Reklama

Reklama

Dirk Gently's Holistic Detective Agency

(seriál)
  • Velká Británie Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Trailer
USA / Velká Británie, (2016–2017), 12 h 49 min (Minutáž: 41–53 min)

Předloha:

Douglas Adams (kniha)

Hrají:

Elijah Wood, Samuel Barnett, Christian Bako, Neil Brown Jr., Aaron Douglas, Fiona Dourif, Michael Eklund, Mpho Koaho, Hannah Marks, Dustin Milligan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Todd Brotzman (Elijah Wood) vede bezduchý život – dalo se by se říci, že prakticky nikterak odlišný od života kohokoli jiného. Vše se však změní, když se kolem něj začnou dít podivuhodné věci, jejichž pomyslnou třešničkou jsou vraždy. A co víc by si mohl Todd (jemuž se v poslední době příliš nedaří) přát, než být přímo podezřelým? Aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje výstřední holistický detektiv Dirk Gently (Samuel Barnett), který, jak se zdá, je nejspíše jedinou nadějí Todda Brotzmana v tomto komicky bláznivém seriálu na motivy knih Douglase Adamse. Nadějí, jaká mu kompletně obrátí život naruby a postaví ho do nových (šíleně vedených) kolejí vedoucích k ještě ujetějším dobrodružstvím. (P. J. D.)

(více)

Recenze uživatele warrenur k tomuto seriálu (7)

Season 1 (2016) (S01) 

Blazniva blbina, ktora bud ihned odradi, nadchne, alebo zaujme a budete zvedavy, "kde je pes zakopany". Obcas sa zadari a diel je napadity a vtipny, plny WTF-momentov a obcas je to tazka amatercina, skor trapna ako zabavna. Slabsi priemer. Berte to ako silny experiment a tunajsie vysoke hodnotenie berte silne z rezervou. Ak nie ste na totalne blbiny...ruky prec. ()

Horizons (2016) (S01E01) 

Velmi rychle anglicke dialogy. Ale zato obcast celkom vtipne. Zatial je to jeden velky WTF kus, ale charaktery v tejto uletenosti ma celkom zaujali, takze tomu davam sancu. Experiment. Je pravdou, ze Elijah si po Panovi prstenov vedome vyberal vsemozne zanre a toto bude jeden z tych vyberov. Ano, casto to bolo i infantilne, ale som zvedavy kam to smeruje. ()

Lost & Found (2016) (S01E02) 

Opat kvantum wtf-momentov, na ktorych slape cely serial a i par ochotnickych a divadelno-amaterskych vystupeni, ktore to tahaju dole. Zatial sa do stale da. Som zvedavy, o co vlastne ide. :) ()

Rogue Wall Enthusiasts (2016) (S01E03) 

Scenka v poli so "strapatou" vrahynou sa rychlo zvrtla. :) Zatial ma najviac "znepokojuje" mlada "hladana", co v roli psa vsetko olizuje. :) ()

Watkin (2016) (S01E04) 

Fajna prehliadka individui a vyprava "za pokladom". Inak slabsi priemer a dychalo tentokrat viac amaterizmu. Chybala mi tu ta vrazdiaca "devenka". ;) ()

Very Erectus (2016) (S01E05) 

Tato epizoda uz bola z casti len recyklaciou predoslych napadov. Zvykol som si ocakavat nepredvidane, ale toho tu moc nebolo. A Dirk "zacina otravovat". ()

Fix Everything (2016) (S01E06) 

Zrychlene k zaverecnej casti. Ale konecne sa dozvedame nieco viac, ako su blaznive pripady prepojene. Zabavnych a vtipnych scen je pomenej. ()

Reklama

Reklama