Reklama

Reklama

Mechagodzilla no gjakušú

  • Japonsko メカゴジラの逆襲 (více)
Trailer

Poslední film tzv. Shōwa série a zároveň poslední od slavného Ishirô Hondy recykluje zápletku předchozího dílu. Ukazuje se, že Mechagodzilla nebyla zcela zničena a mimozemšťané se jí snaží opravit. V tom jim pomáhá zneuznaný profesor Mafune a jeho dcera, která telepaticky ovládá Mechagodzillu. Mimozemšťané navíc pod svoji kontrolu získávají gigantického plaza Titanosaura. Na Godzille opět je, aby zachránila svět, a tentokrát bude čelit přesile… (Ertai)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Godzilla skončil neslavně, co si budeme povídat. Z původního monstra zbylo až příliš antropomorfní zviřátko, které se mlátí za lidi, protože... těžko říct proč. Fukuda ani Honda to neutáhli a byla to ke konci dost nuda. Poslední díl se sice loučí na pro sérii mírně nadstandardní úrovni, především díky opravdu ultimátní destrukci na konci (nevadí ani místy chabší choreografie než obvykle), opotřebení a nutnost restartu jsou ale jasné. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel další díl Godzilly který mě tak trochu minul. Já strašně nesnáším ty násilný humorný vsuvky kterých tady bylo poměrně požehnaně. A to v podání těch nejhorších herců jaký jsem za poslední dobu viděl, fakt to bylo strašné a jediné co se mi líbilo byly ty efekty a kostýmy sice nebyly nejlepší ale byly pozeratelné, ale mezi jinýma godzilýma filmama to u mě propadlo. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Rozlučka Hondy s Godzillou a vůbec režírováním, poslední Godzilla staré éry... má velmi zvláštní spodní tóny, takovou nezvykle silnou melancholii. Je zde jedna z mála vyloženě zajímavých ženských postav celé série. Nejobsazovanější Godzillí herec Sahara si zde dokončuje vývoj a po rolích relativně mladého frajera, mladého otce, muže středního věku, zde hraje roli šedivého staříka, a po řadě i nijakých výkonů jej zde role zjevně baví. Godzilla samotný je v roli spolehlivého kamikaze výborný a zábavný... a má důstojné protivníky. Spokojenost na závěr... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Honda se s žánrem-který víceméně založil-rozloučil důstojně, vkusně a zručně, což je-po několikaletém terroru infantilit, demence a fušérství-pro Godzillu zásadní vysvobození. Demolice jsou parádní-Titanosaurus je sice jen taková hezká loutka emzáků, ale když se do ničení pustí Mechagodzilla všechno kolem je v plamenech. Navíc má film docela říz a na dosavadní poměry série je tady dost krve, mrtvol, odhalených prsou(ano jen jeden pár, ale stejně jde myslím o rekord :D ),nějáké ty hezké pohledy do lidské biomechaniky atd... Závěrečná bitka je řádně epesní a skoro bych řekl, že takhle vytočenou Godzillu jsem neviděl ani nepamatuju(možná naposledy, když jí larva Mosury kousla v 64.do ocasu :D :D) = Hezké-vážně hezké. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Posledné diely klasickej ságy mi dosť pripomínajú úpadkové filmy Hammer Studios ale vlastne aj Universalu. Treba dostať monštrum opäť do príbehu, tak vymyslíme nejaký debilný príbeh, no akosi sa nám to vymkne z rúk a 2/3 filmu monštra niet a všetko zachraňuje posledná polhodinka. Tá je ale chvalabohu famózna! Nabudúce: srať na ľudí, venovať sa monštrám! ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama