Reklama

Reklama

Wolverine (Hugh Jackman) se vrací. Jenže je na tom nyní trochu hůř. Jeho schopnost uzdravování pomalu vyprchává a elánem také zrovna nehýří. Navíc je na vše skoro sám. Z X-Menů přežívá ještě Charles Xavier známý také jako Profesor X (Patrick Stewart), který je ale vážně nemocný, ztrácí paměť a trpí nebezpečnými záchvaty ohrožujícími jeho okolí. Společně se ukrývají v opuštěné továrně na americko-mexické hranici. Jejich utajení ale skončí, když se objeví Laura (Dafne Keen), dívka, která má překvapivě stejné schopnosti jako Wolverine a v patách má navíc nelítostné pronásledovatele, kteří se jí snaží zmocnit. Ve chvíli, kdy Wolverine a Profesor X přijmou Lauru „do rodiny", stávají se z nich štvanci, kterým jde po krku velmi brutální a vytrvalý nepřítel. Hrdinové na útěku mají k dispozici jen zbytky sil starých X-menů a Lauřiny schopnosti, které však ona sama těžko zvládá. A tak přichází čas, aby Wolverine v sobě našel zbývající vůli a sílu nejen k boji, ale i k tomu, aby Lauře předal své zkušenosti. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Psychor

Ano, toto chybělo zde zdůraznit. Je jenom škoda, že málokdo si to veme k srdci z těch, co tu provozují Marvelův fanklub.

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Zek , Yoshitsune

Jen jestli to spíš nejste vy, kdo to má krapet v hlavince pomotané. Nebo tu snad někde vidíte napsáno, že je tady Marvelův fanklub? Ne? Já tedy ne. Pokud vy ano, pak máte asi nějaké vidiny. Oficiální web Marvelu je úplně jinde, takže já bych osobně doporučoval zajít spíše tam, nebo si můžete svoje dojmy, poznatky a zážitky společně umocňovat přes Viber, Skype, e-mail a jiné vymoženosti naší neomezené techniky. ;) Tady se mluví o tématu objektivně. Nechte tedy mluvit i ty, co mají jiný názor. Děkuji. A je i na místě úvaha, zda do diskuzi o filmu vůbec patří debaty o komiksech, když s filmem jen málokdy souvisí, já tedy o tom mám veliké pochybnosti. To ale ještě nechám na posouzení jiných.

na příspěvěk reagoval Zek

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Zek

U takhle pokročilé mentální dysfunkce, jakou Psychor disponuje (je jako X.men.....retardovaný X-men) je obzvlášť pokročilá, silná a nezvykle hodně rozvinutá, zde pomůže už jenom jedno a to jest mu neustále připomínat, jak moc je postižený. Tuto teorii vypracoval uznávaný Mudr. Pičulín. 

na příspěvěk reagoval Dragovit

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Dragovit , Psychor

A nebo by tu spíš byla možnost, aby si každý uživatel mohl dát koho chce do ignor listu :D:D:D nejednoduší řešení které snad je. Tohle funguje i na facebooku atd. a nikoho to neomezuje. Vám ty účty zůstanou můžete si dál svobodně psát ty vaše hovna. Ono to každého hned přejde, když vám na to nikdo nebude reagovat. :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Dragovit

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Dragovit stihl vyplodit dva příspěvky, jenže ostatní mu věnovaly víc než deset reakcí (přímých, nepřímých) v diskuzi. Nekrmte trolla, bavte se o Loganovi. Minimálně tím, jak přistupuje ke komiksovým filmům (vymezuje se vůči nim jako k mýtům, které se staly součástí populární kultury), je pozoruhodný a zaslouží si pozornost. 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Souhlasím s Dragovitem. Kdyby tuto diskuzi navštívil sám POMO, tak by musel většinu přítomných uživatelů okamžitě zabanovat, jelikož svými příspěvky degradují tento prostor na diskuzní žumpu. Jen pro připomenutí znovu předkládám seznam principů, kterými se musí diskutující bezvýhradně řídit:
věcnost: věnovat se tématu a argumentovat, nikoli napadat nebo překřikovat,
otevřenost: nevylučovat nikoho, kdo může k danému tématu přispět;
poctivost: podstatné informace nesmějí účastníci zatajovat nebo tvrdit něco, čemu sami nevěří;
trpělivost: pochopení argumentů druhého může vyžadovat čas;
zdvořilost, která vyjadřuje společný zájem všech na každé věcné informaci.
Vyzývám všechny přítomné, aby o Loganovi diskutovali v souladu s těmito principy. Kdo se zde uchyluje k vulgárním urážkám, nejrůznějším off-topicům či diktátorské snaze o umlčení protichůdných názorů, nemá v této diskuzi co pohledávat.

na příspěvěk reagoval Zek, Dragovit

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Bravo, jsem přemýšlel, co ti tak dlouho trvá a tys sepisoval takovej krásnej manifest. 

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Vážení, velice mne znepokojuje, že někteří z vás tu ke své škodě začali hlasitě volat po zavedení totalitní diktatury v diskuzích, a to v podobě cenzury a udavačství, na potírání odlišných, nepohodlných či jinak nevyhovujících názorů a jejich autorů. To o něčem svědčí, mimo jiné o vás samotných, ovládl vás totiž satan. Naštěstí k ničemu takovému nikdy nemůže dojít, protože by to bylo omezování lidských práv a také velký skok zpět do minulosti, do časů inkvizice a totalitních režimů, politických procesů a dalšího svinstva atd., jež se vám možná tolik líbí. Bude to asi pro vás nemilé překvapení, milí soudruzi, ale komunismus už není, vaše slavná revoluce skončila na smetišti dějin, bohudík. Pravda a láska zvítězila. :D Pokud se vám to nelíbí, vezměte zbylé rudochy a zamiřte směr východ, přesně tam k obzoru, kde vychází slunce. Někde tam za horizontem zalitém oslepující rudou září najdete svou zemi zaslíbenou, mlékem a medem oplývající, kde bolšanům lítají pečení holuby do huby – „Korejskou lidově demokratickou republiku", poslední to ráj na zemi, nad kterým moudře dohlíží všemocný panovník vyžrané rudé prase! My zde naštěstí žijeme ve své vysněné demokracii, v té má každý prostor na vyjádření, dokonce i když má názor odlišný, opoziční, nepohodlný... tak má právo být vyslechnut jako kterýkoli jiný. Pukněte třeba vzteky, ty časy temnoty, rudého i hnědého zla, se už nikdy nevrátí, díky Bohu. I když by jste znovu rádi dohlíželi, nařizovali, určovali, zakazovali, udávali... jako vaši idolové Hitler, Stalin a další masoví vrazi, tak vám říkám, bohužel, máte smůlu, protože my znovu povstaneme a budeme proti vám bojovat znovu a pokaždé až do posledního dechu, za svobodu a demokracii! :) Nikdy se nevzdáme, tak přísahejme.

na příspěvěk reagoval Zek, Sweat55, Sweat55

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Ratemus

Člověče, měl bys asi se sebou začít urychleně něco dělat a mírnit ten slovník, jinak ti brzo asi jebne v hlavě. Ještě v 2. 3. jsi mě měl v oblíbených uživatelích, ale pak ti asi začalo v hlavě něco šrotovat, ty Brute, a teď jsi mi bodl přímo dýku do zad. Zhyň v pekle! Tvou mysl ovládl satan.

na příspěvěk reagoval Ratemus

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ArsenalEagle

Jenže POMO na diskuze tak jaksi.. sere, abych to řekl výstižně. Protože kolik lidí se aktivně do diskuzí zapojuje? Zlomek těch, co jsou uživatelé a nemluvě o těch, kdo ani nejsou uživatelé a chodí na csfd jen pro inspiraci, přečtení komentářů apod.

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Stačil by zákaz zapojování se do diskuzí (na 2 týdny, měsíc, 3 měsíce..), ale s tím se musí za někým jako POMO, nebo kdo to tu vlastně "řídí"

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Přesně tak..Já už zkoušel zažádat o mnoho věcí, ale tady ti prostě nikdo nevyhoví..

 

Zvlášť v diskuzi csfd projekce už bylo napovídáno dost o věcech, které na csfd moderátoři (pokud nějací jsou=nejsou) přehlížejí, takže už dále nechci spamovat diskuzi k Loganovi, ale když vidim Psychora nebo Dragovita, tak už hned vím, že dnes ta diskuze opět stojí vesměs za vyliž...

na příspěvěk reagoval Telemacher

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Já už o to při jedné příležitosti žádal, ale nic se nestalo. Já bych klidně dělal moderátora taky, jasně bylo by potřeba, aby to šlo přes více lidí, ne že by všechnu "moc" uzurpoval vždy jen jeden člověk, protože to by se mohlo lehce zneužít. Ale nějaký systém by se vymyslet dal. A jak říká spiker, ti úplně nejhorší se dají poznat většinou docela lehce, po nějaké chvíli.

na příspěvěk reagoval Spiker01, ArsenalEagle

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

Spiker01

Všiml jsem si, že (většinou mlčky) sleduješ skoro vše. Jim to ale dělá dobře. Můžeš si o takovou možnost zažádat, uvidí se, jestli by to fungovalo.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

ArsenalEagle

Ale tak proč ne? Já sleduju hooodně diskuzí, zvládl bych to sám. Prostě bych viděl nějakou takovouhle špínu...ban..založil by si novej profil a zase hnojil diskuze..ban. Ono by je to přešlo, když by museli furt hodnotit těch 200 filmů na nových profilech. Takovou tu nejhorší spodinu poznám hned, to by nebylo ani proti žádným morálním zásadám..Ale je to na druhou stranu utopie..

na příspěvěk reagoval ArsenalEagle

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

Spiker01

Nejhorší je, že tady nepomůže nějaké banování.. Kdyby se jednalo o vulgarismy, půlka z nás by tu už nebyla, a pověřit někoho, aby hlídal diskuze, jestli jsou k tématu? Nereálnost a shit. :-)

na příspěvěk reagoval Spiker01

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Ratemus

nějak se jich ale líhne poslední dobou čím dál tím více..Je to fakt děs, jen málo diskuzí už zůstává fakt smysluplných..

na příspěvěk reagoval ArsenalEagle

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

navrhuju na toho čůráka vůbec nereagovat, však on přestane sám, jako každé dítě co si vynucuje pozornost....prostě ignorace = nejlepší zbran a at táhne do prdele

na příspěvěk reagoval Spiker01, Dragovit

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Bezva, takže tu máme významově nejambicióznější snímek x-menovské franšízy, který se ze všech nejvíc vztahuje k našemu žitému světu, ale protože je na diskuzi troll Dragovit, který ani Logana neviděl, tak se "diskuze" stáčí kolem něj a jeho nesmyslu o Loganovi jakožto "neintelektuálním filmu" (ať to znamená cokoliv).

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Na tom stejně nezáleží. Já své názory, postoje a pocity nepřizpůsobuji podle Psychora, ani podle nikoho jiného. Jsem tu jenom sám za sebe. Vše co jsem napsal, bylo přesně takové, jak to myslím a cítím, a nic bych na tom neměnil.

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Psychore, pokud to čteš, tak tě žádám, dostav se prosím brzy a vyjádři se, zda ti mám dál lízat prdel. Děkuji. :)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Zek

Na hloupé otázky mám jenom hloupé odpovědi. Nemám pro to žádné racionální inteligentní odůvodnění, proč tu jsem a diskutuji, a neznělo by to ani dost zajímavě. Jednoho dne jsem uviděl trailer s Loganem a nasralo mne, že místo intelektuálního filmu je zde další Marvel, a pak to začalo. Samozřejmě sledování filmů od Marvelu nás nemůže všechny zahubit, to je blbost jistěže, ale může nás to proměnit po několika dekádách sledování v nekulturní barbary a poloopice.

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Promiň, Promethee, že se ti dostatečně nevěnuji. Ano, myslím že Human Torch něco takového vyřkl, už si ale nevzpomínám na to Supermanovo oko. Film byl plný všemožných vtípků a už nyní si je nedokáži všechny vybavit.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Dragovit

(Zapojil jsem se do diskuzí o filmech, které se mi nelíbí, jen kvůli přesvědčení, že filmů Marvel je již příliš mnoho. Je potřeba tomu šílenství učinit přítrž, než nás to všechny zahubí.) :D:D:D Ano myslím si, že nejsi inteligentní člověk a touhle větou si to pouze potvrdil. :D :D 

na příspěvěk reagoval Dragovit

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Mangold píše Star Wars i Swamp Thing

Mangold píše Star Wars i Swamp Thing

08.04.2023

Včera bylo během úvodního ceremoniálu Star Wars Celebration oznámeno, že režisér Logana či Ford vs. Ferrari James Mangold natočí vlastní Star Wars. Snímek s názvem Dawn of the Jedi bude vyprávět o… (více)

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

11.10.2022

Kenneth Branagh (Vražda v Orient expresu, Smrt na Nilu) má nejenže hotový scénář ke třetímu filmu z jeho detektivní série na motivy knih Agathy Christie, ale navíc už i plné obsazení. Hercule Poirot… (více)

Reklama

Reklama