Reklama

Reklama

Soumrak templářů

(seriál)
Trailer 1
USA, (2017–2019), 12 h 54 min (Minutáž: 40–48 min)

Hudba:

Natalie Holt

Hrají:

Tom Cullen, Bobby Schofield, Jim Carter, Sabrina Bartlett, Julian Ovenden, Sarah-Sofie Boussnina, Padraic Delaney, Simon Merrells, Olivia Ross, Akin Gazi (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Templářští rytíři byli nejmocnější, nejbohatší a nejzáhadnější vojenský řád středověku, pověřený ochrannou nejcennější křesťanské relikvie – Svatého grálu – a ukrývající tajemství schopná způsobit velkou zkázu. Seriál Soumrak templářů se noří hluboko do utajovaného světa tohoto legendárního bratrstva válečnických mnichů. Od jejich bitev ve Svaté zemi přes složité vztahy s králem Francie až po zradu, která nakonec vedla k jejich tragickému zániku, příběh templářských rytířů nebyl dosud nikdy odvyprávěn tak uceleně jako nyní. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele BroDan270 k tomuto seriálu (4)

Soumrak templářů (2017) 

Po 1. sérii: Knightfall je zmesou divných hereckých výkonov, divných nefungujúcich strihov, scenáristickej samovraždy s občas naozaj divnými dialógmi, pri ktorých sa v tom lepšom prípade zasmejete, v horšom máte chuť seriál vypnúť... nehovoriac o hlúpom konaní postáv. Autenticitu a historickú presnosť taktiež nehľadajte. Kostýmy však veľmi chvályhodné a celkový vizuál dosť na úrovni, nechýbali ani intrigy a dobre vyzerajúce bitky. Knightfall je naozaj lajdáckou kreáciou, ktorú však napriek tomu, že viete aké zlé to je, chcete pozerať ďalej. ()

You’d Know What to Do (2017) (S01E01) 

Stredoveký Dan Bilzerian ma teda nenadchol. Strašné lajdáctvo, či už po stránke hereckých výkonov, alebo scenáru. Bojové scény ale celkom fajn. Chcel som to po tejto prvej časti nechať tak a vrátiť sa k tomu, až keď nebude čo pozerať z tej kvalitnejšej tvorby, ale ku koncu ma to presvedčilo, že možno tomu ešte dám šancu. Možno! ()

Find Us The Grail (2017) (S01E02) 

Tak okrem debilného scenára ma začali srať aj debilné strihy, ktoré vôbec nefungujú. Ale prihodím jednu * za sympatického pápeža. ()

God’s Executioners (2019) (S02E01) 

Tomu novému logu nerozumiem, čo bolo zle na predošlom? Isabellu hrá iná herečka, čo sa dá pochopiť, ale prečo sa De Nogaretove vlasy a la afro zmenili na rovné? :D Inak ale celkom v pohode časť. ()

Reklama

Reklama