Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

claudel 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba by se mi líbila, i kdyby točila zmrzlinu, zametala listí v parku anebo drhla koupelnu, natož když vrtí boky, tancuje jako o život a je zatraceně sexy. Příběh už je slabší, nějaké to sociálno, které vždy zaboduje, špetka lásky a romantiky a hodně, hodně, hodně tancování. Výsledek je díky Jessice dobrý. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

No i když poslouchám hip hop, tak tohle a step up a podobný taneční romantický předělávky Hříšného tance jsou fakt o hovně. Tenhle film může dostat dvě hvězdy jenom za Missy a za to, že má alespoň dobročinný motiv, to je ale vážně všechno. Navíc z černošského prostředí podobných přitroublých titulů už je až moc. ()

Reklama

missteeque 

všechny recenze uživatele

Za hlášku Missy E. v závěru jedna hvězda, za konečné taneční vystoupení druhá hvězda. Tenhle film tak maximálně uspokojí teenagery od 13-17 let, co mají rádi černou hudbu. Jinak je to nezajímavé a chvílemi i dost trapné, Alba jako naivní Matka Tereza pro malé chudé černoušky, co ke štěstí, lásce a prachům přišla jako slepá k houslím je k politování. Avšak v tom špatném slova smyslu! ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si ujasnila minimálně dvě věci. Hip hop (ani nevím, jestli se to píše takhle nebo dohromady) mě doopravdy nebere v žádným ohledu a Jessica Alba mi asi nikdy sympatická nebude. Klasické klišé o krásce, která se chystá něco spasit a díky tomu jak je čistá a odhodlaná, to dokáže. Nic víc, nic míň. A pokud vás zaujme prostředí, ve kterém se ten film odehrává, tak jde o fajn oddechovku. Mě to nezujalo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Na Honey jsem koukal jen z jednoho prostého důvodu, a to kvůli Jessice Albě, která byla sexy jako vždy, ale to je jediné co mě skutečně na filmu zaujalo. Hip Hop mi moc neříká, takže jsem to bral jako pěknou pohádku pro naivní teenagery. Pohybová choreografie tanců byla dobře provedena a občas jsem chtěl vyskočit s židle a žačít tancovat, což by měl taneční film vyvolávat, takže mě nakonec přemluvil na slabší 3 * . 8 nominací na cenu v kategorii Choice Movie, ad; 45 % ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Do role Honey byla původně vybraná Aaliyah, ale ta bohužel v roce 2001 zahynula při leteckém neštěstí. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)

Reklama

Reklama