Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (Cinemart)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Jsem rád,že nejsem sám. Na film již z tradice jdu (třeba příjemně překvapí),ale ještě 2,3 další časovky,tak asi začnu značku T. upřímně,nesnášeti. Už dost! Zastavte to někdo! Chceme konečně,válečný nářez z budoucnosti! Ale ne,ve stylu T4. Ve stylu,T1,2 a 3D. Krucinál.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

player10

"nabizi se ze to bude opet to co jsme uz videli v 1,2 .Opet lov, ochrance, obet.Proc to opet neprijmout (viz fungujici a opakujici se John Wick)"

 

Absolutní nesouhlas. Všechny recyklace už mi lezou krkem, ze stereotypu nikdy klenot neuděláš + ani ten JW už nefunguje, dvojku jsem prozíval, protože to byl nechutný kolovrátek.

na příspěvěk reagoval PKD

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Lacike

Proč zrovna Netflix? Ten ať radši nic nekupuje, já v kvalitě věřím pouze HBO a je jen škoda že oni mají vlastních projektů jako šafránu, ale zase se vždycky trefí do černýho, jako teď třeba s Černobylem ...

player10

player10 (hodnocení, recenze)

skipercak

souhlasim az na par nazoru,ale s tou sfilmovanou budoucnosti ,kterou by udelal nejaky fanda a znalec toho co mel Cameron v have by bylo megaa supr.Prijal bych ji i kdyby tam arnold nebyl jelikoz uz sve udelal.Skoda ze ty prava kdysi Cameron prodal a v pokracovanich se nechal premluvit Arnold ,aby mel hit .Cameron kdysi dostal maslo na hlavu kdyz mu pustili prvnich 10 min a on videl presny svuj zacatek filmu.Ja bych rek ze jim dal napad jak by to mohlo pokracovat a oni to domr....

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

skipercak

Predstav si, zeby práva na terminatora kupil Netflix a natocil 10 dielnu krvavu depresivnu miniseriu o bojoch z buducnosti v style Band of Brothers. To by bola pecka.

na příspěvěk reagoval PKD, Paulie88

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

player10

Na 53 strane tejto diskusie som napísal recept na dobré pokračovanie Terminátora. Nebol by problém natočiť dobré pokračovanie. Stačí rozšíriť flashbacky z prvého a druhého dielu a skvelá Terminátorska trilógia je na svete. Ten námet majú pred očami už dobré 3 desaťročia. Problém je v tom že Cameron už o Terminátora nemá záujem. Je mu ukradnuté čo s ním bude. Hovorím to na základe toho ako vychvaloval predošlý diel a nakoniec to bol shit a tiež aj kvoli tomu že radšej bude natáčať 4 Avatarov. Arnold zase potrebuje konečne nejaky hit a preto sa montuje do každého Terminátora. Potom vzniká problém ako ho tam dopasovať a vymyšľajú sa kokotiny. Chcelo by to, vysrať sa na Camerona aj na Arnolda. Nech to zoberie do rúk nejaký fanda a urobí s Terminátorom presne to na čo fanúškovia čakajú už tie 3 desaťročia. Kurva poriadnú trilógiu z budúcnosti ako vystrihnutú z flashbackov z jednotky a dvojky. To je ten recept.

na příspěvěk reagoval Lacike, player10, PKD, m.a.t.o.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

PKD

A taky se potrebuje Cameron odreagovat od Avatara. to uz jsem pal niz, ze na jmena uz taky nedavam, ale v tomhle pripade, na zaklade dostupnych indicii, udelam vyjimku.

player10

player10 (hodnocení, recenze)

poustim si trailer opakovane a zkousim co tim chteli rict.Napada me ze zrejme stafetu prebiraji mladsi a e legendy se vraci jako moudri bojovnici, kteri kdysi zazili to co ted prozivaji ti novi s pomoci jim porazit zlo.tim se asi vysvetluje ta oddalena budoucnost .Co ji zmenilo a proc stale pretrvava?to jsem moc zvedav

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Hekman

Tak snad to tak bude. V tom případě to ale dle těchto informací,mohl rovnou režírovati sám. Já volím opatrnost a jak jsem již zmínil,nebudu z toho waw,jen proto,že je tam uveden. V dnešním světě a obzvláště filmovém,není jistota už prakticky nic. A ani slavná jména nejsou 100% záruka. Opakuji,jen můj názor. Ale rád se budu v tomto př. mýliti. 

na příspěvěk reagoval Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

PKD

OK, kolego. James Cameron se na filmu podílel jako producent, spoluscenárista a kreativní konzultant, coz znamena, ze je prakticky spolureziser a navic drzi kasu, takze to spis bude podle nej, nez podle Millera, kde se budou rozchazet, tam si prosadi svou.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

player10

O tom se tady nikdo nebaví. Jde o to,že já raději budu opatrný,než nahajpovaný jen z toho,že to produkuje Cameron. Toť vše. Počkám si a uvidím.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

ClintEastwood

Možná,že je/byl režíjní génius,ale kolega jaksi opoměl 1 naprosto zásadní fakt,a sice ten,že Cameron,tento film...nerežíruje! Takže je fuk,jestli je nebo není rež.génius. Produkovat,neznamená,režírovat. I když to občas vypadá jinak.

na příspěvěk reagoval player10, Lacike, Hekman

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnocení, recenze)

Hekman

Hit roku! :-))) To je chráněnka tady.  "Podle traileru a toho co o tom filmu vim, si MYSLÍM, ze to bude pecka." Hekmane, víš, co znamená myslet? :-) 

na příspěvěk reagoval PKD, Hekman

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Hekman

To ze ludia verili Blackovmu Predatorovi som doteraz nepochopil. Ale mne jeho filmy celkovo nesedia.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Podle traileru a toho co o tom filmu vim, si myslim, ze to bude pecka. Arnold jako T zabijak. Cameron mel pres ctvrt stoleti, aby si to cely promyslel, taky se mohl ucit postupne z chyb druhych a z jejich tvorby ostatnich dilu. Sam pred par lety v nejakym rozhovoru rekl, ze je to obrovsky tema, ktere ma obrovsky vypravecsky potencial. Normalne bych byl skepticky, protoze je ted spousta toho " Black udela Predatora, bude to pecka, bo byl u prvniho dilu " shitu, ale Cameron je rezijni Genius, ktery ma na svym konte nejvydelecnejsi filmy historie, takze za me v klidu. Ocekavam hit roku.

na příspěvěk reagoval Lacike, ClintEastwood

Uživatel Hekman smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

player10

V Mexiku sa to odohrava kvôli sucasnym problemom USA s Mexikom. Cameron chce poukazat na akutalne problemy. Preto tam bude aj dôlezita mexicanka na ktorej bude zavisiet osud sveta.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

I přesto nevěřím,že je to definitivní. On tady nebude věčně a pak to převezmou do ruky inteligenti od Disneyho a začne to pravé rodeo.:)))

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Readyxx

Tak to asi zalezi na obchodni strategii a proc by nemohl byt prvni trailer nastroj, jak lidi prinutit nejdriv o filmu mluvit ? Coz by zamerne spatnej prvni railer splnil a jeste budou mit 5 mesicu na to navnadit lidi i na pribeh. Mozna.

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama