Reklama

Reklama

Návrat Re-Animátora

  • Španělsko Beyond Re-Animator
Trailer

Obsahy(1)

Smrtí život zdaleka nekončí. Kultovní heslo šíleného vědce Herberta Westa, který se specializuje na oživování mrtvol, zaznívá už potřetí. West se kvůli svým morbidním pokusům, které za sebou paradoxně zanechaly víc mrtvých než živých, ocitá v přísně střeženém vězení. Tady shodou okolností pracuje i muž, jehož sestra se před deseti lety stala jednou z obětí šíleného génia... Hektolitry krve, svérázní zombíci a strach kombinovaný s humorem vám předvedou, že umírání může být sranda. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Míň toho nablblýho doktůrka a víc Herberta Westa a klidně bych opět napálil plnej počet. I přes slabší herecké výkony některých představitelů, i přes slaboučkej a děravej scénář, i přes všechny vady, které ve filmu najdete. Ano, jsou tam, ale na tom vůbec nezáleží: je tam Jeffrey Combs, a tedy nejslavnější absolvent lékařské fakulty Miskatonické univerzity Herbert West.. Oceňuju, že tvůrci konečně použili další reálie z Lovecrafta - právě Miskatonickou univerzitu, město Arkham atd. První půlka je lehce slabší, ale masakr a hlavně úchylné vtípky v druhé části jsou úžasné - na ukousnutý a následně znovuoživlý penis ředitele věznice jen tak zapomenout nepůjde. Zábava s nadhledem, jak má být. ()

Dr. Wolfenstein 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Re-Animátora se nese v mírném poklesu kvality, ale i tak splňuje, to co se od něj očekává a na co jsem se těšil. Morbidní komedie, ve které není nouze o zajímavé, čí šílené postavy, jsme konec konců ve vězení a bláznů je tu spousta, u níž se rozhodně nebudete nudit. Doktor West s pomocí mladého a najivního lékaře poračuje ve svých experimentech a za krátko promení celé vězení v naprosté peklo. Jedná se o zdařilé pokračování, kterému k dokonalosti schází, jak bych to jen řek, onen puc 80. let a možná i starý Westův arcinepřítel, přesněji jen jeho hlava, doktor Hill. Doufám, že se někdy dočkáme dlouho slibovaného House Of Re-Animator. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až mě překvapuje, že ač třídílná série, všechny její části si udržují takřka stejnou kvalitu. Tentokrát se přeneseme do věznice a trošku v čase (přece jenom, Combs nám trochu zestárl a prošedivěl). Hlavní zápletka je v podstatě stejná jako u předešlých dvou snímků - pokusy s oživováním lidí (plusem je, že je trošku rozvíjena - pokusy jsou lepší a West už přišel na to, jak oživlým vrátit "rozum" - oživlí tak mluví a chovají se "částečně" racionálně - částečně píšu záměrně, protože kdyby se chovali ZCELA racionálně, o čem by ten film asi tak byl, že jo). Naprosto vynikající roli (s níž si hodně pohrál a počítám, že si ji hodně užíval) předvádí ředitel věznice, jeho přerod v krysu (a její ztvárnění) je fakt perfektní. I ta novinářka nebyla zase tak marná (nemyslím jen vzhled :-)). A hned od prvního okamžiku, kdy se na scéně objeví sestra z vězeňské ordinace, jsem si říkal, jestlipak je ukáže - jestli jsem bych uspokojen nebo nasrán ale neprozradím...... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech nastal mírný kvalitativní propad, nicméně i přesto si tento film zaslouží pozornost, v druhé půli se divák dočká celkem slušného masakru. Moc nechápu, proč se tvůrci rozhodli značně redukovat humor a pozornost zaměřili na postavy doktora a novinářky, zatímco Westa nechali strádat kdesi v pozadí, to byla rozhodně chyba. Děj nebyl nikdy nejsilnější stránkou Re-Animátora, nejinak je tomu zde a dokonce bych se nezdráhal tvrdit, že v tomto díle dosáhla prázdnost scénáře svého vrcholu. Nápady se ale nešetřilo na různých krvavých blbinkách a vychytávkách, za což si snímek tři hvězdičky nakonec vysloužil, ale bylo to tedy o fous. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Kanade a Singapure. (Paldiny)
  • Meno doktora Howarda Philipsa je odvodené od autora predlohy prvého Re-Animátora, spisovateľa Howarda Philipsa Lovecrafta. (BlackTom)

Reklama

Reklama