Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (624)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

K R.Atkinsonovi mám poněku rezervovaný přístup, ale tenhle film mě opravdu pobavil. Jako fanoušek klasického Bonda jsem si vychutnal všechna ta klišé a narážky - skvělou hudbou počínaje, přes různé technické špionážní vymoženosti, bondovské auto, krásné ženy.....to jak si Angličani dělají skvělou legraci ze svých věčných rivalů frantíků, tedy Francouzů. A John Malkovich - paráda! Několik scének mě dostalo do dávivého smíchu, což je vzácné - moc se u filmů nesměju...taky u dramat a horrorů to většinou dost dobře nejde. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem se od srdce zasmál, ale u filmu jako celku jsem se nepobavil. Pár vydařených chvilek nemůže utáhnout celý film. (A to ještě je minimálně půl hvězdičky za krásnou Natalii :) ... Při pár scénách mě napadla taková hříšná myšlenka, že by stálo za to obsadit Rowana Atkinsona do vážné role. Myslím, že by jí zvládnul bezvadně. Škoda té škatulky Mr. Beana (tedy pro něj škoda, pro nás jen dík že ho stvořil :) ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Bean je mistr Bean, ale jako agent jejího veličenstva je naprosto nemožný, humor trapný, trapné hlášky, až moc jednoduchý příběh, průměrné herecké výkony. Ještě, že se k nám vrací pravidelně agent 007 (navíc v podání Craiga – reálný), podruhé bych se s Englishem docela nerad scházel, John Malkovich hraje s přehledem nejlíp a ještě křehká Natalie Imbruglia stojí za zmínění. Slabá komedie – 3/10*. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Mnoho filmů už parodovalo slavného agenta 007 ale tohle není to nejlepší. Čekal sjem více už jenom kvuli tomu, že si to střihl Atkinson. Ale jo, dalo se to, člověk sice čekal, že se bude smát od začátku do konce. Že i závěrečné titulky budou vtipné ale ono né. Párkrát spíše jen z donucení. ale skvělá úvodní píseň, proto 3* ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek měl při filmové premiéře tak mizerné recenze a přijetí filmových fanoušků bylo natolik rozpačité, že jsem se Johnymu velkým obloukem vyhnul a zkoukl jsem ho až po několika letech v televizi. Možná právě proto, že jsem nic nečekal, byl jsem příjemně překvapený. Výsledek, pravda, není oslnivý a určitě se v daném žánru najdou mnohem lepší filmy, nicméně na 60% celkového dojmu to postačí.Při filmovém Beanovi jsem chvílemi skutečně trpěl, Johnny je minimálně o třídu lepší. Snímek sice trpí nevyrovnaností, ale hluchá místa střídají opravdu vtipné momenty a hlavně-Atkinson umí nejen beanovské grimasy, jeho herecký rejstřík je mnohem větší. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Po uvedení filmu sa v novinách objavilo nepravdivé obvinenie, že Rowan Atkinson (Johnny English) utrpel poruchu a prihlásil sa na kliniku duševného zdravia. Denník Daily Mail, ktorý príbeh zverejnil, bol nútený ospravedlniť sa po vyrovnaní na Najvyššom súde v Londýne. (Arsenal83)
  • Když je Pascal (John Malkovich) u premiéra (Kevin McNally) a sděluje mu, že všichni agenti jsou mrtví, ve skleněné skříňce je nad premiérem vidět odraz mikrofonu. (DivX)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama