném souboji mezi Daredevilem a Bullseyem v kostele, Bullseye po Daredevilovi hodí totožnou misku. (Knowho)

Daredevil - Nový ubrousek (2018) (epizoda) (S03E13)

  • Jedná se o úplně poslední epizodu pod hlavičkou Netflixu. Seriál byl totiž po odvysílání své třetí řady za nejasných okolností zrušen. (NiWi)

Daredevil - Nový ubrousek (2018) (epizoda) (S03E13)

  • Na pohřbu otce Lantoma řekne Matt (Charlie Cox), že ho otec v dětství učil jak být „mužem beze strachu“. Muž beze strachu (Man without fear) je komiksová přezdívka právě Daredevila. (NiWi)

Daredevil - Nový ubrousek (2018) (epizoda) (S03E13)

  • První a jediná zmínka o postavě Jessicy Jones ze stejnojmenného seriálu ve všech třech sériích. (NiWi)

Reklama

Reklama