Reklama

Reklama

Casual

(seriál)
  • USA Casual
USA, (2015–2018), 20 h 20 min (Minutáž: 24–33 min)

Tvůrci:

Zander Lehmann

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

Michaela Watkins, Tommy Dewey, Tara Lynne Barr, Julie Berman, Frances Conroy, Taylor Spreitler, Eliza Coupe, Fred Melamed, Andy Buckley, Teri Andrez (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(44)

Tento na Zlatý glóbus nominovaný komediální seriál, jehož autorem je Zander Lehmann a producentem Jason Reitman (režisér filmů Lítám v tom a Juno), zkoumá komickou i rozpačitou dynamiku současných rodin a vztahů. Nedávno rozvedená Valerie se s její šestnáctiletou dcerou Laurou nastěhují k bratrovi Valerie, zarputilému starému mládenci a specialistovi na náhodné známosti Alexovi. Společně se navzájem vyučují, jak se orientovat v bláznivém světě milostných vztahů a mezitím se pokoušejí vychovávat Valeriinu dospívající dceru. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Třetí sezóna začala moc hezky, už po vydařenější dvojce jsem měl nutkání zvyšovat na čtyři, jestli si trojka udrží kvalitu, tak to bude skoro jistota.

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

Reklama

Reklama