Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (203)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Aha. takhle je to tedy s tím Bermudským trojúhelníkem. To by člověk nevěřil, že to může být až tak jednoduché. Teď už si můžu konečně v klidu zatancovat Macarenu, neboť ta přebije úplně všechno. Hezké pokoukáníčko. Možná by neoškodilo, kdyby to celé bylo ještě více bláznivější. To bych byla opravdu spokojená. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Mírně jsem se obával, třetí díly bývají prokleté a často s sebou nesou kvalitativní pokles, povětšinou rapidní. Třetí dobrodružství se Sandlerovým hrabětem Drákulou se tomuto břemeni hravě vyvarovalo, opět jsem se dočkal kvalitní animované komedie, ve které si na své přijdou všechny věkové kategorie. Vtípky a gagy, které pobaví ty nejmenší, přišly úsměvné i mně a na tom se staví úspěch tohoto žánru. Víc jsem neočekával a ani nepotřeboval. Dost vyrovnané s druhým dílem, ale nad čtyřkou bych se dosti rozmýšlel. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Tady by se dalo zcela beztrestně použít moje hodnocení druhého příběhu monstrumfamilly animáku a nechat vyniknout legendární „Ctrl c – Ctrl v“. Za mne Příšerózní dovolenou straší ty stejné mínusy jako dvojku. Hrdinové jsou vybledlí jako dresy vesnického fotbalového týmu, postupy recyklované, překvapivých momentů jako šafránu (vlastně ani tolik ne)….dovolenou si tu nevzal pouze Drákula a spol. Nechci nikomu radit, ale pokud někdo uvažuje o čtvrtém dobrodružství, tak bych podobné úvahy rovnou opustil….tahle mumie je už dávno rozmotána. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Z celé série se mi nejvíc líbila dvojka. Jednička byla spíš průměrná, ale prostě byla PRVNÍ. Zato trojka je už TŘETÍ, takže už moc nemá čím překvapit a působí trochu vynuceně. A navíc Dracula vyměknul. Teď už je víc typickým člověkem 21.století než strašidlem. I přesto je třetí díl pořád docela povedený a vtipný. Když si odmyslím mega předvídatelný příběh se spoustou animáckých klišé a neustálé skloňování slova rodina řekl bych, že se u něho dá pobavit docela dobře. Ale čtvrté Draculovo dobrodružství bych si už odpustil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Séria si tretím dielom drží štandard. A to nadpriemerný štandard. Stále, a už sa dá povedať, že je to klišé, ale stále musím pochváliť tvorcov vizuálnych gagov, že vedia predsa len prísť s niečim, čo nieje príliš otrepané, alebo totálne neoriginálne. Proste sa nemôžte nebaviť. A záverečný ´´battle´´ dobrej a zlej hudby mne len dokazuje, že dnešný klubový výplach je niečo, čo nikdy, pokiaľ bude svet svetom stáť, neobstojí voči klasikám. Ako napr. Macarena. Lovu zdar a vidíme sa pri štvorke. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy se kapitánka Erika snaží zabít Drákulu, se o zábradlí opírají kostlivci. V mžiku, kdy střela trefí Želé, u zábradlí nikdo není, ovšem v další scéně opět je. V další scéně jsou kostlivci úplně na zádi lodi. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama