Reklama

Reklama

Titans - Série 1

(série)
USA, 2018, 8 h 15 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Neven Pajkic, Ryan Potter, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenze (25)

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Rádoby temný, ale pod tou hranou temnotou vlastně dost prázdný a natahovaný seriál. Moc tomu nepřidávají ani levné speciální efekty a odfláknutá choreografie soubojů, v níž rychlé střihy zakrývají (nedostatečně), že to herci vlastně moc neumí. Svoje záblesky kvality to má, ale není jich dost na lepší hodnocení. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako až na opravdu slabší díly někde v polovině série, na nedotažené finále a na ne úplně kvalitní vizuální efekty se Titans opravdu povedli. Hned od začátku vás tento seroš od DC překvapuje svým velice temným pojetím doplněným o brutální akci, která když je jen "tělo na tělo", tak patří mezi nejzáživnější v oboru. I ty postavy se celkem povedli, když nebudu brát v potaz jejich představitele, kteří toho před Titans moc odehráno neměli a tudíž nepředvádí zrovna nejpřesvědčivější výkony. No a ještě zmíním příběh, který se sice během těch zmíněných prostředních epizod nikam nedostával, ale mimo ně působil jako velice solidní úvod do životů této neobyčejné party a hlavně ke konci byl alespoň z mého pohledu i strhující a tudíž se nemohu dočkat druhé série. 75% ()

Reklama

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriál jsem narazil při koukání na Tiktok. A začal se na něj koukat z nudy. Není to nějak super zajímavý seriál, zápletka 1.série už tu byla několikrát, takže jsem už dopředu věděl o co jde. Ale seriál mě bavil, neříkám že jsem byl do seriálu nějak zažraný ale velice rád jsem si pouštěl víc a víc epizod. Epizody se tak nějak odchylují od sebe, každá epizoda má svůj příběh ale tak nějak drží celou zápletku seriálu. Pokud nevíte co dělat, určitě se koukněte. 65% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohl to být můj vysněný seriál s Batmanem s veskrze detektivními a občas i oddělenými zápletkami, jen by u toho byl Dick Grayson. Tento post sice dočasně obsadil předčasně zrušený (!!) Daredevil, ale nyní by se to klidně mohlo povést i u DC Universe. Brenton Thwaites se s úspěchem pokusil vymanit z teenagerských rolí a toho drsňáka Robina, co nejde pro zlomenou kost daleko, mu věřím, to by však k ruce nesměl mít sidekicky, jež směřování seriálu s každým dílem posouvají jinam, než bych chtěl. A bohužel se zde najdou díly úplně o ničem, nicméně opožděně doufám, že v dalších sezónách bude citelnější smysluplné vyprávění a bude to o něčem. Neměl jsem rád, když v Arrowverse nemohli používat ty nejznámější postavy (a jejich mytologii), ale stejně se je do seriálů nějak pokoušeli narvat, tady se jim to zatím daří nejlépe. A po prvním dílu druhé řady doufám v dobré využití Iaina Glena. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Konečně konkurence pro Marvel seriály z Netflixu! Hlavní zápletka sice trpí neoriginalitou, ale to vynahrazují jednotlivé vedlejší linky a příběhy, které upoutají na první dobrou (Hawk a Dove pecka!). Suprácké tření je správně namíchané, Robin je poměrně stylař a fakt mě zajímá, co pro nás tvůrci chystají do příště! Našlápnuto je dobře, neboť poslední epizoda řádně potěšila! ()

Galerie (187)

Zajímavosti (20)

  • Díl se přímo hemží odkazy na Batmana. Poprvé v sérii zazní zmínka o Justice League, Donna Troy (Conor Leslie) pak mluví o „Dianě“, čímž myslí Wonder Woman. Kromě těchto jmen se také mluví o Jokerovi, úhlavním nepříteli Batmana. (NiWi)
  • V této epizodě se vůbec poprvé v hrané verzi představí postava Donny Troy, v komiksech známá jako Wonder Girl. (NiWi)

Reklama

Reklama