Reklama

Reklama

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny

  • Velká Británie Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na konci prvního filmu KOKUSA (Kouzelnícký kongres USA) zajme s pomocí Mloka Scamandera (Eddie Redmayne) mocného černokněžníka Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). Grindelwald ale splnil svou hrozbu, že uteče z vazby, a začal shromažďovat své stoupence, z nichž většina vůbec nic netušila o jeho skutečných cílech: připravit vládu čistokrevných čarodějů nad všemi nemagickými bytostmi. Ve snaze zmařit Grindelwaldovy plány, Albus Brumbál (Jude Law) získá svého bývalého studenta Mloka Scamandera, který souhlasí s tím, že pomůže, aniž by si uvědomoval, jakému nebezpečí se tím vystavuje. Bitevní linie jsou vytyčeny a ve stále více znesvářeném světě čarodějů je podrobena zkoušce láska a loajalita, dokonce i mezi nejvěrnějšími přáteli a rodinou. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

S.W.A.T , Merengues9

Už je tady ta chvíle, kdy začne stavět své teorie nad to, co řekl/i tvůrc(e/i) daného díla. Takto například popíral prohlášení pronesené Russoovými k IW. On jim prý věřit nebude, protože jen to, co říká on je pravda. A je to přece jasné.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a navíc, čtení je pro chytrý, chytrý tady nikdo nechce, stačí vysoká škola života. 

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Takže ve filmu není scéna, kde mu ten oheň vychází z hůlky? Tak to seš mimo, protože tu scénu si přímo pamatuju.

 

A knihy jsou základ, protože na ty knihy Fantastický zvířata budou navazovat, protože ve filmech nebylo všechno a Rowlingová bude brát za hotovou věc, že lidi znají detaily.

 

Tvoje hlopoust je fakt hodně velká.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Nepracuje Prometheus jako scénárista pro Asylum? Hodně věcí by to vysvětlovalo.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Knihy jsou mi u prdele upřímně.... Kniha není film. To dokázali i právě Fantastická Zvířata. 

Nebylo vidět že ho ve filmu vyvolal.... tečka. Pro mě to má smysl. Pro tebe asi ne... 

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ty rozhodně ne, protože evidentně i slepej by to viděl líp. Existuje taková věc, je to kniha a jmenuje se to Harry Potter a Relikvie smrti a tý knize je tahle scéna popsaná (ikdyž se jeden aktér liší). A víš co tam je?

 

Že Crabbe vyvolá Zložár (ten velkej oheň), že ho to nespíš naučila Bellatrix Lestrange a že se mu vymknul z kontroli, protože není tak dobrej kouzelník. V knize je navíc napsaná taková drobnost a to, že zložár je vedle baziliščího zubu a Nebelvírova meče další mocný nástroj, který je natolik silný, že dokáže zničit viteál (což dokáže jak v knize, tak ve filmu), ale navíc zničí i komnatu. A to je vidět i v tom filmu a ten zase tak náročnej není.

 

A kdo je teďka za blbce, protože vytváří teorie na základě hodně zcestnýho pozorování a hlavně bez znalosti knih?

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Nevka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Ale prd... Viteal Narazil tím zubem... a ano, ten oheň ho spálil protože TEĎ SE PROJEVÍ MOJE TEORIE NAPLNO...  Protože to byla Voldermortova magie... a jen Voldermort může zničit co sám vytvořil, jeho magie. 8)

Tak schválně, kdo tady má lepší pozorovací schopnosti? ;)

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Merengues9

Nevyvolal... ten chránil Viteal Tyaru(nebo jak se to píše)

Jasně... on ho vyvolá a pak předním zhrdá... nebo k němu? 8)

To jak se na jeho hůlku ten oheň nalepil bylo proto že se pokoušel hasit oheň ohněm. :)

Nikdo tam nebyl na tak vysoké úrovni aby dokázal tohle mistrovské Kido... natož ty dva nýmandi :D

na příspěvěk reagoval Merengues9

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Co to meleš? Dokážeš napsat něco co dává alespoň vzdáleně smysl? A k čemu je, kdy se z něj stal Voldemort? A jakou podobnou magii? V obou případech se jednalo o zložár a v komnatě nejvyšší potřeby ho nevyčaroval Voldemort, ale Crabbe nebo Goyle. Zložár je velmi mocná kletba, kterou dokáže ovládat jenom velice schopní kouzelník - proto se v komnatě utrhnul ze řetězu a proto ve Zvířatech šel cíleně. Takže ho může vykouzli kdokoliv a není to doména těch dvou.

 

A speciálně proto tebe: Zložár je kletba, která vyčaruje duchy, kteří zničí vše okolo a kupodivu zničí viteály.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

V jakým věku se z něho stal Voldermort? Neberu v potaz ten amaterskej pokus o jeho origin... K tomu se ani vyjadřovat nebudu. Jo to jo... šel po Brumbálovy. No třeba k němu časem Grynderwald získá mnohem hlubší Averzi... Každopádně Grynderwald a Voldemord mají podobnou magii... To v té komnatě nejvyšší potřeby nebyl ohnivý had... ale DRAK... Tříhlavý a měl křídla. Stejně tak podobného vyvolal Gryndewald v Paříži. 

I to jak Voldemord svolal všechny v těch troskách... aby je naverboval... a určil pravidla. 

velmi připomínalo to co se odehrálo v tom Mauzoleu.  

na příspěvěk reagoval Merengues9, S.W.A.T

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

No mě se ve filmu zdálo nějaký divný to jak mu Grindelwald všechno vykecal, přeci jenom je to už docela dlouho co jsem četl knihy. 

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

A pokud jde o Credence, tak když opomenu ten zvrat na konci, tak bude podle mě pro Grindelwalda jenom nástroj proti Brumbálovi, protože na něj napřímo nemůže. A ještě to budou protahovat 2,5 filmu a dějově 19 let než se situace změní.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Tak jak pro blbečky. Tom Raddle jako malej nebyl čistý zlo, ale byl to pořádnej hajzlík. Uvědomoval si své schopnosti a používal je k šikaně ostatních dětí ze sirotčince. Po nástupu do Bradavic, si zjistil, že je potomek Salazara Zmijozela tam začala jeho posedlost čistou rasou. V Bradavicích se dozvěděl o viteálech a jak je vytvořit - vraždou roztrhne svoji duši. Po škole hodně experimentoval s černou magií a tady od tud pochází jeho velká moc a žádný obscurus. Jeho hlavní cíl bylo stát se nesmrtelným, protože se bál smrti.

 

Grindelwald na druhou stranu skončil ve vězení a Voldemorta potkal poprvé ve stáří, když Voldemort hledal bezovou hůlku a tehdy už byl Voldemort rozhodně čisté zlo. A nějaký posednutí je blbost, protože knižní Grindelwald mu nikdy neprozradil, kde jí najde a chránil Brumbála, kdežto ve filmu mu všechno řekl hned.

 

A Voldemort měl rozhodně predispozice bejt čisté zlo, protože z matčiny strany tam bylo několik generací incestní sňatků a pohrdání mudli a z otcovi strany zase namyšlení boháči co mají nosánky nahoru.

na příspěvěk reagoval Merengues9, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Merengues9

Voldemort je Tom Redly. Ano ... Ani nikdo nemůže vyvratit i to... Že ho Obsurius neposednul... Tedy Grynderwarld. Takovy Tom přece nebyl vždycky... Musel tuhle moc někde získat. Nenarodil se jako čiré zlo ne? Omen... Dali se to tak řici.

na příspěvěk reagoval Merengues9

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ty idiot prečítaj si konečne knihy. To že sa efektovo scéna podobá z jedného filmu na druhý je spôsobený tým, že to točí jeden a ten istý režisér, ktorým je Yates. A ten už tam mal dávno skončiť. Finálny súboj v Daroch smrti je tak idiotne natočený že až. A z filmu dokážeš dedukovať výsledky tak to si pekný hlupák.

 

Nechápem ako dokážeš prísť k takým teóriám. V dobe keď sa natáčali filmy, nik nevedel ešte že prídu nejaké fantastické zvery. Rowlingová to možno niekde tušila, že s niečím chce prísť ale to je tak všetko.

 

A vytvárať teórie z filmov to chce hodne dávky blbosti. Keby to mal nejaký filmový scenárista premyslené od A po Z nepoviem ani pol slova, ale tu idú filmy, ktoré ani nemusia pomaly dávať logiku. Každý režisér priniesol niečo iné a až po 5 dieľ sa všetko menilo. Tak daj už pokoj a čítaj radšej.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tím chceš říct co vlastně, že tahle série vznikla proto, aby JKR mohla udělat z Voldemorta obskuriála, i když by tím popřela prakticky všechno, co o něm napsala v knihách? To je absurdní i na tvoje poměry :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Fantastická zvířata nemají fantastické příjmy

Fantastická zvířata nemají fantastické příjmy

18.04.2022

Ještě než do kin šel první díl Fantastických zvířat, autorka J. K. Rowling potvrdila, že se počítá celkem s pěti filmy. Tehdy ale ona ani studio Warner Bros. netušili, jak sestupnou tendenci bude… (více)

Harry Potter se dočká seriálu

Harry Potter se dočká seriálu

25.01.2021

A máme tu další televizní projekt, který byl nejspíš jen otázkou času. Streamovací služba HBO Max totiž ohlásila, že chystá seriál ze světa Harryho Pottera. Má to ovšem jeden malý háček - žádný… (více)

Batman našel svoji Catwoman

Batman našel svoji Catwoman

15.10.2019

Můžete spustit fanfáry, Batman režiséra Matta Reevese totiž oficiálně obsadil Catwoman. Po mnoha spekulacích, kdy se o roli v Hollywoodu ucházela snad polovina atraktivních hereček pod třicet, totiž… (více)

Třetí Fantastická zvířata se odsouvají

Třetí Fantastická zvířata se odsouvají

30.04.2019

Studio Warner Bros. oznámilo nové datum premiéry pro třetí díl fantasy ságy Fantastická zvířata od spisovatelky J. K. Rowlingové. Snímek nakonec dorazí až 12. listopadu 2021, tudíž tři roky pro… (více)

Reklama

Reklama