Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

RKBoy

Být tebou, tak se moc neraduji. Soudě podle těch obrázků v galerii očekávám, že to bude ještě větší parodie než jednička. Je zde vidět zřejmá snaha tvůrců vyždímat z tématu maximum za každou cenu, a to není dobré, bude to totiž za cenu sklouznutí k absurdnosti a celkové zhovadilosti příběhu. Výsledný výtvor bude na diváka působit hodně lacině a podbízivě, dokonce až trapně, takže odhaduji velice nízká hodnocení v šedých barvách. Může se klidně stát, že příběh bude natolik zkurwený, že už nebude možné točit další pokračování, což by znamenalo se buď vrátit ke střízlivé jedničce, nebo pokračovat v horské dráze dvojky, kterákoli z těch možností se ale projeví jako kontraproduktivní. Nakonec se to dá k ledu, a bude se čekat, až to patřičně vyšumí a než doroste nová generace zdegenerovaných fandů homixů, pak se někdy kolem roku 2027 začne točit zase od znova, jak se to ostatně už osvědčilo např. u Batmanů a Spider-Manů. :P

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Ratemus , Nevka , Yoshitsune

Já jsem jako mongolský jezdec, co rychlostí větru peláší na malém koníkovi po velkých planinách ruských stepí, třeba i celé měsíce za jedním jelenem. Najednou vás tam potkám v té stepi jako ruské mužiky, co se tam jako chuděry plahočí po vlastních, jste ozbrojeni jenom debilními holemi a klacky. Ukrývám se v okolních houštinách a porostech a vy nevíte, odkud se přiřítím na svém oři. Najednou se z ničeho nic objevím zpoza vzrostlých bolševníků a zcela nečekaně na vás vystřelím několik šípů ze svého luku, zcela náhle potom zmizím za bolševníky tak rychle jako jsem se objevil, a než se stačíte vzpamatovat, máte každý jeden šíp zabodnutý v zádech. Tak přesně je to i s ČSFD, měsíce dlouho nic, po mě ani stopy, a najednou jsem zase tady sedíce na svém koníkovi. :)))

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Ratemus , Nevka

Jsem mile překvapen, že jsem vám chyběl a že máte o mne starosti. Je moc dobré vědět, že na mne ještě někomu záleží, a moc si toho vážím, díky vám. :))) Díky všem. Na nějaký čas jsem se stáhl do ústraní, přemýšlel jsem o životě a věnoval se meditaci. Přehodnotit pár věcí a tak. Pak jsem si ale vzpomněl na ČSFD, na komiksový homo-nadlidi a taky na vás a vaše neohrožené bratrstvo, taky na Psychora-Stalloneho, jestli je pořád tím vyhlášeným znalcem v žánru horor, nebo zda ho už z toho pomyslného trůnu někdo nesesadil... a tak dále. Ano, to vzpomínání jeden na druhého bylo na obou stranách. :))

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Milky.

Reaguji spíše kvůli tomu, že mě pobavila ta náhoda  a před pár dny jsem si na tohohle opravdu vzpomněl :D

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

Dragovit , Nevka

A další diskuze v prdeli, zas to jeden z vás musel objevit..

Jo, Punisher je svým stylem asi nejzvláštnější Marvelovka, krev a pot, který doplňují naprosto reálné (nooo..) skutečnosti - problematika veteránů, korupce, vraždění civilistů v cizích zemích "ve jménu vlasti" atd.

na příspěvěk reagoval Milky.

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

dobre nechám ten amatérsky troll a ešte amatérskejší sarkazmus nepovšimnutý a napíšem len...juhuuuu DEADPOOL 2.

na příspěvěk reagoval Dragovit

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Menší osvětou pro lidstvo by bylo, kdyby všichni ti komiksoví giganti s Holywoodem v čele počínaje Marvelem vráželi tolik peněz, jako vrážejí do komiksů, také do historických filmů a klasického sci-fi, všichni by byli inteligentní, stejně jako jsem ostatně inteligentní já. :)

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

búúúúú búúúúúú chorá hlava káže o morálke búúú búúúú.

na příspěvěk reagoval Dragovit

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Kdyby přišel konec světa, žádný z těch vystrojených mamrdů v přiléhavých oblečcích nás nezachrání. Budem kurwa všichni mrtví!!! :-O

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Teď by měli lidi hlavně číst knihy o islámu, to je teď děsně aktuální a akutní, aby všichni věděli, jaký ve skutečnosti byl Mohamed děsný hovado. ;)

na příspěvěk reagoval Nevka

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Chápu, ptát se je tu celkem zbytečný, vy o Vánocích určitě dostáváte pod stromeček leda akorát homix a jinak žádnou duchaplnou intelektuální literatůru. :D

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ad Domino jako součástí X-Men týmu: zkus (tuším) X-Men vol. 3 [29], červenec 2012, autora si fakt nepamatuju a komiks bohužel nemám a možná s číslem vydání kecám. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ratemus

já to vim, ale nikdy sem to k tomu nechtěl vyjadřovat, ale za hodnocení jaké DC filmy fakt nemůžu a to že tady, z toho filmu mám lepší pocit, za to taky ne no :-/ 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Však to říkám...k vítr tam plášť...každému s stejným názorem by by políbil prdel ale jak má někdo opačný názor už nadává... počkej po BO to zas bude mlyt sračky ó spiknutí propagandě a ó tom jak marvelaci hodnotí schválně...přitom on je stejnej jako ty na který nadává...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

Je to odpad ale kdyby tam chválili dceu tak jim lezeš do prdele a říkáš jak jsou skvělí...pro tebe je odpad všechno kde se dceu kritizuje...nejdřív tady všem radost st na to jdou že je to skvělý lezeš všem do řitě s pak když se jim to nelíbí za začneš prskat a kritizoval a urážet do retardů...jsi fakt neuvěřitelnej..

na příspěvěk reagoval Martin741

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

woodsman

no jasně, protože tam sou Dc filmy hodnoceny převážně kriticky, kdyby tam byli hodnoceny kladně, tak ten server budeš milovat, já to chápu 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama