Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Diskuze

UrbanScythe

UrbanScythe (hodnocení, recenze)

Hmmm zajímavý. Co to čtu tak je tu spoustu lidí co nemá rádo hip hop, v tom případě nechápu proč se na ten film koukali. Žeby ubožáci a sociální spodina který si takhle dokazujou samy sobě svojí rádoby nadřazenost ?

sibylla

sibylla (hodnocení, recenze)

zajímavý námět a působivý obsah, ale mezi mé oblíbené taneční-hudební muzikály se honey určitě nedosatne...čekala sem větší love story,ale i tak docela fajn filmek na jedno shlédnutí

liligirl

liligirl (hodnocení, recenze)

Klasický americký film. Hip hop mám ráda. Tenhle film je o nadané holce, kterou hraje výborně Jessica Alba. Nádherný taneční choreografie. Občas trochu nuda a předvídatelný konec. Ale jinak pěkné. Dávám 3 hvězdičky. :-)

MARI-hu-AN

MARI-hu-AN (hodnocení, recenze)

tento film samozrejme nepatrí medzi skvosty kinematografie, ale má pozitívnu myšlienku pre určitú skupinu americkej mládeže...no a jemná i drsná Jessica zvládla nielen tanec na jedničku

ontik

ontik (hodnocení, recenze)

Naivní?Hloupé? Možná ale já se bavil a ani chvíli nenudil a o to mi při sledování filmů jde.Navíc ,Jessica je kočka! Ještě do toho se tam hraje basket a ten miluji,takže pro mě jeden z těch oblíbenějších filmů.Mě to prostě stačilo :-)

golmanek

golmanek (hodnocení, recenze)

je to velmi dobrý a jemný film, dobře natočený, s krásnou a sympatickou herečkou, která jde poctivě za svým snem, který se jí nakonec podaří splnit.

Reklama

Reklama