Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cody Banks je teenager, který trpí klasickými problémy svého věku, ale nejvíc ho trápí to, že neumí mluvit s dívkami, což je poněkud zvláštní, protože je tajným agentem CIA, takže by měl mít skvělé sebevědomí. Codyho vycvičila CIA na letním táboře a do teď byl pouze v záloze, ale CIA byla na jedné akci odhalena, takže musí sáhnout po agentech, které protivník neočekává. Codyho první misí bude spřátelit se s Natalií Connorsovou, která je dcerou doktora Connorse. Connors pracuje pro Brinkmana, pro kterého vyrábí nanoboty. CIA zatím neví, na co Brinkman nanoboty chce, a proto to musí Cody zjistit. Cody má největší šanci to odhalit, pokud se dostane na narozeninovou oslavu Natalie. O Codym si CIA myslí, že to s dívkami umí, ale opak je pravdou, což brzy vyjde najevo. Cody se ale přes svůj problém dostane a začne na Natalii nenápadně dělat dobrý dojem. Cody dokonce Natalii zachrání, když spadne ze žebříku ve škole. V ošetřovně se Cody konečně dočká pozvání na narozeniny, kam dorazí v krásném sportovním voze. Natalie jde okamžitě za Codym a vše je na dobré cestě, ale Cody se nyní musí soustředit na laboratoř doktora Connorse, která je jen pár pater pod narozeninovou oslavou. Cody se do laboratoře dostane a tam se mu podaří zjistit, že Brinkman má v plánu nanoboty využít na zničení raketové obrany USA. Connors s tím samozřejmě nesouhlasí, ale to Brinkmana nezajímá. Connors je unesen a Cody se musí po ukončení mise vypořádat se svými spolužáky, kteří si ho dobírají. Rvačkou se spolužáky na sebe Cody upoutá moc pozornosti a z mise je definitivně stažen. Cody má dokonce zákaz se s Natalií vídat... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

herech 

všechny recenze uživatele

Zase tak trapné jak sem čekal to nebylo. Celkem dobře zde byly přejaty prvky z bondovek. Chlapec naštěstí nepředváděl žádné fantastické věci, ale jen to co bylo v rámci jeho možností a schopností. Nějak citelně jsem se taky nenudil. Ale jinak bych se na to podruhé asi nedíval. Spíše bych tento film prezentoval jako jednorázovou oddychovou, chvílemi akční záležitost. Menší děti to ale určitě zaujme více. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +Frankie Muniz se docela dal přežít, záporáci, hudba a především dobře koukatelná akce -občas hodně dětinské, tedy i naivní a najdou se tu i trapná místa, Hilary Duff dostala málo prostoru/// No tak tohle vitět tak v 15ti, tak jsem z toho filmu nadšenej. Teď to bylo takové už hodně směšné. Naštěstí jsem tenhle nedostatek dokázal přehlétnout a u filmu, na který jsem se dlouho těšil se nakonec i dobře bavil. Mimochodem, hodně se to podobá filmu Stormbreaker (který je přeci jen dospělejší), ale tohle mi sedlo víc a bylo tu to, co právě zmíněnému filmu chybělo./// Celkem 75%/// ()

Reklama

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Docela zábavné ikdyž Spy kids jsou lepší. Teda aby jsme si rozuměli ty *** jsou spíše hodně přemrštěné, ale dávám je především za docela zábavnou zápletku kolem nanobotů (což je samozdřejmě uplná píčovina, ale rozhodně zábavná), za srandovní bondovské vychytávky (které sice vůbec nejsou originální, ale je asi těžké vymyslet něco, co tu ještě nebylo) a za to že kdybych byl mladší tak byl mě to fakt dostalo. Nejtrapnější je ta romantická zápletka, to je fakt hrůza. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Taková ptákovinka pro mladé publikum. Něco jako mladý James Bond. Ano, tak by se to mohlo jevit. Nápad zajímavý, ale film nemá čím oslnit. Poznámka: Stejně na to všichni koukali jen kvůli Hilary Duff. Ale ani ta pomocnice nebyla k zahození. Pro mladé slečny a chlapce, skvělá akční jízda. Hvězdiček 4 ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně naivní záležitost. Cody Banks rádoby mladý James Bond se po celou dobu tváří jako dement z pomocné školy. Hilary Duff sice hraje i vypadá hezky ovšem na Codyho je příliž stará a dělá z něj rozpolcenou osobnost na rozhranní kluk/muž. Ze začáku film ubíhal svižně, ovšem konec byl tak stupidní, že nesnese srovnání nejen s Jamesem Bondem ale asi se Spy Kids. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Agenti z dodávky používají sluchátka Sennheiser. (mauro)

Reklama

Reklama