Reklama

Reklama

Vražedná konstelace

(seriál)
Trailer
Švédsko, (2016–2018)

Předloha:

Cilla Börjlind (kniha), Rolf Börjlind (kniha)

Hrají:

Julia Ragnarsson, Kjell Bergqvist, Johan Widerberg, Helena Bergström, Peter Carlberg, Dag Malmberg, Stefan Gödicke, Kjell Wilhelmsen, Gustav Lindh (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Studenti policejní školy dostávají na prázdniny za úkol rozebrat nevyřešený, skoro třicet let starý případ vraždy mladé těhotné ženy. Olivia Rönning (Julia Ragnarsson) se do případu zakousne, byl to totiž jeden z případů, na kterém pracoval její nedávno zemřelý otec. Pomalu, s pomocí dalšího bývalého vyšetřovatele Toma Stiltona (Kjell Bergqvist), se začíná rozplétat tento složitý případ. (bllm)

(více)

Recenze uživatele warrenur k tomuto seriálu (1)

Vražedná konstelace (2016) 

Dalsia zaujimava i napinava svedska zalezitost. Nesmierne ma potesila slecna Ragnarsson z Broen-u. Posobi uveritelne, autenticky a aj uzasne vyzera. Hlavna linia, odvijajuca sa na osudoch zdanlivo nepreviazanych, postupne dostava kontury az po paradne finale. Mam rad ked vychadzaju na povrch pochovane hriechy z minulosti. Bergqvist ako bezdomovec a byvaly policajt je dalsou bravurne zahranou postavou. Serial som zhltol za dva dni, takze odporucam. Nadsene pat-hviezdie, napriek obcasnym logickym "barlickam", ktore by to dali objektivne zrejme nizsie. :) ()

Reklama

Reklama