Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (90)

dopitak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra a zápletka až do vyzrazení mnohem lepší než by se od třetí řady dalo čekat. V šestém dílu prozradili pachatele, a bylo to brzo. Sedmý díl už vyzněl do ztracena, ti spolupachatelé tam byli jaksi navíc. Žilkovou vyhodit, Nesvačilovou svléknout. Natáčelo se v Deblíně a taky tam o Deblíně mluví, palec hore! Prostřihy na brněnské ulice good, asi tím naznačují jak čas běží (ale je jich skoro moc). JO a musím pochválit ty sestřihy připomínající minulé dění, jsou skvělé! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od prvního dílů jsem hádala, kdo by za tím mohl být a můžu říct, že po těch všech nejrůznějších obezličkách a odbočkách,jsem se trefila, až jsem se sama sobě divila a samu sebe tím překvapila. Pak jsem očekávala jak se ta celá ta krásně zamotaná krimi série rozmotá. Klubko to bylo opravdu pořádné. Jiří Strach si umí udržet divákovu pozornost a moc hezky ho napasuje přesně tam, kam potřebuje, aby šel. To se mi líbí a když je to okořeně mystický a mýtickými praktikami, jsem spokojená a to velmi. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí řadě Labyrintu se jeho tvůrci bohužel ztratili v labyrintu překombinovanosti a zahleděnosti sami do sebe. Některé opakující se záběry připomínají až příliš Broen. No a scénář Labyrintu, ten kopíruje pro změnu sám sebe z prvních dvou sérií, tedy až na to, že jde do takových extrémů, že uvěřitelnost celého scénáře by snad nemohla být ani v blázinci. ()

Mlle odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je čistokrevný odpad. Od scénáře přes režii až po herecké výkony. Jsou to zfilmované novinky.cz, černá kronika bulvárního periodika. Jazykem a dikcí, texty i dějem, dokonce i režie a kamera se přizpůsobuje „profesionalitě“ úrovně tohoto sociálního „výběru“. Kostrbaté, přeříkané, nežité, neuvěřitelné, trapné klišé s potřebnou dávkou „hororové fantasy“, použitelné maximálně u stolu nějaké hodně přehlížené čtyřky některého z bývalých průmyslových regionů. Kam jsi to Strachu až propadl ve svém podivuhodném filmovém „dospívání“, ve své zoufalé a hlavně na oko zoufale vystavované snaze po lidovosti za každou cenu? Jediné, co Tvé dílo teď připomíná, jsou budovatelsky skicované příběhy dělnického lidu z padesátých let, dokonce i nějaká ta ideologická pomáda se v nich najde. Škoda takového talentu. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět je děj založen na tajemnu a mystice. V průběhu série bylo pár nelogičností, které jsem odpouštěl, protože jsem se chtěl bavit. V poslední části bylo těch ne-logik více, ale zase to rozuzlení bylo překvapivé a vše se vysvětlilo tak nějak "v normálu". Takže považuji za blbost věnovat čas v hodnocení filmu tomu, abych vypočítával všechny "vady" a vlastně film jako takový vůbec neohodnotil. Zároveň přiznávám, že děj místy působil až pohádkově, ale v životě nikdy nevíte ... ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Filmový kostel je kostel sv. Mikuláše v městysi Deblín, jenž pochází z roku 1805. (sator)
  • Natáčení probíhalo na hradě Herdegg v Dolním Rakousku, u kostela sv. Václava v Tišnově, v Brně, Deblíně a Nelepeči. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Brně – mj. Park Lužánky, Fakultní nemocnice v Bohunicích a v obci Deblín. [Zdroj: brno.rozhlas.cz] (majky19)

Reklama

Reklama