Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

To píšeš pro nás nebo pro sebe? Taky mě napadlo si to takhle zaznamenávat, abych pak časem věděl jak se to posunulo. Ale od toho přece máme soukromou poznámku.

na příspěvěk reagoval Spiker01

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Veľká škoda, že nenatočili filmovú verziu RPM. Tá sezóna si to priam žiada.

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

GarfieldM

Ak by to urobili Japonci, tak by to bolo v štýle Super Sentai a ver mi, že oni to točia v dosť odlišnom štýle.

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Škoda mohlo to být lepší,ten závěr je takovej divnej - strašně pomalej...Ta písnička v titulcích = humus.Kde je klasický morfujeme..

na příspěvěk reagoval Prometheus69

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Larrysbride ty co jebes v tom tvojom komentary na film ? prestan brat drogy 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

A různobarevné děti... :D

Hele, jako komedie dobrá... nebejt tam těch 35 finálních trapných minut na konci... které se PROSTĚ MUSELI PODOBAT SERIÁLOVÉ PODOBĚ a ten vskutku chudobný vizuál... Nebo, jestli to bylo schválně?    Šel bych z hodnocením i vejš.... 

Hodně se mi líbí že první film v podstatě hodně vysvětluje vše podstatné okolo a že prostě hned nejde do toho dnes už asi trapného morfování. Včetně sociálního života "Tenagerů a skvěle udělaných postav... Dokonce aj CZD neurazil. Jak píšete... Znám rozhodně horší případy zpackaného dabingu. Strážci jimi rozhodně nejsou. 

Lord_Denvil

Lord_Denvil (hodnocení, recenze)

Prijemna jednorazovka... je zajimavy, ze treba v Transformerech teenagery nikomu nevadili.... asi morface... ted erupce na slunci nebo co... z vetsiny komentaru z posledni doby (ne jenom k tomuto filmu) je citit zlost a agrese... bezte si to ventilovat nekam jinam... ;-) davam 3 hvezdy + 1 za hezke baby ;-)

filip289

filip289 (hodnocení, recenze)

Zaujímalo by ma na akú riť tu pridávajú admini trailery po francúzsky.

Uživatel filip289 smazal svůj příspěvek.

eMejla

eMejla (hodnocení, recenze)

ty to máš v tý hlavičce dobře rozházený :-D jako fotku máš "Karl for prasident", což je proamerický řitopich a přitom se tu oháníš znásliňováním americkými vojáky...k tomu zastřelenýmu "hnědočechovi", doba je zlá, pošahaní teroristi najíždí do lidí autem, ten střelec udělal to nejlepší co mohl a přitom chránil jiné napadené "hnědočechy"...jestli ty tu prezentuješ jakože svobodu a porozumění, tak to je dost dobrej fór :-D

na příspěvěk reagoval SeTTi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Jako ty první dvě třetiny zase tak špatné nebyly, když se zohlední, že to je natočené na základě seriálu pro děcka. Ten konec to ale zabil.

Každopádně ani mě nepřekapuje, že i v tomhle filmu Punkerman hledal komunisty. Ještě, že už je od něho pokoj.

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Víš, že tvoji kalouskovci se pochybují na hranici vstupu do sněmovny a my jsme aktuálně druzí? :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Camulator

Přesně tak to vidím i já! Tommy + Kimberly, rivalita mezi ním a Jasonem! Bez toho si to nedovedu představit a jestli udělají z Tommyho holku tak nechápu jak ji chtějí pojmenovat a hlavně by pak z Kimberly museli udělat bisexuálku a to i přes svoje pokrokové myšlení nechci. To ať raději přidají ještě úplně novou postavu na víc, která bude holka. Taky mě zajímá případný záporák, protože k Ritě bych určitě přidal i Zedda! :-) 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hned jak to vyjde, dávám tomu odpad... To snad nemyslí vážně ty seriálový triky? A co ten závěrečný souboj? 3 rány a je hotovo? Cože? O_o Jak žrala to zlato! XD

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

jhr

Že? Jinak viděl jsem vystřižené scény, mezi kterými bylo trošku jiné rozuzlení přiznání Kimberly Jasonovi. V konečném filmu jim brnkla Trini, ve vystřižené scéně se začali líbat. Tak snad to vystřihli, protože počítali s pokračováním a Tommym. Mimochodem o tom zase kolujou zvěsti, že by to mohla být holka místo kluka, prý s tím souhlasí i ostatní, jakože když jich bude šest, tak ať jsou tři kluci a tři holky. Já teda rozhodně nepatřím k hysterkám, co u každý takový změny hned kvákají cosi o genocidě bílého heterosexuálního muže, ale tady upřímně doufám, že zůstane jen u keců. Zelenej strážce, Tommy + Kimberly, rivalita mezi ním a Jasonem, čili vlastně vše, co bylo na původních strážcích to nejlepší, by tímhle tahem zabili.

na příspěvěk reagoval jhr

Uživatel Camulator smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama