Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (Cinemart)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

player10

To je možné. Jen opakuji, už by to chtělo se posunouti dále do té dark budoucnosti. Já se jen tak ptám všeobecně,jak dlouho to ještě bude lidi bavit? Já to stejně půjdu prubnouti do kina,jako u předchozích T, páč vždycky je naděje (to by se Connorovým líbilo),že to bude lepší,než předchozí počin. A jak jsem zde již několikráte zmínil,po T2 mám stejně nejraději T5 (ať se zde klidně všichni vzteknou) ,navzdory Courtneyho prkennému herectví,takže za mě jest toto-pokud bude T6 jako předešlý film (ve smyslu,nenudí,líbí se),tak nemám vážnějších výhrad. To je asi nejpřesnější. Howgh! :)

player10

player10 (hodnocení, recenze)

Ivoman

podival jsem se na to tvima ocima a jo zasmal jsem se .Ma to ale asi svuj smysl aby nebyla krasna.Vsude bylo vykresleno ze v budoucnosti jsou lide tvrdi nehezci a bojujici o preziti.Vzpomen na jednicku a prevypraveni Reese Sare o lidech v budoucnosti

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

player10

O tom se nikdo nepře. I když já mám raději DM od r.2005 dál. Čímž netvrdím,že jejich předchozí tvorba je mi ukradená. Já ale tvrdím,že stačilo bohatě udělati jen první trilogii v  naší současnosti a pak udělat druhou trilogii jen v r.2029. To je celé. 

Uživatel Ivoman smazal svůj příspěvek.

player10

player10 (hodnocení, recenze)

PKD

v terminatorech nikdy nebyla podstata te valky jako hlavniho pribehu jen nastineni co prijde a rozjezd pro akcni story lovce a obetia nasledku ,ale nikdy se to neposunulo dal k tomu co hrozilo .Jen to byla skyca na podvedomi a strach

na příspěvěk reagoval PKD

player10

player10 (hodnocení, recenze)

PKD

Ve 13 letech jsem videl terminatora 1 .ta doba kdy akcni filmu dominovali Arnold Sly nove prichozi Van Damme a Segal je pryc.Dnes v Akcnim filmu hraje kde kdo.A Je spousty dobrych akcnich ba i nadupanych lepsich filmu nez drive.Jenze nikdo nezazil tu dobu kdy to bylo jine dnes uz kultovni.A navrat kultu mezi dnesni dobu nemuze prekonat rozjety vlak dnesniho trendu.To je jako Depeche mode kdyz se vratili na scenu .Uznavani ,mezi mladymi se nasli fandove novych pisni a skalni fanousci stale cekajici a prahnouci po hitu.Jenze ta doba uz se nevrati mozna kdyby se vratil k nim  opet 4 clen aspon jako producent tak by to trochu zase ozivilo a pobavilo.to same ocekavam od Dark Fate

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

player10

Tato základní kostra by mi tak ani nevadila,ale vím,že nejsem sám,kdo by bral všemi deseti konečně T film,celý v té pravé Cameronově modré budoucnosti. To jest jádro kyberpudla.:) Ať mi nikdo netvrdí,že ho bude navěky baviti časovky z naší současnosti. Všichni přece už konečně chceme viděti celý film,jen o té válce (která je jaksi velmi důl.) a ne jen krátké úryvky,či jen pouhé mluvení o ní. To jistě fungovalo u T1+2,ale doba již poněkud pokročila.

na příspěvěk reagoval player10

player10

player10 (hodnocení, recenze)

PKD

nabizi se ze to bude opet to co jsme uz videli v 1,2 .Opet lov, ochrance, obet.Proc to opet neprijmout (viz fungujici a opakujici se John Wick)kdyz to fungovalo a radi se na to divame .A v terminatorech se nam to libilo Cameronovo podanim .Uz jen ale nikdo i ja si myslim ze to nebude takove originalni jak predesli termousi.Zjimave ale bude co si vymysleli tentokrat a co si na nas prichystali.Uz jen to kde je John a jakto ze nove prichozi nezna Saru nebo, proc prave se to odehrava v Mexiku.Odkud se objevi T800,jak zmenili dejovou linku kdyz znicili ruku,cip a umrel  Miles Daison.Aurcite jeste dalsi veci .-)

na příspěvěk reagoval PKD, Lacike, Sabrewulf

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

player10

Tak to tě mohu zcela uklidniti. Jsem už dosti stár na to,abych pochopil,že to ani už prostě nejde. T1+2 jsou dodnes geniální a budou navždy a takovou laťku by možná ani sám autor již nepřekonal. Ale vždy jsem tak nějak cítil,že přece jen tu T3 měl udělati on,aby měl kompletní trilogii a pak klidně,šlus. Já ostatně nikdy netvrdil,že nutně k životu potřebuji 6 a více dalších T filmů. Stačila by bohatě Cameron T trilogy a spokojenost. Ne,opravdu neočekávám (jako zřejmě mnoho čsfďáků:) od tohoto filmu mega spektákl (již o T3 jsem tyto očekávání nadobro,vyhodil do ekodvora:) 

na příspěvěk reagoval player10

player10

player10 (hodnocení, recenze)

PKD

vse tomu naznacuje ze by se to mohla stat.Jestli si takto skromny a neocekavas od toho dalsi mega spektakl a  jim se to povede dat do zabavneho deje tak vrnet blahem budes.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

player10

Já mám v celku ´´jednoduché´´ přání,aby to bylo jako Halloween 2018. Ten taky (pro mě určitě) suprově navázal přímo na něco,co je stejným kultem,jako T. A pokud by se to takto podařilo (všimni si,že jde v podstatě o stejný př.,kdy se ignoruje vše od T2 dál,v př.H.od pův.filmu dál),budu vrněti blahem.:) To je bezesporu.

na příspěvěk reagoval player10, player10

player10

player10 (hodnocení, recenze)

PKD

ja z toho mam taky trochu dojem ze se tam nachazi neco z ostatnich pokracovani.Ono trefit pokracovani ,ktere by jsme si podvedome prali ,ktere jen tusime a nikdo zatim nedokazal rict presne jake ma byt a  trefit se do toho potencionalu T. je tezke.T2 4ever.

na příspěvěk reagoval PKD, skipercak

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

player10

To sice ano,ale my nevíme,zda tomu vrátí důstojnost. To je to. Já se totiž obávám,že jak Scottovo,tak Cameronovo jméno,již nemá takovou váhu a jistotu vysoce nadprůměrného filmu,jako kdysi. Ale to je jen můj názor.

na příspěvěk reagoval player10

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

player10

Tak těch časových linií je dnes už fakt hodně (já sám vím o minimálně o 7 díky comicsům+románům),takže si v podstatě mohou vymysleti,co chtějí. A oni to dobře vědí. V tomto byl vždy T velmi tvárný,páč stačila 1 drobnost,a další díl už mohl býti jiný. A dokud bude Sknyet furt vysílati do minulosti ukončovatele,tak bude nekonečná sága pokračovati.:))) Já mám z tralieru zatím pocit,že mi připomíná 3.díl T2:Inflirtratora-Válka Budoucnosti. Což nemyslím,jako negativum.

na příspěvěk reagoval player10

player10

player10 (hodnocení, recenze)

PKD

Myslim si ze nema cas a nikdy nechtel udelat pokracovani.Pote co videl jak to dojebali tak tomu chce dat smysl.Je od nej prave dobre ze trochu vrati dustojnost te serii.Proto se podili na pribehu.Hold nema cas to odvypravet tak to sveril do rychlich rukou .

na příspěvěk reagoval PKD

player10

player10 (hodnocení, recenze)

At je trailer na hovno ,ale at film je zajimavy.Zajima me pribeh o cem to asi bude a  tech par zaberu moc neprozradilo.Nabizi se par napadu .Urcite z toho je videt ze se zmenila po konci T2 budoucnost ,ale jak ?Proc prave mexiko a jak to ze MacD.vubec nevi kdo je Sara Conor? 

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Androwski

To by mi tak ani v tomto př.,nevadilo. Aspoň,že tam není Sarah černoška či asiatka. To by byl teprve,nářez! Ne,že bych se traileru zastával (ani ho nehaním),ale i tohle beru jako vysoce positivní,v dnešní podělané PC době.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Lacike

Moje slova. Nechápu,proč něčeho s takovým gurewským potenciálem,má posl.3 filmy,vaření z vody. To už i TTSCCH se mi líbil v podstatě více,než 3+4 dohromady. I když,já T5 beru,na rozdíl od 3,4. Ale to je jedno. Mě silně příjde,že tam je jeho jméno,jen jako vějička a on má (a o tom jsem stále přesvědčen) v kedlubně jen ty (jak jsi to trefně nazval) Šmouly 2-5. Prostě nepochopím,proč to krucinál nenatočil sám. To je ten podělaný Avatbart důležitější,než Terminator??? To snad ne.

na příspěvěk reagoval player10

soukyd33

soukyd33 (hodnocení, recenze)

Trailer se mi nelíbil! Moc akce v jednom místě bude na škodu. Všechno zdemolovat, samé výbuchy a nic. Na konci filmu budeme zklamaní. Zatím se tak jeví 1. trailer. 👎

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Už to, že scénář je od průměrnyho Goyera + 2 neznámých kolegů.. Režie od nezkušenýho režiséra, který pokračuje ve spomalovackach (viz. Snyder).. No snad jen z toho nechtějí vytriskat prachy.. Lákají Cameronem, Lindou H., Arniem a pokračováním dvojky, přitom vytriskaj z toho love a jsou spokojeni.. Pak fandové T budou opět zklamaní.. Zatim to k tomu směřuje.. Uvidíme..

Androwski

Androwski (hodnocení, recenze)

Voe je to zfeminizovaný jako Ghostbusters, dvě silné nezávislé ženy, jedna předává zkušenosti té druhé, jako pozitivní maskulinní muž se tu mihne jen Arnie (co by stařík a legenda - nostalgie + hommage). To stejný Černobyl - musej ty silný ženský narvat všude, i kdyby měli zkroutit historii. Nenávidim dnešní dobu, všechno jde do prdele.

na příspěvěk reagoval PKD, Ivoman, Ivoman

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

Hekman

no ja nevim a neni ucelem traileru nalakat ?,,zatim tedy nic moc no ..ale aspon arnie a conorka vypadaji porad dobre (na to  kolik jim je)...jinak nepropagoval  cameron i posledniho T ??

na příspěvěk reagoval Hekman, Hekman

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Je vtipné, když tu lidi hodnotí trailer a pak někdo přijde do diskuzí a řekne "vy už na základě traileru hodnodíte celej film", však to je jasný, hodnotí se ten trailer, co vyšel ne? :D

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Mackenzie Davis som si po pozreti Martana dal do oblubenych hereciek ale v Dark Fate je uz teaseru vrcholne nesympaticka. Z teaseru citit ze John bude na vedlajsej kolaji, ak vobec bude. To povazujem za zradu. Zase tam jebu nove postavy na ktore sere pes. Uz ked nadvazuju na klasiku tak by mal byt v popredi prave John. Aj to chuda Linda sa do toho namocila asi len kvoli prachom. Ani jedna scena s nou ma nezaujala. Pri scenach ked pali do termosa rozmyslam ci aj z nej v Dark fate nespravili terminatorku. Kde su nejake city, strach atd. Nechapem preco je taky velky problem natocit poriadneho Terminatora. Je v nom predsa obrovsky potencial. 

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Zvlastne prispevky do diskusie. Nevadi. Teaser alebo trailer ma ludi navnadit na film. Castokrat sa stava ze je trailer lepsi nez samotny film. No len vynimocne je film lepsi nez trailer. No co sa tyka Dark Fate, tak kto je fanda Cameronovych majsterstykov vie aj z toho teaseru ze to bude fail.

Uživatel skipercak smazal svůj příspěvek.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Dacsus

To je zajimava teorie. Treba se i ve filmu vubec neobjevi Termixnator. Jako se to jmenuje Terminator, ale nakonec v tom zadnej nebude. U toho Jamese nikdy nevis, viz co.

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama